Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα!!τι κανετε?εμεις ετοιμαζομαστε να παμε βολτα...

λορεττα και κελι μου χρονια σας πολλα και να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και σε σενα γλυκουλα!!!Καλα να περασετε στη βολτιτσα σας!Πρινσι μου σε ευχαριστω...καθαρος απο ακροαστικα ηθελα να γραψω....ευτυχως δηλαδη..παντως θα μεινουμε μεσα κι ας εχει εναν υπεροχο ηλιο εξω...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσακια καλημερα,εμεις χτες κοιμηθηκαμεεε απο τις 1,30το τελευταιο γευμα ξυπνησε 6,30μαμ κ μετα ξυπνησε 10,30..γιουπι..το χρειαζομουν αυτον τον υπνο γιατι εγω ειμαι εν αμαυρο χαλι ποναωωω και χαπακωνομαι συνεχεια..

:-D

κοριτσακια καλημερα,εμεις χτες κοιμηθηκαμεεε απο τις 1,30το τελευταιο γευμα ξυπνησε 6,30μαμ κ μετα ξυπνησε 10,30..γιουπι..το χρειαζομουν αυτον τον υπνο γιατι εγω ειμαι εν αμαυρο χαλι ποναωωω και χαπακωνομαι συνεχεια..

Kαλημερα αννια!απο τη περιοδο εισαι ετσι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ολα σε μενα τυχανε παλι γκρρ.κοριτσαρα μου βγαινω να κανω καμια δουλεια τωρα που ξεραθηκε ο μικρος φιλιααα.

Υπομονη!!!!:tongue:Φιλακιαααααααα!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'Ολα καλά όλα ανθηρά....

Ο Μικρός μου Πρίγκιπας εδώ θηλάζει στο σλινγκ και εγώ είμαι ΤΕΛΕΙΑ!

Δόξα το Θεό που δεν είχε τίποτα ανησυχητικό Ελένη μου!!!Όλα αυτά τα τραβάτε λόγω του μεγάλου έτσι?

Μαρινάκι μου ζόρικη η κοράκλα εεε?

Μαρία μου δε ξέρω και εγώ για δυσκοιλιότητα...Θηλάζεις γιατί η δική μου παιδίατρος μου έχει πει πως αν θηλάζουν μπορεί να μην κάνουν κακά πολύ συχνά χωρίς να ανησυχούμε......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλως το κοριτσι!!!Ναι ευτυχως τιποτα ανησυχιτικο...αλλα μεχρι να περασει και να συνελθει το μωρο δε θα ηρεμησουμε...λογω του μεγαλου ναι..αλλα τι να κανουμε;ας ειναι περαστικα μονο!Η δυσκοιλιοτητα ειναι μεγαααααααααλο μανικι....ειχε ο μεγαλος μου απο μωρο μεχρι που καθαρισε....δοκιμασε χαμομιλακι..νομιζω βοηθαει! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω...Εμένα έχει δύο μέρες και θέλει συνέχεια ζιζάκι...Μόνο την ημέρα ευτυχώς...Σώθηκα με το σλινγκ..Κάνω και καμιά δουλειά......Διάβασα στο βιβλίο της Πατσούρου πως είναι λόγω ανάπτυξης...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αφου βολευεσαι με το σλινγκ..μια χαρα!Εγω μονο στην ορθια θεση το βολευτηκα...στη ξαπλωτη με τιποτα δε μπορουσα να το βολεψω μεσα το μωρο...καλα για να το θηλασω κι ολας εκει...ουτε λογος!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσια εμενα ο συζυγος θα παει γηπεδο μετα οποτε ο υπολογιστης δικος μου για το μεσημερι απογευμα χα χαχα..

μαρακι για την δυσκοιλιοτητα χαμομηλακι και πολυ γυμναστικηγ στα ποδαρακια λυγισμα τεντωμα ειδικα την ωρα που ζοριζετε..

:-D

Αφου βολευεσαι με το σλινγκ..μια χαρα!Εγω μονο στην ορθια θεση το βολευτηκα...στη ξαπλωτη με τιποτα δε μπορουσα να το βολεψω μεσα το μωρο...καλα για να το θηλασω κι ολας εκει...ουτε λογος!!!!

Ο επιμένων νικά....Α!!!αν είναι για φαί ο δικός μου θηλάζει και ανάποδα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...