Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πρινσι σε καταλαβαινω το ιδιο ειχαμε παθει περσυ στο σπιτι της μαμας μου.ασε χαλια.

οσο για το τεταρτο μωρακι τη να πω εδω με τα 3 και ολλοι με κοιτανε σαν ουφο.εχω την αισθηση οτι τους ενοχλω με τοσα παιδια.ομως εμας σκασιλα μας:mrgreen:περιμεντε 2 χρονακια και ακολουθω:mrgreen::mrgreen:

αμ τη νομιζες κελακο εσυ θα εισαι μονο πολυτεκνη?ασχετο για πες ποσα θα περνουμε στο τετερτο?φτανουν για πανες?γαλα δεν πειραζει νυστικο.

τη εκαμες μαρη στο αμαξι?ελπιζω να μην ειχες τα παιδια μεσα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανιταριους ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα τωρα....για να δουμε...

Στελλιτσα ευχαριστω για τις ευχες! :)

Λορετακι ο αντρας μου μαγειρεψε εγω χτες εκτελλουσα ολη ερα χρεη βοηθου σεφ δηλαδη συμμαζεμα,πλυσιμο πιατων σκουπισμα,τακτοποιηση,και γενικα ολα τα καψονια!!! :( :( :( αλλα ηταν καλα δε μπορω να πω!ηρθαν νωρις φυγαν νωρις και την επεσα και καμια ωριτσα μετα!

Και του χρονου!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αμ τα ειχε η ερμη μαναααααααααααααα!!!Που να τ΄αφηνε;;;;για τα παιδια της ετρεχε!!!

Αχχ κι εγω θελω μωροοοοοοο!!!Κι αλλοοοοοοοοο!!Και μετα κι αλλοοοοοοοοοο κι αλλοοοοο κι αλλοοοοο(ε και μετα φτανει νομιζω! :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ξανα ηρθα.Πηγαμε με τις κορες στην εθνικη τραπεζα να παρω την επιστροφη απο τις λογοθεραπειες.Πρωτη περασα η κυρια λογω παιδιων και ειδικα του μωρου.Τελικα υπαρχουν ακομη ανθρωποι που εξυπηρετουν.Συνηθως φωναζουν οταν μπαινουμε πρωτες.

Λοιπον,ενταξει και το αυτοκινητο,με 200 ευρω μονο:?καθαρισαμε.Τα παιδια τα ειχα μαζι ναι.Ασε δεν θελω ουτε να το θυμαμαι.Κατακλυσμος,το αυτοκινητο να επιπλεει κι εγω με 3 παιδια στο χερι και το αλλο στο φροντιστηριο.Να ειναι καλα ενας Χριστιανος που με βοηθησε.Τραγικη εμπειρια.Και με το που βγηκαμε απο το αυτοκινητο βουτηξαμε κυριολεκτικα.

Λοιπον θα φαμε τα μουστακια μας.Δε φτανει που θα μοιραστω την πρωτια με την Ταο τωρα θα ακολουθησεις και εσυ;Εεεεεεε οχι κυρια μου αυτο παει πολυ.:tongue::tongue:Καλα το ειχα καταλαβει οτι ετρεμε η θεση μου με εσας.Με το καλο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινεται ολες πολυτεκνες και να κανετε και τις κορες οι αγορομανες.:-DΠαντως και απο τον γιο παραπονο δεν εχω,για αγορι ειναι πολυ τρυφερος.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα σας τι κανετε?εμεις παιζουμε!!!

να ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΑΚΟ ΜΑΣ να τον χαιρεσαι λορεττακι μου και εσυ ελενιτσα μου τον αντρα σου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα σας! Χρόνια πολλά στον ζωηρό Αργυράκο, πάντα να είναι γερός και με το χαμόγελο! Ελενίτσα να χαίρεσαι κι εσύ το σύζυγο!

Τρελή περπέτεια βρε Κελάκο! Ευτυχώς που τη σκαπουλάρατε όλοι σώοι και μόνο με 200 ευρώ το αμάξι!

Μανιταράκι σιγά μην περιμένεις εσύ τα δύο χρόνια για νωρίτερα σε κόβω! :) ! Όσο για τα πιτσιρίκια εγώ προς το παρόν δεν κάνω τίποτα και γενικά του λέω ότι ποτέ δε σηκώνουμε χέρι σε άλλα παιδάκια γιατί πιστεύω ότι αν αγριέψει (προς το παρόν είναι λίγο πώς να το θέσω...χαλβάς ο γλυκούλης μου) θα επιτίθεται έντονα και στη μικρή και ποιός μας πιάνει! Για αυτό άλλωστε είναι και γεμάτος γρατσουνιές ο μικρούλης από προχτές που πήγαμε παιδότοπο. Τελευταία του λέω μόνο να απομακρύνεται όταν αγριεύουν τα πράγματα!

Η μικρή επίσης έχει γκρίνια, αλλά δε μπορώ να μην παινευτώ (κουκουβάουυυυ) ότι πια στο γιογιό τη βάζω 4-5 φορές την ημέρα για 5' και μόνο σήμερα μου λερώθηκε μετά από 10-15 μέρες και η πανέξυπνη μάνα δε μου έκοψε να δω γιατί έκανε έτσι το παιδί και δεν ξέρω πόση ώρα την άφησα χεθμένη! Φιλάκια

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!

είμαι πολύ χαρούμενη....

δε ξέρω γιατί ή μάλλον ξέρω...

Ε'ίμαι ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ λέμε......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεραααααααααααααααααα!!!

Γλυκουλα και μαρινακι και κελακο ευχαριστω για τις ευχες!! :)

Μπραβο στη κορη σου μαρινακι μου!!!Τι να πω δεν εχω λογια!!!Πανεξυπνη(εμοιαξε στη μανα της θα μου πεις,ξερω! :) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

λορεττα μου να χαιρεσε το μωρακι σου γερο να ειναι.

ελενιτσα κι εσυ τον αντρουλη σου παντα ευτιχισμενοι.αντε και γρηγορα για την κορη.

πριν που εγραφα δεν διαβασα την τελευταια σελιδα μου ειχε κρυφτη γι αυτο δεν πηρα χαμπαρι εαν γιορταζει το μωρακι.

παω να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλά γουστάρω τρελά.....

άντε αρχίστε όλες μαζικές εγκυμοσύνες να φτάσουμε και γιατί όχι να περάσουμε το Κελάκο.....

Μαρινάκι μπράβοοοοοοοοοο

Κελάκο αν είναι μόνο 200E πάει καλά.....

Μανιταράκι δε μου φαίνεται να βρεις ακρη με την συγκεκριμένη,μάθε τους να τον βάζουν στη θέση του λεκτικά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ γεια σας ξανά και ξανά ευχαριστώ...

σημερα ο γλυκουλης μου ειναι ολο γελια, λες και ξερει οτι γιορτάζει...

Θα μαζέψει και τα δωράκια του...πολυ χαιρομαι...

του πηραμε μια τελεια σκηνή για να μπαινει και να παιζει με τους φιλους του...

καθιστε να σας τη βάλω (με το συμπάθειο)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

post-26157-14825440580222_thumb.jpg

αυτή ειναι...

μαρινακι τι να πω..φαινομενο απο εννιά μηνών εκοψε τις πάνες!!!! πως το κανες βρε παιδί μου...εγώ δε καταλαβαίνω ποτε κάνει κακά.

ελενακι νομίζω στα 5 παιδιά καλό ειναι να σταματήσεις ε;;;:mrgreen:

κελι φτηνα τη γλίτωσες.

στελλιτσα σε χαιρομαι παντως...ποτε δε παραπονιέσαι, παντα θετικη και χαρουμενη.

μαρινακι καλά περασατε στην εκρομη; τα παιδιά καλά; χαρηκαν;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...