Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα εκτος τον μισο σαραντισμο καναμε και αγιασμο...μαζευομαστε λοιπον μανα πΑΤερας τεκνα και γιαγιαδες φωναζουμε και τον παπα να μας βαλει στον ισιο δρομο....καποια στιγμη χτυπαει το θυροτηλεφωνο ενας θειος μου που του ρθε να μα ς κανει επισκεψη!!!!εε του ανοιγουμε ανεβαινει τις σκαλες και πριν προλαβουμε να του πουμε τιποτα λεει αυτος ανεβαινοντας τις σκαλες ...ρε πουσ@η τι καπνα ειναι αυτη???απο το λιβανι ντε.σοκ εγω ο παπας εσκασε στσ γελια.....ο αγαπημενος μου θειος ειναι και αθυροστομος και φευγατος

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

σημερα εκτος τον μισο σαραντισμο καναμε και αγιασμο...μαζευομαστε λοιπον μανα πΑΤερας τεκνα και γιαγιαδες φωναζουμε και τον παπα να μας βαλει στον ισιο δρομο....καποια στιγμη χτυπαει το θυροτηλεφωνο ενας θειος μου που του ρθε να μα ς κανει επισκεψη!!!!εε του ανοιγουμε ανεβαινει τις σκαλες και πριν προλαβουμε να του πουμε τιποτα λεει αυτος ανεβαινοντας τις σκαλες ...ρε πουσ@η τι καπνα ειναι αυτη???απο το λιβανι ντε.σοκ εγω ο παπας εσκασε στσ γελια.....ο αγαπημενος μου θειος ειναι και αθυροστομος και φευγατος

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Καλό...

Θέλαμε και εμαίς να κάνουμε αγιασμό αλλάμας είπε μετά το σαραντισμό....Μάλλον ήθελα να ξαναέρθει για τα μονει...χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια,στεγια αντε καλα πρωταθληματα...:wink:

ΝΑΙ!!!!!

Θα κατέβω σε αγώνες.......................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

χαχααχα πολύ καλό!! φοβερός ο θείος!!!

Λορεττάκι και κελάκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! Πολύχρονες και πάντα ευτυχισμένες κοριτσάκια μου!!!

Στέγια ήταν να μη κάνεις την αρχή έτσι;;; Δώστου να καταλάβει!!!

PCqNp2.png

Κελι μου χρόνια πολλά και σε σένα...οτι επιθυμεις, να χαίρεσαι τα παιδακια σου!!

Κορίτσια εμένα δε με θυμήθηκαν πολλοί.... ευτυχώς που μου είπατε εσείς χρόνια πολλά...

αλλά δε πειράζει!! Βγήκαμε βόλτα για καφέ...καταφέραμε και ήπιαμε ενα 20λεπτο! τον τάισε και ο μπαμπάς του με το μπιμπερό. Μετά αρχισε το κλαματάκι και φύγαμε..αλλά στην διαδρομή΄ήταν πολύ καλός. Με τα πόδια εννοείται βγήκαμε!!!

Αχ ενιωσα πολυ καλά που βγήκα λίγο στον πολιτισμό. Καλή και η παραλία αλλά σαν το κέντρο δεν έχει!

Χριστινάκι κούκλα η κόρη σου!!!! είδα τις φωτο στο facebook...

Επεξεργάστηκαν by Lorreta

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάρες μου που είστε?????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κέλη και Λορέττα χρόνια σας πολλά, πάντα ευτυχισμένες!

ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΡΙΟ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.

Πόπο δεν το πιστεύω τι πέρασες! Χαρά στο κουράγιο σου και μόνο που συνεχίζεις!

Ελκαράκι περνάμε τα ίδια με το μπούκωμα και το βήχα των μικρών μας, άντε να περάσει επιτέλους!

Στεγία καλοπέρασες χτες ε? Άντε και βλέπω σύντομα να προσθέτεις και άλλο μέλος στην οικογένεια!!!

Νουνού πολύ γέλασα με το περιστατικό! :lol::lol::lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι κομμάτια η μικρή από το πρωί θα έχει κοιμηθεί καμιά ώρα το πολύ! Με έχει πεθάνει και η πλάτη μου αφού είναι όλη τη μέρα στο στήθος κυρίως πιπιλίζοντας! Δε μπορεί πρέπει να με αποζημιώσει το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Είμαι κομμάτια η μικρή από το πρωί θα έχει κοιμηθεί καμιά ώρα το πολύ! Με έχει πεθάνει και η πλάτη μου αφού είναι όλη τη μέρα στο στήθος κυρίως πιπιλίζοντας! Δε μπορεί πρέπει να με αποζημιώσει το βράδυ!

Τι εγινε μαρινακι μου;;ελπιζω να αποζημιωθηκες.....:)

εμεις χτες...νοσοκομειο.....με το μωρο....ηταν τοσο μπουκωμενος που δε μπορουσε να φαει...ευτυχως ειναι πεντακαθαρος ειπε η γιατρος απο ακροαστικα...και δε μπορουμε να κανουμε και πολλα...μονο ορο...χαμομηλακι και υπομονη....πολυ δυσκολα ρε γμτι τα μωρακια τον χειμωνα...κομηθηκε ψιλοκαλα το βραδυ για να δουμε πως θα παει η μερα μας...φιλακια πολλα σε ολες!!!

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κοριτσακια μου καλημέρα να σας χαιρόμαστε όσες γιορτάζουνε!

αν μπορείτε κοριτσάκια μου μπορείτε να μου απαντήσετε?

για την δοισκοιλιότητα τι κάνέτε? αλλάξαμε γάλα και έχουμε να κανουμε απο το Σάββατο τα ξημερώματα!και για το μπούκομα μονο ορό?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερούδια,

Κελάκο και Λορέτα χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σνιφ, σνιφ, δεν μπόρεσα να δω καμιά φωτογραφία ούτε Νουνού, ούτε Κελάκο, ούτε Άννια, αλλά είχα δει το μωράκι σου Εκλαράκο (ασχέτως αν δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα υπόλοιπα μηνύματα για να αρχίσω να γράφω) και είναι κούκλος, πολύ γλυκό και εκφραστικό μωράκι!!! :P:p:p

Αφήστε, εγώ έπαθα οξεία κουλαμάρα στον αριστερό καρπό από τις αγκαλιές του μπέμπη:-(:-(:-(. Στραμπούληξα τον τένοντα την ώρα που πήγα να σηκώσω το μωρό και κουλάθηκε εντελώς το χέρι μου. Έβαλα πάγο και χρησιμοποιώ και ένα νάρθηκα για να μην το κουράζω, αλλά είναι ψιλο χάλια η υπόθεση.

Πότε ακριβώς κάνουμε το πρώτο εμβόλιο του παιδιού? Στους 2 μήνες?

Erianton, μια χαρά είναι το αντράκι σου, τσουπωτό τσουπωτό!

Marzab, για τη δυσκοιλιότητα ρώτα το παιδίατρό σου καλύτερα. Πάντως εγώ που τον ρώτησα γιατί ο μικρός δεν είχε ενεργηθεί μια μέρα για 24 ώρες, μου είχε πει πως θα πρέπει να περάσουν 3 24ωρα χωρίς να ενεργηθεί το μωρό για να ανησυχήσουμε και αν συμβεί αυτό, να του κάνουμε μικροκλύσμα γλυκερίνης. Ευτυχώς την επόμενη μέρα άρχισε το "κοντσέρτο για πολυβόλα", έτσι δε χρειάστηκε τίποτα από όλα αυτά!!!!;););)

Και δεν θα μπορούσα βέβαια να αφήσω ασχολίαστες τις "επιδόσεις" της Στέγιας!!!

Μπράβο κοριτσάρα, άντε να ακολουθήσουμε κι εμείς τα χνάρια σου μπας και δούμε άσπρη μέρα!!!!!!!

Βρε Ελκαράκο μου περαστικά στο μπουμπουκάκι σου.... Πω, πω ρε γμτ, ακροαστικά ε? Τελικά όντως χίλιες φορές τα γεννητούρια του καλοκαιριού.

Επεξεργάστηκαν by principessa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...