Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Επιστρέψαμε από την εκδρομή μας που μετά από κάποιες περιπέτειες μέχρι να φτάσουμε περάσαμε υπέροχα και διάβασα τα φανταστικά νέα της Τάο μας! Όλα να πάνε καλάκοριτσάκι και να γίνεις μια ευτυχισμένη πολύτεκνη μανούλα! Τα άλλα είναι κακιούλες, που για μένα τα λένε όσοι δεν έχουν τα κότσια να παραδεχτούνε ότι είναι ΄΄ηρωες από πολλές απόψεις όσοι επιλέγουν να έχουν μια πολυμελή οικογένεια!

Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα άλλο, φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρααααα πέρα ως πέρα.....

Βλέπω η κουμπαρούλα μου μπήκε δυναμικά,έτσι να με καλύπτεις τώρα που το κουμπαράκι σου με θέλει πιο πολύ και από αποκλειστικά...

Βλέπετε κάνουμε βηματάκια και θέλουμε να μας κρατάει η μανούλα ή μπαμπούλης...

Λοιπόν Μαρινάκι καλωσόρίσατε......

Πρίνσυ μου τι πήγατε να πάθετε καλέ...Πώς και έτσι στην Ελλάδα δε συμβαίνουν τέτοια....

Γλυκούλα χαίρομαι που ο Ευθύμης τα πηγαίνει καλύτερα με τον μπαμπά του...

Είναι καμία μέσα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα.Πω,πω Πρινσι κι εσεις;Ολα καλα τωρα;

Παιδια εμενα σημερα παει το αυτοκινητο συνεργειο,περριτο να σας πω οτι τρεμω οταν με παρει τηλ να μου πει την ζημια που εχω κανει.:(Πως την πατησα ετσι Παναγιτσα μου;Τωρα που το σκεφτομαι ψυχραιμα εκανα μεγαλη βλακεια,αγχωθηκα να παω να παρω την μεγαλη και κολλησε το μυαλο μου.Βεβαια ηταν και ριψοκινδυνο γιατι για να αποφυγω επρεπε να κανω οπισθεν στον μονοδρομο για να βγω απο εκει,αυτο ειναι που λενε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.Τεσπα,πηγα να το κανω ταχυπλοο και δεν εκατσε.Μπλακ χιουμορ....:?

Αααα οσο για το γνωστο θεμα,δεν τολμω να πω οτι ειμαστε δυσκολα οικονομικα σε κανεναν γιατι ξερετε πιο ειναι το πρωτο πραγμα που λενε!!!!:evil:

Και δεν μιλαμε για κλαψα,αυτα που συζηταμε ολοι οτι τα οικονομικα ειναι δυσκολα για ολους.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕ

το αγοράκι μου εχει την πρώτη του γιορτουλα...

θα μαζευτουμε εντελώς οικογενειακά στο σπιτι! Γιορτάζει επίσης και ο αντρας της Ελενιτσας, να τον χαιρεσαι ελενίτσα μου!

Τρέχω και δε φτάνω, σπιτι χάλια, μωρό ζωηρό, η μαμά μου δε θα ερθει και πρέπει να ετοιμασω...

Θα σας βάλω φωτο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημεεεεεερααααααααααααααααααα!!!

Θα ξεκινησω λεγοντας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΡΥΑΚΟ ΜΑΣ!ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΣΙΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ κι εσεις φιλεναδα μου απο διπλα να καμαρωνετε!!!! :) :) :)

Εχουμε κανεναν αλλο να γιορταζει;;;;;

Λοιπον μανηταρακι μου κοιτα....κι εγω του εχω πει οτι αν καποιο παιδι τον πειραζει να κρατιεται μακρια και αν η κατασταση δυσκολευει να το λεει στη δασκαλα του......παντως ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι καταστασεις και γενικα ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...οσο μεγαλωνουν τα παιδακια μας τοσο θα αγριευουν τα πραγματα!!κελακο μου ελπιζω να μην ειναι μεγαλη ζημια ρε γαμωτο....οσο για το ανφταις ή οχι...ε...οταν ενας ανθρωπος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ προσπαθει να κανει κουμαντο να τρεξει και να προφτασει με 4 παιδια...ε....ολο και κατι μπορει να συμβει!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και καλα και απο εμενα,να τους χαιρεστε τους αντρες σας...:P

Οσο γι'αυτο Ελενιτσα να συμπληρωσω: ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ......Αχ μου αρκει ομως που το αναγνωριζουν τα παιδακια μου.Εισαι η καλυτερη μαμα του κοσμου,τι τραβας κι εσυ;μου λεει η μεγαλη..κανεις τα παντα για μας.Εκει ΛΙΩΝΩ....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Οσο για τον προκοπη εχω να δηλωσω οτι εχω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο να τον δω!!!χαχαχα!αντε εκανα καφεεεεεε!!

μονη μου θα τον πιω;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ετσι.....εμενα χτες ο δικος μου εβαλε ενα παιχνιδι στο στομα του και ξεκινησε μπουσουλημα να ρθει στο σαλονι...πως κανουν τα σκυλακια;;;ετσι κι ο γιος μου!Πολυ γελιο μιλαμε!!!

τι εγινε;;;;ετοιμο το σπιτι για τη γιορτη;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ετσι.....εμενα χτες ο δικος μου εβαλε ενα παιχνιδι στο στομα του και ξεκινησε μπουσουλημα να ρθει στο σαλονι...πως κανουν τα σκυλακια;;;ετσι κι ο γιος μου!Πολυ γελιο μιλαμε!!!

τι εγινε;;;;ετοιμο το σπιτι για τη γιορτη;;;

το σπιτι ειναι βομβαρδισμένο. Με δυο απλώστρες μεσα με ρουχα..τσαντιρι.

Περιμενω τον γιώργο να το κανουμε μαζί...

Ε μονο οι παππουδογιαγιάδες θα ειναι οποτε δε μας πειραζει. Παρτακι θα κανουμε στα γενέθλια...

πως πηγε το τραπέζι εχθές;;;

τι μαγειρεψες;

καλά τα πεθερικά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

empty.gif

2427774vaka7gtxwo.gif

empty.gif2350238rd0r6lgaoo.gif empty.gif

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα πως ειστε?

λορεττα γιορταζει ο αργυρακος?

λοιπον να σας πω τα νεα και φυσικα δεν ειπα τιποτα στα παιδια (αν και θα το ηθελα παρα πολυ για να δω τα μουτρα της οταν δερνουν το παιδι της)ομως την πηρα τηλ και της ειπα οτι εχω ερθει στο αμην και μου ειπε μα τη λες τα βαραει καθε μερα ?δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα.και οτι μονο στα παιδια μου το κανει .ομως δεν εχει κανενα αλλο παιδακι να κανει παρεα μα ΚΑΝΕΝΑ εκτος τον σταθμο.και κατεληξα οτι δεν θα ανεχτω κατι τετοιο να ξαναγινει και οτι εαν δεν μπορει να κανει κατι θα τα κλειδωνω μεσα οταν ερχονται.

και καταλιξαμε οτι θα τον προσεχει.οχι φυσικα οτι χαρηκε μουτρα εχει ομως χ...κα κι εγω.

αυτα.οσο γιατην γιαγια δεν πηρε θεση αν και θεωρησε υπερβολικο οτι τα βαραει καθε μερα.κι εγω τις θυμησα την ημερα που τον εσπρωξε και τον εριξε πανω στο μαρμαρο με το κεφαλι και ουπσ το θυμιθηκε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...