Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Φιρι φιρι το πατε και με προκαλειτε για κανα 5ο.Ααααα, ειμαι και αντιδραστικη και δε με βλεπω καλα,θα σκασω καμια μερα με τρομερα νεα.:mrgreen::mrgreen:Εεμμ πως;;;απο δημαρχος κλητηρας;;;πως την ειδατε τελικα;;;;:tongue::tongue:

Παιδια δοξα το Θεο τελος καλο ολα καλα.Μην το πειτε ουτε του Παπα που την εβγαλα καθαρη με 200 ευρω:).Γιατι στην αρχη αρχη που πηγε να τραβηξει το αυτοκινητο προχειρα μου ειπε οτι η ζημια ειναι το λιγοτερο 5000 χιλιαρικα.:?Εβαλε και παλι ο Θεος το χερι του,που να τα εβρισκα τοσα λεφτα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε παιδια εγω τωρα το καταλαβα,εκοψε την πανα Μαρινακι η κορη σου;Μπραβο βρε,οντως παιδι θαυμα!!!!:)

Λορετα τι στα 5 καιγεσαι;;για να ξερω!!!:tongue:Την φωτο δεν μου την ανοιγει:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλο μηνα και καλη εβδομαδα φιλεναδιτσες μου!!!τι κανετε εδω?

να ευχηθω στην λωριτσα .......να χαιρεστε τον αργυρακο σας.να ειναι παντα ευτυχισμενος οπως και σημερα!!!μαλλον καταλαβαινει οτι ειναι ξεχωριστη μερα και λιγο διαφορετικη απο την χτεσινη.μηπως εχεις ντυθει παλι νεραιδουλα λογω της ημερας μπουμπου μου?και η σκηνουλα σας πολυ ωραια!!

να ευχηθω και στην λενητσα μας....... να χαιρεσε τον αντρουλη σου και πατερα των παιδιων σου καλη μου λενητσα.να σου χαριζει μονο ευτυχισμενες στιγμες και να ειναι παντα διπλα σας να σας προσεχει.

μανιταρακι μου ολα καλα!!!φιλακια πολλα σε σενα και τα πιτσινακια σας

μαρινακι καλα κανεις και το προσπαθειτε.πολλα μπραβο σε σενα και στον πατερουλη αλλα και στην μικρουλα που ειναι βολικη και σου κανει το χατηρι.

και εγω κανω προσπαθειες οχι τοσο για να κοψω την πανα αμεσα αλλα για να καταλαβει τοι εκει κανουμε κατι "χτυπαμε και φευγουμε"τον βαζω μονο οταν βλεπω οτι ειναι ετοιμος να τα κανει η ζοριζεται.δυστυχως για αυτον τον κοβω μερικες φορες.βεβαια πανες δεν γλιτωνω γιατι αν του την βγαλω δεν την ξαναβαζω.καμια φορα εχει κανει λιγα στισακια και ενω ειναι στεγνη μυριζει.

κελακο μου μια χαρα σε βλεπω .ορεξατη.ματι να μην σε πιασει.φιλια στην μινι ομαδα!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς κοτόσουπα και κοτόπουλα στο φούρνο για τους μεγάλους! Εντάξει στην εκδρομή δεν ξέρω πόσα κιλά έβαλα, πολύ φαίιιι λέμε, δειλιάζω να ζυγιστώ! Τα πιτσιρίκια, ειδικά ο μεγάλος, το καταευχαριστήθηκε. Επίσης, τώρα συνειδητοποιώ ότι όντως μετά τα 2 χρόνια του παιδιού όλα είναι πολύ πιο εύκολα!

Καλέ πιο παιδί θαύμα, τα κακά κάνει στο γιογιό τα τσίσα κανονικά στην πάνα, οπότε κι εμείς δε γλιτώνουμε πολλές πάνες! Έχουμε μέλλον! Σήμερα είναι πολύ ζουζουνιάρα πάντα έτσι κάνει όταν γυρίζουμε από εκδρομή, άντε να τη μαζέψω τώρα! Σήμερα θα κάνουμε αντιγριπικό, έκανε κανένα άλλο παιδάκι?

mGKop3.png60Jvp3.png

εμείς θα φαμε παπαρδέλες με κοτόπουλο...

και μετά θα φτιάξω πιτσα σπεσιαλ για το απογευμα. τουρτα παρηγγειλα που γράφει Χρονια Πολλά Αργυράκο

αυτάαααααααα λίγα και καλά.

Αχ μαρινάκι πολυ καλό αυτό που λες για τα δυο χρόνια. Δε λενε ομως οτι απο τα δυο μεχρι τα 3 περνανε τα παιδιά μια φάση απίστευτης ζωηράδας;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λιγο το εχεις αυτο για 9 μηνων παιδι;:)

Εμεις σημερα φασολαδα απο φαγητο.Περιμενω να φανε και μετα διαβασμα γιατι εχουμε και ποδοσφαιρο βεβαιως βεβαιως.

Αντιγριπικο καναμε και εμεις ομαδικως και σε 15 ημερες θα κανει και 2η δοση η Ανδριανη που εκανε για πρωτη φορα.

Ειρηνακι η αληθεια ειναι οτι εχω σκληραγωγηθει αρκετα με 4 παιδακια και εχω δει αρκετα,οποτε αν δεν ειναι κατι ασχημο, πχ αρρωστεια, ολα τα αλλα τα ξεπερναω και μου ξανα ερχεται η ορεξη.Εξ αλλου ποιος δεν θα ειχε ορεξη οταν ακουει τοσο γλυκα λογια και περνει σφιχτες αγγαλιες απο 3 αγγελουδια:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λορέτα μιαμ μιαμ σου 'ρχομαι! Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για τα terrible two και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι άλλη φάση όταν αρχίζεις και συνενοήσε με το παιδί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ειναι αναλογα το παιδι.Εμενα καθε παιδι ηταν διαφορετικο,στο γιο το εζησα ομως,ενω ηταν πολυ ησυχος ξαφνικα εγινε τερακι,επανηλθε ομως δεν κραταει για πολυ.Η μεγαλη ηταν terrible two και three μην σου πω απο την μερα που γεννηθηκε :tongue: η μικρη ηταν ησυχη γενικα αν και λιγο γκρινιαρα και τωρα περιμενουμε να δουμε και το καινουριο φρουτο τι θα μας κανει.

Ελενη που εισαι χαμενη;Σημερα βρηκες που ειπα να κανω λιγο τα στραβα ματια με τις δουλειες και να μεινω στην παρεα σας μου την εκανες;:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

τελείωσε το παρτυ μας!!! περάσαμε πολυ ωραία...

η πιτσα εγινε καλή, η τουρτα μουρλια, πηραμε τελεια δωρα, οι παπουδογιαγιαδες ξεσάλωσαν και ο αργύρης απο αγκαλιά σε αγκαλιά...

αντε και του χρόνου!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ γεια σας ξανά και ξανά ευχαριστώ...

σημερα ο γλυκουλης μου ειναι ολο γελια, λες και ξερει οτι γιορτάζει...

Θα μαζέψει και τα δωράκια του...πολυ χαιρομαι...

του πηραμε μια τελεια σκηνή για να μπαινει και να παιζει με τους φιλους του...

καθιστε να σας τη βάλω (με το συμπάθειο)

μολις εκατσα να διαβασω τα νεα ,μεσα στην κουρασει και ειδα αυτο η μου αρεσε:mrgreen:η μου ηρθε ξαφνικο παντως πεθανα στα γελια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ααααααα θα το εχανα μαρινα καλα που ειπες για το νησι.

ασχολιαστο το μωρακι σου.και θα συμφωνησω οτι μετα τα 2 καλυτερευουν τα πραγματα.ομως θα σας θυμησω οτι για τα μικρα μας απο δω και περα αγριευουν.γερα να ειναι θα χασουμε και κανενα κιλο με το κινηγι.

καληνυχτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Κιόλας διαφημίσεις! Αμάν!

Αχ Μανιταράκι σήμερα είχα τα πρώτα δείγματα από τη δική μου! Ο μικρός είχε λίγο ηρεμήσει όταν άρχισε να περπατάει, βέβαια εκείνος περπάτησε νωρίς 10 και κάτι μηνών, η Μαριαλένα έχει μέλλον! Όλο μέσα στα πόδια μου είναι και κλαίει σπαραχτικά να την έχω αγκαλιά, αλλά έτσι δε μπορώ να κάνω τίποτα! Πήγαμε παιδίατρο γίναμε 70 εκατοστά και 7.500 κιλά! Κάτι είναι!

Σσσσ ξανάρχισε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...