Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ιωάννα τί τραβάς κι εσύ!!! Με το καλό τα γενέθλια! Το αγόρι σου έχει καταλάβει πως θα κάνει έτσι στο υπόλοιπο της ζωής του και είπε μάλλον να το ξεκινήσει από τώρα!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ βρε Ιωάννα τί τραβάς κι εσύ!!! Με το καλό τα γενέθλια! Το αγόρι σου έχει καταλάβει πως θα κάνει έτσι στο υπόλοιπο της ζωής του και είπε μάλλον να το ξεκινήσει από τώρα!!!:tongue::tongue::tongue:

γιατι δεν το καταλαβα?:confused::oops:

Διαφημίσεις

Καλόπιοτος ο καφεδάκος!

Εγώ πάλι πώς τα κατάφερα και έχω δεκαδύο πλυντήρια για σίδερο?

Για pampers λες? εγώ όχι. Παίρνω Μπεμπουλίνο (=babylino) είχα κάτι κουπονάκια που έληγαν τέλος Οκτώβρη, έτσι γέμισαμε προμήθειες!

εγω τα πηρα με 12 κ θα παω και αυριο που θα χω κουπονια θα μου βγει 9το κουτι..πλεον φοραμε ολες τις μαρκες και οπου βρω προσφορα τρεχω για στοκ..μολις εκανα καφε ξυπνησε,ωρα για κρεμουλα

αααααααααα πολλά γράψατε και θα σας μαλλώσω!!!!:-P

Στελλιτσα δε ξερω αν θα παω στη μερα θηλασμου για τη θεσσαλονίκη. Θέλω αλλά και δημοσιο θηλασμο κολλάω να σου πω την αλήθεια!!!

Τάο μου εχεις απολυτο δικιο. Ετσι ειναι τα πράγματα. Η αγάπη τρέφει τα παιδιά, η σωστη αγωγή τους κανει ξεχωριστους, η αγαπημένη οικογένεια, χαρουμενους! Σιγουρα θα κανεις ακομη περισσότερες υποχωρήσεις σε προσωπικό επιπεδο, κατι που σταματάει τους υπολοιπους άπο το να κανουν πολλά παιδιά. Με το καλό!

Τι αλλο τι αλλο;;;;

Ιωάννα μου και μενα ετσι κανει ο μικρός, ολο θέλει αγκαλια και με τραβάει. Καμιά φορά τον παιρνω αγκαλιτσα αλλά οχι παντα γιατι δε γινεται με ενα στρουμπουλομωρο στο χέρι να τα κανω ολα...γινεται;;;

Πρινσι να πεις στους παππάδες να αναψουν θερμανση για να μη κρυωσει το αγοράκι σου!!! τελικά μας ειπες το ονομα;;;;

Γλυκουλα εγώ μπαινω καμιά φορά το βράδυ...αλλά συνήθως ειμαι πτώωωωωωωωμααααααα

Βγήκαν τα αποτελέσματα απο την εξεταση αιματος και ειναι οκ. Την τρίτη θα βγει και η βιταμίνη D που ειναι και το πιο σημαντικό αλλά ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι εντάξει. Οποτε μάλλον εχουμε απλά μια αργή ανάπτυξη στο ύψος... :-( Ομως ειμαστε υγιής και αυτό ειναι που μετράει :-P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

πηγε στα πεθερικά και επαιξε μεχρι τελικής πτώσεως και κοιμαται απο τις 8! να δουμε τι ώρα θα ξυπνήσει...ουτε γαλα ηπιε! πηγα να τον ξυπνησω στις 9 αλλά τιποτα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...