Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ στελλιτσα.και εσυ να τους χαιρεσαι τους αντρες σου!με γεια τα νεα δοντακια καλες μασες!!που εαφανιζεσαι?

χριστινακο εισαι καλα?τακτοποιηθηκατε στο νεο σας σπιτι?ολα καλα?η μικρουλα σας ειναι καλα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!πως ειστε????

ΤΑΟΟΟΟ πολυ χαρηκαααα με το καλο γλυκεια μου να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη περιμενουμε και τικερακι...

χαρα μου το πρωι ειδα τον γιαννη αλλα δεν προλαβα να του μιλησω!

εμεις τελικα δεν καναμε τιποτα σημερα ηταν να παμε στην γιαγια του αλλα εκανε πολυ κρυο και φοβηθηκα να τον παω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα.

ταο μου τι ομορφα νεα κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

μπραβο σου.

στις υπολοιπες δεν σας μιλαω γιατι με εχετε λιγο γραμμενη στα παλια παπουτσακια σας.

χριστινα εαν πας στο λητο στην πειραιως ζητα την αμαλια ειναι στα καθησματακια.πες της πως εισαι φιλη μου. δεν ξερω εαν μπορει να κανει καλυτερη τιμη (το αφεντικο ειναι λιγο β...ας )ομως θα σου πτροτινει σιγουρα το καλυτερο.

αχ ομορφα ξεκινησε η μερα μπραβο ταο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ειπα να πω μια καλημερα και μετα να διαβασω...αλλα προλαβα και ειδα τα νεα σου ταο μουυυυυ!!!!

Χιλια συγχαρητηρια κοριτσι μου γλυκο!!Με το καλο να ρθει το τεταρτο μωρακι σας και συ να γινεις πολυτεκνη μανουλα!!!Θα τα βγαλεις περα με το Χριστινιω σου δεν ανησυχω!!!!Μπραβο σου που πηρες τοσο γρηγορα την αποφαση για τεταρτο μωρακι...αλλααααα στη βραση κολλαει το σιδερο ετσι δεν ειναι;;;; ;):) :)

Πολλα φιλακια και να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σαααας!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Και συνεχιζωωω!!!

Εμεις χτες πηγαμε στους νονους μας και περασαμε ολη τη μερα εκει ηταν πολυ πολυ ωραια!!!Επαιξαν τα παιδια μεχρι που εεεελιωσαααν!!! :)

Μετα ποηγαμε απο τη πεθερα μου να παρουμε κατι πραγματα και γκρινιαζε που δεν πηγαμε νωριτερα να καθησουμε και σ΄αυτους κανα τριωρο!!!(ελεος!!)

Επισης τη Δευτερα εμενα Λορετακι γιορταζει ο αντρουλης μου και φαγωθηκε να κανουμε τη κ>υριακη τραπεζι στους γονεις μας αλλα ρε παιδια δε θεεεελωωωω αλλα δε βλεπω να το γλιτωνω....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Εγώ φταίω για το ξεχείλωμα........

Ελενάκι μου τι κάνετε?

Τέλεια από ότι είδα εεε?

Μπρ'αβο πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Επιτελους...στεγια μου...στο τσακ με προλαβες...με το ξυραφακι στα χερια!Ολα καλα δοξα το θεο!Εσεις;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Όλα τέλεια.....

είμαστε πλέον τα γνωστά κουνελάκια και μιας και χοροπηδάμε συνεχώς είναι η γλυκιά αλήθεια...

Είδες την ΤΑΟ μας?Πολύ χάρηκα...Τόσο που ξεχείλωσα τη σελίδα και θα φάω καμιά κάρτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εντωμεταξύ να τους 1000000σετε τουςμήνες για εχτές.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ειδα πως δεν ειδα!!!!Και της ειπα και χιλια μπραβο για τη δυναμη και τις αντοχες της!!Να ναι παντα γερη αυτη και η ομορφη οικογενεια της!!!

Αχχχχ κι εγω περιμενω πως και πως να παω σπιτι να ζουληξω να φιλησω και να ρουφηξω τον ζουμερουλη μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...