Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

Έχω ακόμα για ωοληψια,αλλά προσπαθώ να τα βάλω όλα σε σειρά...Πρώτα θα κάνω λαπαροσκόπηση,έπειτα βιοψία ενδομητρίου και μετά θα ξεκινήσω...Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος θα με βλέπει...αλλά θα την βρω την άκρη..που θα παει

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν εμένα μου είχαν κάνει υπέρηχο. Έχω την εντύπωση πως όχι, αλλά δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά. Εννοείται όμως πρέπει να τα απαιτούμε αυτά!! Απλώς συνήθως την πρώτη φορα είμαστε πιο ψαρωμενες..!

1 hour ago, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Χαχαχα ισχύει..Τι τραβάτε κ εσεις...Σωστά αν μου πουν 9 να είμαι ήδη εκεί 9 ..και 11 το πολύ να είμαι πίσω..Σωστή σκεψη

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εντωμεταξύ να τους 1000000σετε τουςμήνες για εχτές.....

λες;;;;;;χαχαχαχα!!!μακαρι στεγια μου!!!ευχαριστουμε πολυ και σας ευχομαστε και σεις να παθετε τα ιδια....και χειροτερα!!! :) :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι κανείς εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας και απο μενα!!!!

εχω γινει πολυ active και δε προλαβαινω λεμεεεεεε

Πάω γυμναστηριο, παω σουπερα μαρκετ ΚΑΙ μαγειρευω και για μας και για το παιδί (που δε τα τρώει και τα τρώω εγώ)

τι κανετε;;;

μανιτάρι γιατι παραπονιέσαι; εεε; εε; εε;;;;;;;

θα φας ξυλάκι!

ζουλευεις, θέλεις και συ τεταρτο νινι;;; ρε κορίτσια που το βρισκετε το κουραγιο; μπράβο σας θαυμάζω!

Ελενάκι μου εισαι καλά; θα κανεις τραπέζι ε;;; μπλιαααααααααξξξξξξξξξξξ

Εμας ο νονος μας ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. απο τη βάφτιση δεν εχει ερθει να δει τον μικρό και τώρα μου ειπε ο γιώργος οτι ουτε στη γιορτη του θα ερθει!!!! εχει σεμιναριο στην αθηνα με τη δουλειά. ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΙΛΑΜΕ...

Σημερα καναμε εξετασεις αιματος και εκλαψε το αγορακι μου. Μετα ολη τη μερα ηταν σαν παναγιτσα...μαλλον τη θέλει την ενεσουλα του για να στρώσει....χιχιχιιχ

σμουτς σε ολες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Για κόρινθο ναι το κανονίζω εγώ

εσύ θα πας στις Θεσ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας τι κανετε????εμεις γκρινιαζουμε παλιιιιιιιιιιιιιιι και δεν ξερω γιατι....θελει μονο αγκαλια σ εμενα και πουθενα αλλου...δεν εχω κανει τιποτα σημεραααααα....

α καλε και εμεις γιναμε 10 μηνων προχθες τωρα το ειδααααααα...χιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγωωωωωωω!να τα χιλιασετε κι εσεις γλυκουλα μου!

λορετιους πονεσε ο Αργυρακος μας;;;αχ το μαναρι μου που το πονεσανε οι κακοι ανθρωποι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας σουπερ girlsss, ευχαριστώ για τις ευχεςςς, ολες μαζι και τηκαθεμια ξεχωριστά!!! και για το ξεχειλωμα σελίδας....ευχαριστω !!!

και γω για κει παω, ξεχειλωμα σώματος!!! :tongue:

Μωρε ειστε γλυκυτατες, και σεις όλες να πάθετε ότι ποθει η καρδια σας!

Περιμένω χοριακή το απόγευμα, και μειώσαμε τους θηλασμους, δηλαδή δεν προσφέρω τρεις την ώρα, αλλά πλέον τρώει σιγά σιγα τα παντα, οποτε δεν ανησυχω για το αν τρέφετε σωστά!!! Καλά μην φανταστείτε, από τους 1324 θηλασμούς την ημέρα πήγαμε χθες στους 6 - ή 7- καλά ειναι!!!

Βλεπω καποιες ειστε μέσα, αλλά εγω διαβαζω τα βλασταρια μου τα μεγαλα, οποτε ευελπιστώ να πετάγομαι.....

θα μπαινω για νεά, εννοείτε, ειμαι εθισμενη, θέλω και γω να μαθαινω νεα σας εξαλλου!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Να' μαι κι εγώ!!!!!

Ταό!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Καλέ μου έπεσε το σαγόνι!!!!!!!!!!:shock::shock::shock: Είδες που τελικά ο αντρούλης σου το' πε και το κανε!!!! Συγχαρητήρια γλυκιά μου, σου εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Ελενίτσα χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Στέγια αναμένουμε φωτο με Ιωάννη μπαγκς μπάνυ!!!!:P:p:p

Λορέτα μη τυχόν και πετάξεις κανα μετσοβόνε!!! Στείλτο από δω μεριά και θα πιάσει τόπο!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμείς χθες φτιάξαμε και τα προσκλητήρια και σήμερα αρχίσαμε τη διανομή κατ' οίκον!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...