Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν σε παρηγορεί τσάκισα πάνω από 10 λακτάκια!

Σου είπα ότι τελικία πάπαλα το θήλαστρο το swing Που είχα? Παραλίγο να ακυρώσουμε το ταξίδι γιατί τα έπαιξε τελείως λίγο πριν φύγουμε! Είμαι να σκάσω, αν δε φτιάχνεται αρχίζω αποθηλασμό γιατί μου φαίνεται πάρα πολύ να δώσω άλλα 120 ευρώ για 2 μήνες ενοικίαση άλλου θήλαστρου. Εσύ αλήθεια ποιό έχεις?Πήρα προσωρινά ένα χειροκίνητο και τα είδα όλα!

Κατά τα άλλα το νησί σήμερα το βρήκα κι εγώ υπερβολικά αργό! Τίποτα σημαντικό δεν έδειξε! Ψιλοξενέρωσα, καμία σχέση με τα πρώτα δύο επεισόδια.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!!!

Γλυκούλα τι δουλειά?

Καλή αρχή αν και σε καταλαβαίνω πολύ δύσκολο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

λορεττα να χαιρεσαι τον κουκλο σου και τον πεθερουλη κοριτσι μου γλυκο!

μαρινακι κριμα ρε με το θηλαστρο...στεγια μου τι κανεις?ταο καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη γλυκια μου

ιωαννα με γεια το μαλλι.ελενη τι εγινε με τη δουλεια?γλυκουλα εσυ που θα δουλεψεις?μανιταρακι μην ακους τους γειτονες μονο το ενστικτο σου...συμπεθερα ελα καμια τσαρκα κατα δω...ολα μαζι παραδεχεστε?

ααα και κουμπαρα της στεγιας καλως μας ηρθες.και χαρουλα να ζησετε.....αργησα αλλα τα καταφερα:):):)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΝΟΥΝΟΥ άπαιχτη....

Πάρε τώρα ανάσα......

μας έλειψες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κορίτσια κάντε LIKE θέλω να κερδίσω.....

http://www.ricardoisfemale.gr/i5tx/

cIhqp3.png

9knMp3.png

θελω να παω και στον δημοσιο θηλασμο αλλα δεν εχω που να αφησω τον μεγαλο....εκλογες οπως πολυ καλα γνωριζεις και το τρεξιμο ειναι απεριοριστο....λορεττακι δεν σε ξεχασα θα παει ο αποστολης στη μαμα σου...μαλλον αυριο...και ευχαριστω προκ/κα για την ψηφο εμπιστοσυνης...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

εκανα καλε?για δες!

ΝΑΙ ευχαριστώ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Α εμείς θα πάμε το Σάββατο και μόλις τελειώσουμε θα φύγουμε για βολτούλα...Δε ψηφίζουμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

΅Ευχαριστώ πάω για νάνι...

καληνύχτα,πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...