Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω ουουουου...νυσταζω αλλα δεν μπορω νακοιμηθω πριν της 12τι κακο και εαυτο ε??η μικρη σο πως ειναι??εμενα ευτυχως κοιματε καλα ακομα,ελπιζω να μην μου κανει τα χτεσινα παλι γιατι αδιαθετησα το πρωι και ειμαι κουρελι....

ο συζυγος την κυριακη του στειλανε ειδοποιηση οτι θα ειναι στην εφορευτικη επιτροπη των εκλογων!!:shock::mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

ναι και ηρθε με ενα παραπονο μια κυριακη μου λεει εχ θα την φαω και αυτη...6το πρωι πρεπει να ειναι εκει...και δεν μπορει να αρνηθει γιατι θα εχει ποινη απο 3μηνες μεχρι 2χρονια φυλακιση

γιαννουλα σε μενα λες για τον βαθμο?δεν θυμαμαι νομιζω μια φορα μου ελεγαν οτι ΦΩΝΑΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επειδη εγραφα κεφαλαια.οτι να ναι...τι να τους πεις αφου ειναι εδω για αυτο αυτο κανουν

και τις δυο κυριακες θα ειναι εφορευτικη?

μαρινακι τι γινεστε εσεις?ξεφυσας ή μου φαινεται?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Άντε μαρή Λορέτα εγώ με τα σοκολατάκια κι εσύ με τα λουκάνικα...καλά πάμε!

Ξεφυσάω να δούμε τι θα βγάλω Ειρηνάκι!

Ιωάννα όντως δεν γίνεται να αρνηθεί εκτός κι αν παρουσιάσει χαρτί από γιατρό ή χαρτί ότι βρισκόταν πολλά χλμ μακρύά!

mGKop3.png60Jvp3.png

μου αρέσει βρε λορετάκι κ@λ@χτυπιέσε στο γυμναστήριο και μετά ναααααααα οι θερμίδες:tongue::tongue::tongue::tongue:εγω πάντως τώρα που τρώω ποιο προσεκτικά έφτασα αισίως τα 55,700:D:D:D

ασε ασε..

πω πω εφορευτική ε; και γω μια φορά που πηγα να ψηφισω μου ειπαν οτι ειμαι εφορευτική αλλά δε με ειχαν ειδοποιήσει και δεν καθησα. Αλλά δεν εγινε τιποτα.

Τουλάχιστον να εδιναν κανενα φραγκάκι....

αλλά πουουουουου!

παιδιά πονάω ΠΑΝΤΟΥ ειλικρινα, δεν ξέρω πως θα κοιμηθώ...

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι ρε συ ιωάννα μου εχεις δικιο. Εγώ ειμαι 10 κιλα πιο πανω απο εσένα σχεδόν...εχεις δικιο αλλά τι να κανω η αμοιρη ειμαι ερμαιο των αδυναμιών μου και τις ακατάσχετης λιγουρας μου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

υπομονη ηταν που ησουν αγυμναστη εμας μας στειλανε ειδοποιηση και την ειχανε πεταξει χυμα...αμα δεν την βλεπαμε θα βρισκαμε τον μπελα μας...παω και εγω να παρω το ντεπονακι μου και να χαλαρωσω σιγα σιγα..ποναει η κοιλιτσα μουυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...