Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Συμπληρώνω: ελπίζω η κολυμπήθρα να είναι θερμαινόμενη γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι δε θα έχει καλό καιρό...:(:(:( Δεν πειράζει, να σκληραγωγηθεί το γλυφιτζουράκι μου!!! πώς θα γίνει εξάλλου άντρας σκληρός, εεεεε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

... koritsia επειδη το λέγαμε και με τις κουμπάρες μου, θέλει τα εξής: λεφτά, υπομονή, κοτσια, πίστη....

... ξανά αποσιωπητικά, θέλει προφανώς και άλλα, εμεις εχουμε μόνο πίστη.... λέφτα σε καμια περίπτωση, οποτε κοτσια και υπομονη θα μας έρθουν,- τι θα κάνουν;;;;- δεν πανε ολα τα παραπανω μαζί κατα' αναγκη....

θυμάμαι που εκανα μαραθωνιο συζητησης για το τριτο, γιατί ο αντρας μου το βλεπε λογικά και τωρα εννοείται μας φάινεται τόσο λογικό και ταιριαστό και το τέταρτο, νομίζω οτι θα χουν παρεούλα το ένα το άλλο, ότι θα έχω επιτελεσει ένα άξιο έργο άν βγουν άξιοι άνθρωποι, ισορροπημένοι

......όσο για το πως θα ζήσουν ειμαι κατά της άποψης : παρε παιδί μου σπίτια, πάρε τζιν μαρκας, πάρε τα πάντα μάρκας, πήγαινε άπειρες δραστηριότητες και φροντηστήρια.... ίσως επειδή δεν μπορούσα να τα φτασω όλα αυτά;;;; (- πάντως στερημένη δεν νιωθω, νομίζω ότι λόγω εποχής γίναμε υλιστες... ε, είπα να το κάνουμε και πιστευω να πάμε καλά με τη βοήθεια του θεου) αποφασισαμε λοιπόν ότι σημασια έχει να υπάρχει, υγεια, αγαπη και ο άρτος ο επιούσος, τίποτα άλλο, τα άλλα έρχονται με πολύ δουλειά, για αυτό λόγω πίστης το ξεκιναμε το ταξίδι και το πιστεύω ότι θα μας βγαλει σε καλό δρόμο!!!!

Αχχχχχ, πείτε με ρομαντική και όχι τρελή, γιατί κάτι ''μικρούτσικες'' φοβίες τις έχω.....................

Λέω π.χ ότι δεν χαλασε και ο κόσμος αν αναγκαστώ να κάνω ως δουλειά κάτι εντελώς ασχετο από αυτο που θα θελα.... καταλαβατεεεεεε, κάνω σκόντους συνεχως.... σε προσωπικα θελω, αλλά δεν με πειραζει.... αντε τυχερουλες σας ζαλισα ποάλι!!!! :rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

... καλά εσεις το προχωρησατε το θεμα ζουζουνες , να και η καραάσχετη απαντησή μου!!!!! σμουτσ! όσο εγω γραφω οι κορασίδες κάνουν διάλλειμα και δεν συ,μφερει δεν θα τελειώσουν ποτέ!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ναι μωρέ λογικά κάτι θα έχουνε! Αλλά ένα baby spa δε θα έβλαπτε!!!;)

Βλέπω το τικεράκι με τα κιλά προχωράει! Μήπως να βάλω κι εγώ ένα να μου φέρει γούρι μπας και δω προκοπή? Ή plan b: αν το βάλω και μείνει στάσιμο για 2-3 μήνες ακόμα, μπορεί να το ράψω από ντροπή και να χάσω τίποτα!!!

ταο μου εχεις απολυτο δικιο!!!!

και εμενα οι γονεις μου ετσι με μεγαλωσαν και το θεωρω πολυ σωστο!!!μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα γιατι θα παιρνεις δυναμη και χαρα απο τα αγγελουδια σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ναι μωρέ λογικά κάτι θα έχουνε! Αλλά ένα baby spa δε θα έβλαπτε!!!;)

Βλέπω το τικεράκι με τα κιλά προχωράει! Μήπως να βάλω κι εγώ ένα να μου φέρει γούρι μπας και δω προκοπή? Ή plan b: αν το βάλω και μείνει στάσιμο για 2-3 μήνες ακόμα, μπορεί να το ράψω από ντροπή και να χάσω τίποτα!!!

στασιμο ειναι και εμενα πρινσι δεν προχωραει με τιποτααααα...ντροπη μου!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το βασικοτερο ειναι αυτο πρινσι μου!!!!δεν παιρνεις παραδειγματα απο εμας που πηραμε 2-3 μεχρι να καταληξουμε???

πως θα τον βγαλετε?

Δημητράκι!!!! Ναι, θα γιορτάζαμε τις προάλλες αν είχαμε προλάβει να βαφτιστούμε!!! Όσο για το φόρεμα, προβλέπεται να βγω έξω με τη μάμα κια την αδερφή!!! Κατάλαβες τώρα, θα περάσω από εξεταστική!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε???χρονια πολλα στα μηνογενεθλιαζουσα μωρακια...ταο τι διαβασα??εγκυος ξανα???με το καλο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη....:D:D:D

πλεον δεν προλαβαινω ουτε να κλ@σω(σορρυ)ο μικρος πανω που ειχε στρωσει ξυπανει παλι 4-5φορες την νυχτα και την μερα ειναι μεσα στηνα πολυτη γκρινια και κρεμετε απο το ποδι μου σαν σκυλος..ταυτοχρονα ετοιμαζω το παρτι της μικρης την κυριακη(θα ερθει καμμια?:D)και ειμαι ενα πτωμα,κοιμαμε 6ωρες και αυτες με διαλειματα,πραγματικα ειμαι να καταρευσω θελω λιγη ξεκουραση:|:-(

Δημητράκι!!!! Ναι, θα γιορτάζαμε τις προάλλες αν είχαμε προλάβει να βαφτιστούμε!!! Όσο για το φόρεμα, προβλέπεται να βγω έξω με τη μάμα κια την αδερφή!!! Κατάλαβες τώρα, θα περάσω από εξεταστική!!!!

καλυτερα πολλες γνωμες παντα ειναι πιο σωστη απο μια και μπορει να γλιτωσεις και ταλαιπωρια ετσι....

ωραιο ονομα...με το καλο γλυκεια μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Βρε Ταό μου, με συγκίνησες μωρέ, αλήθεια σου λέω!!!!! Να σας έχει ο Θεός όλους πάντα καλά!!! Έχεις δίκιο, τα πράγματα τελικά έτσι είναι, απλά πολλές φορές κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας!!!

Ευχαριστώ Γλυκουλίνι!!!

εμενα πλεον καθημερινα δεν με αφηνει να κανω τιποτα ερχετε και κρεμιετε και κλαιει σπαρακτικα ν ατον παρω αγκαλια και να κανουμε βολτες...αντρες παιδι μου μικροι μεγαλοι γκρινιαρηδες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...