Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αλήθεια τον έχω βάλει να θηλάσει σε όλες τις στάσεις που μπορείτε να φανταστείτε.....

Άννια μου πως είσαι σήμερα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σκέφτομαι εδώ και μέρες μόλις σαραντήσουμε όλες μας (μιλάω για τις κοπελιές της Νοτίου Ελλάδος)να βρισκόμασταν....Με τα πανέμορφα μπεμπόνια μας....

Μιλάμε τόσο καιρό...Η μια νιώθει αδερφή της άλλης...Συγκινηθήκαμε με την γέννα της καθεμιάς....

Ας βρεθούμε και από κοντά επιτέλους....

Για αυτές της Βόρειας Ελλάδος έχω τάξει τις πρώτες διακοπές.....

Τι λέτε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέγια μου όταν λες Νοτίου Ελλάδος βάζεις και την Αθήνα μέσα υποθέτω εεε;; :cool::cool: (εσύ είσαι Κόρινθο τώρα σωστά;;)

Λοιπόν κορίτσια ακούστε το χθεσινό μας πρόγραμμα.. Αφού πήγαμε βόλτα το πρωί, και όοοολο το μεσημεροαπόγευμα έκλαιγε και ζοριζόταν και την άλλαξα καμιά 10αριά φορές αφού έκανε συνέχεια κ@κακια, το βράδυ την έβαλα για ύπνο στις 10... ήρθαν κάτι φίλοι, έφυγαν κατά τις 1.30... περίμενα να ξυπνήσει.. περίμενα.. περίμενα... με πήρε ο υπνος κατά τις 2και... και τι ώρα ξύπνησε τελικά;;; Στις 6.30!!!!! Έφαγε κοιμήθηκε πάλι καπάκι, και ξύπνησε στις 10.30... ή μάλλον εγώ την ξύπνησα εκείνη την ώρα γιατί το ένα μου στήθος μετά από 12 ώρες είχε γίνει τούμπανο από το γάλα!!! :tongue::tongue:

Κοιμήθηκε σχεδόν 12ωρο το καμάρι μου!! Ανέλπιστο...!!!!

Ααα κορίτσια σας ευχαρίστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια στο φέισμπούκ!! Σας ευχαριστώ που με φτιάχνετε έτσι γιατί μην σας πω εγώ πως αισθάνομαι καλύτερα με τη ρίζα μέχρι το πάτωμα....

Ειρηνάκι για να σου απαντήσω στην ερώτηση με το ρηλάξ..βασικά και εμένα στην αρχή δεν της άρεσε καθόλου.. τώρα τελευταία έχει αρχίσει και κάθεται αρκετά! Ο δικός σου είναι μικρούλης ακόμα γι'αυτό μάλλον δεν του αρέσει.. σε 2-3 εβδομάδες που θα αρχίχει να παρατηρεί περισσότερο πιστεύω ότι θα αρχίσει να κάθεται πολύ παραπάνω! Οπότε βάζε τον λίγο λίγο έστω και για 2-3 λεπτάκια.. και σιγά σιγά θα δείς ότι θα κάθεται όλο και περισσότερο. (απλά εγώ την βάζω μόνο όταν είανι σε καλό mood..αν γκρινιάζει δεν την βάζω ποτέ γιατί δεν ηρεμεί εκεί με τίποτα)

Ααα..έχουμε μηνογενέθλια σήμερα!! :wink:

PCqNp2.png

Εννοείται πως εννοώ τις Αθηναίες......

Εξάλλου ένα τσουπ κάνω και σας έρχομαι...

Καλέ την αλήθεια λέμε...Μας είχες τρελάνει μια κούκλα είσαι...και εσύ και η κόρη σου...Φτού σκόρδα και στις δυό σας...

Α!!!Δε θα αφήσω ασχολίαστο το 12 ωρο...ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Μπαίνουν σε πρόγραμμα σιγά σιγά.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου.μετα απο 2 εβδομαδες απουσιας και χωρις συνδεση στο διαδικτυο επιτελους μπηκα στο καφε.θελω να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας και να τις ανταποδωσω.τωρα τελειωσα να σας διαβαζω,ειχα να μαθω νεα σας απο τις 03-01-2010 και μ'αρεσει που βλεπω οτι ειστε ολες καλα.εγω τωρα με την μπουμπου ειμαι πολυ ευτυχισμενη αλλα και πολυ μπερδεμενη γιατι ακομα δεν το εχω καταλαβει οτι εχω γινει μανουλα.την κοιταζω και αναρωτιεμαι αν αυτο το παιδι ειναι δικο μου.το πρωτο 10μερο επαθα μια ψιλοκαταθλιψη και για κανα δυο μερες εκλαιγα γιατι μου ειχε κολλησει η ιδεα οτι δεν με θελει ο αντρας μου,βεβαια το αντιθετο συμβαινει.τον ερωτευτηκα ακομα πιο πολυ και απορω πως δεν καναμε οικογενεια νωριτερα!οι ορμονες παντως ειναι πολυ ατιμες και στο σωμα και στην ψυχολογια.ημουν επισης λιγο χαλια γιατι νομιζα οτι δεν θα τα καταφερω με τον θηλασμο αλλα τωρα μου περασε.θηλαζω κανονικα απλως δινω αρκετο συμπληρωμα γιατι το παιδι μου δεν χορτανει επειδη ειναι μεγαλο μου ειπε ο γιατρος.η μικρη ειναι ενα κλασικο μωρο μαμ,πιπι,κακα και νανι!κανει μονο λιγο γκρινια οταν ειναι ωρα για φαϊ και οταν εχει δυσκιλιοτητα.της αλλαξα γαλα και πηραμε το ναν ΗΑ1 συν και λιγο χαμομηλι και ειδα αποτελεσμα αλλα παλι απο εχτες δεν εχει κανει τιποτα και εγω ανυσυχω γιατι δεν μου αρεσει να της βαζω υποθετο γλυκερινης.κλαιει πολυ και μου σπαραζει την καρδια.για τελος αφησα το θεμα με το σωμα.ειχα παρει 18 κιλα και οσο και αν φαινεται απιστευτο εχασα την πρωτη εβδομαδα τα 11 αλλα μετα απο εκει κολλησε η βελονα στα 69 και δεν λεει να ξεκολλησει.η κοιλια μου εχει ξεφουσκωσει αλλα φαινεται απαισια γιατι ειναι γεματη ραγαδες και δεν ξερω τι να κανω.οσο για την καισαρικη πονουσα πολυ την πρωτη εβδομαδα και αυτο ηταν μονο.εκανε πολυ καλη δουλεια ο γιατρος μου και δεν φαινεται καθολου η τομη.αυτα για τωρα,σας τα εγραψα μαζεμενα γιατι δεν ξερω ποτε θα εχω ευκαιρια να ξαναμπω.σας σκεφτομαι ολες και φιλακια πολλα.

Ιoasma ΠΗΤ 8/1/2010 - 11/12/2009

Eve ΠΗΤ 6/1/2010 - 6/1/2010

tao - ΠΗΤ 6/1/2010 - 20/12/2009

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Elkarak - ΠΗΤ ..... - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

keli ΠΗΤ 15/1/2010 -11/1/2010

Στέγια - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Λέγκω

μανιταρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

manoulabebi

kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

Principessa - ΠΗΤ ....... - 22/1/10

NOYNOY

MARZAB

babyjes ΠΗΤ 27/01/10 30/1/10

Angel4 - ΠΗΤ ....... -22/1/10

OjQkp2.png?B89kEt5q

μανουλες γεια σας και παλι!!!ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ??ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ? ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 3 ΤΗΣ CHICCO. ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σου αντζι με το καλο το μωρακι σου..ποτε γεννας??καλο ειναι να τα εχεις παρει ολο και καπου θα σου χρεειαστουν μα να αποστειρωσεις το θηλαστρεο καμισα πιπιλα,να ζεστανεις κανενα χαμομηλακι..

:-D

Ειρηνάκι για να σου απαντήσω στην ερώτηση με το ρηλάξ..βασικά και εμένα στην αρχή δεν της άρεσε καθόλου.. τώρα τελευταία έχει αρχίσει και κάθεται αρκετά! Ο δικός σου είναι μικρούλης ακόμα γι'αυτό μάλλον δεν του αρέσει.. σε 2-3 εβδομάδες που θα αρχίχει να παρατηρεί περισσότερο πιστεύω ότι θα αρχίσει να κάθεται πολύ παραπάνω! Οπότε βάζε τον λίγο λίγο έστω και για 2-3 λεπτάκια.. και σιγά σιγά θα δείς ότι θα κάθεται όλο και περισσότερο. (απλά εγώ την βάζω μόνο όταν είανι σε καλό mood..αν γκρινιάζει δεν την βάζω ποτέ γιατί δεν ηρεμεί εκεί με τίποτα)

Ααα..έχουμε μηνογενέθλια σήμερα!! :wink:

οντως οταν γκρινιαζει δεν καθεται με τιποτα.τσιτωνει χειροτερα.για να δουμε ισως αργοτερα του αρεσει.με το καλο αυριο να κλεισετε και τον δευτερο μηνα ζωης!!εμβολιο ποτε θα κανετε?ο γιατρος μου μου ειπε οτι το ικα δεν κανει ολοκληρο το 6απλο.πως γινεται απο που το προμηθευομαι,μονο απο φαρμακειο η και απο το ικα?

4ywWp2.png

μανουλες γεια σας και παλι!!!ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ??ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ? ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 3 ΤΗΣ CHICCO. ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :wink:

Κατά την γνώμη μου μη τα πάρεις αφού θέλεις να θηλάσεις....

Αν τύχει και δώσεις συμπλήρωμα μπορείς να αποστειρώσεις τα μπουκάλια σε μια κατσαρόλα βράζοντας τα....

Θερμαντήρα επίσης γιατί?????

Εγώ δε είχα ούτε ένα μπουκάλι...Πήρα ένα μικρό και το έβρασα...Εξάλλου 2 φορές χρειάστηκε να του δώσω συμπλήρωμα επειδή δε μου είχε έρθει εντελώς το γάλα και πείναγε....

Και εγώ έχω καιρό να σας διαβάσω....Όλες σας καλά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Eιρήνη εγώ είμαι στο ΤΕΒΕ και πήγα και μου τα έγραψε κανονικά η γιατρός. Θα τα κάνω μέσα στην εβδομάδα λογικά. Το πενταπλό μαζί με του πνευμονιόκοκκου έχουν 110ευρώ περίπου αν δεν τα πάρεις με το ταμείο σου. Εγώ επέλεξα να μην κάνει το 6πλο(που έχει και την ηπατίτιδα).. φρικάρω λίγο με τα εμβόλια και προς το παρόν θέλω να κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Άρα αυτή την εβδομάδα θα κάνει το 5πλο και τον επόμενο μήνα του πνευμονιόκοκκου.

Angie εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά μου έχει χρειαστεί ο αποστειρωτής. Κάθε μέρα αποστειρώνω εκεί τις πιπίλες (αλλά μπορείς άνετα και να τις βράζεις) και αποστειρώνω ενίοτε και τα εξαρτήμτα του θήλαστρου + μπιμπερό όταν βγάζω γάλα για να το δώσει κάποιος άλλος. Έχω και θερμαντήρα αλλά τον χρησιμοποιούμε ελάχιστα. Και τα δύο πάντως αν θηλάζεις αποκλειστικά δεν είναι καθόλου υποχρεωτικά. Μπορείς άνετα να τα βράζεις απλά παίρνει λίιιγο παραπάνω χρόνο.

Babyjes μην χάνεσαι!! Και είανι λογικό να αισθάνεσαι 'κάπως' τον πρώτο καιρό! Και εγώ νοιώθω πολλές φορές ότι έχω τα μαύρα μου τα χάλια...στο κάνει αυτό η κλεισούρα και ότι δεν βλέπεις κόσμο, δεν βγαίνεις.. δεν περιποιείσαι τον εαυτό σου τόσο πολύ.. είναι όλα πολύ φυσιολογικα΄νομίζω.. λίγο υπομονη και σε κανένα μήνα όλα θα είναι υπέροχα!!

PCqNp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Ιoasma ΠΗΤ 8/1/2010 - 11/12/2009

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Tao - ΠΗΤ 6/1/2010 - 20/12/2009

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Elkarak - ΠΗΤ 9/1/2010 - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

Ziourtakia ΠΗΤ 9/1/2010 - 28/12/2009

Annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

Eve ΠΗΤ 6/1/2010 - 6/1/2010

Μανιτάρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

Kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

ΛΕΓΚΩ ΠΗΤ 14/1/2010 - 10/1/2010

Keli ΠΗΤ 15/1/2010 - 11/1/2010

Manoulabebi ΠΗΤ 15/1/2010 - 12/1/2010

Deleni ΠΗΤ 16/1/2010 - 15/1/2010

Marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

ΣΤΕΓΙΑ - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

Principessa - ΠΗΤ 18/1/2010 - 22/1/10

Angel4 - ΠΗΤ 26/1/2010 - 22/1/10

Babyjes ΠΗΤ 27/01/10 - 30/1/10

ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 29/1/2010 - 31/1/2010

Marquie ΠΗΤ 12/1/2010 - ...

Lenaki k ΠΗΤ 18/1/2010 - ...

MARZABΠΗΤ ... - 9/2/2010

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελπίζω να μην έχω κάνει κανένα λάθος.......

Πολλά φιλάκια σε όλες σας.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάρες μου με ανεβασμένη κάπως διάθεση σήμερα!

Ελκαράκι πήγατε κι εσείς νοσοκομείο τελικά ε? Πολύ στενοχωρήθηκα, άντε να πάρουν τα πάνω τους τα μωράκια μας! Το χαμομήλι σου είπε η γιατρός ότι βοηθάει στην ίωση? Εγώ μόνο ορό και γαλατάκι από τη μαμά. Η παιδίατρος μου είπε ότι εφόσον θηλάζει δε δίνουμε τίποτα άλλο! Έχει και βήχα εσένα? Τρώει καλά? Η μικρή μου πάλι ξύπνησε πάαααρα πολύ μπουκωμένη και τις έβαλα 2 φιαλίδια ορού και έβγαλε πολύ πράσινη μυξούλα και το βράδυ έβγαλε κανά δυό φορές γιατί πνιγόταν, άσε που όταν είναι έτσι δυσκολεύεται και απίστευτα να φάει!:( Το βράδυ δε μπορώ να πω ότι αποζημιώθηκα από ύπνο, αλλά τι να κάνουμε ας συνέλθει να πάρει τα πάνω της και κάποια στιγμή θα κοιμηθώ κι εγώ!

Σήμερα τα βλέπω όλα πιο αισιόδοξα γιατί κατά τις 12 πήγαμε σε παιδομαμο συνάντηση σε μια παιδική χαρά και πολύ το χάρηκα αν και δεν καθίσαμε πολύ! Γυρίσαμε γρήγορα σχετικά αλλά πέτυχα τη μικρή να τρώει το γεύμα που είχα αφήσει, οπότε έβγαλα και το επόμενο και πήγαμε οικογενειακώς (χωρίς τη μπουμπού) για φαγητό! Είναι τέλεια εκεί έξω τελικά :lol:! Άντε να 40ντήσουμε να παίρνω και τη μικρή!

Εντομεταξύ στη συνάντηση οι μαμάδες "φορούσαν" τα μωρά τους η μία σε πάουτσ, η άλλη σε σλίγκ και η τρίτη σε μέι τάι! Αυτό το τελευταίο είναι για μεγαλύτερα μωρά αλλά θέλω να πάρω ένα από τα άλλα δύο ποιό να προτιμήσω?

Όσο για αποστειρωτή ψηφίζω να πάρεις angie (θερμαντήρα δεν ξέρω, γιατί δεν έχω) αλλά αν χρησιμοποιήσεις θήλαστρο ή πιπίλες νομίζω ότι είναι πολύ πιο βολικό αλλά και οικονομικό τελικά αφού αλλιώς πρέπει να ζεσταθεί ολόκληρη κατσαρόλα!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω, θα τα ξαναπούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εδω ειμαι κι εγω!!!Ναι μαρινακι μου βοηθαει στο αναπνευστικο μου ειπε!Δοξα το θεο τρωει καλα ο μπουλουκος μου φτου μη τον ματιασω!!!Ειναι πραγματι ωραια εκει εξω και σημερα ηταν τελεια μερα...εμεις ομως μεσα!δε πειραζει ας συνελθουν τα παιδακια μας και εχουμε καιρο για βολτες!!Οσο για τα εμβολια εγω του μεγαλου τα εκανα οοοοοολα στο ικα και ετσι θα κανω και με τον μικρο!πρωτο ρ/β 2/3 τα κανουν ανα δυο μηνες στο ικα (μαζεμενα)!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...