Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα!

κέλι μου τι κανεις; τρεχεις ε; να ζησει ο αδερφουλης σου...

τζες καλά να περάσετε στο παρτυ.

οι υπολοιπες καλά;

εμείς πηγαμε για μαμ με τον αντρα μου... αχ ολο τρώμε γμτ...αλλά ηταν ουραααιααααα

Η πεθερά μου μας εφερε απο το μετσοβο γλυκα και διαφορα τυριά και θέλω να τα πετάξω ολα γιατι θα τα ΦΑΩ...

Τη δευτερα γιορτάζει ο αργυρακος μου...

Τι δωράκι να του κάνουμε;;;;

Θα την κανουμε οικογενειακά τη γιορτή και θα κανω παρτυ στα γενέθλια...

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειααααααα σας!!!!πως ειστε?εγω ειχα παει σουπερ και εγινα μουσκεμα παλι γαμωτο...δεν ειναι η μερα μου σημερα...τζες να σας ζησει και παλι και εγω συγκινουμε στα γεννητουρια!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

...Κορίτσια μουυυυυυ.... τι κάνετε;;; Και γω χαθηκα- που δεν προλαβαίνω- αλλά δεν με ψαχνετε κλαψ!!! :tongue:

Καλά δεν πειράζει σας έχω νέο.... Νεα Εγκυμοσύνη στον ορίζοντα!!!!

Όχι που θελατε να με προκάμετε, χιχι!!!

Λογικά είμαι 4 εβδομαδες, αλλα τικεράκια και λοιπα - λεπτομέρεις- σε άλλες τεσσερις βδομαδούλες για νατο σιγουρεψουμε.... αχχχ, για να δουμε πως θα την βγαλουμε καθαρή γιατι η Χριστινουλα θέλει το γαλα της και πρεπει να το παλέψουμε για να το μειώσουμε λιγάκι!

Έμαθα ειχατε και εορταζοντες να τους χαιρόσαστε όσοι ειχατε!!!

Ελενη, τι γίνεται με δουλειάααα, κάποια στιγμη το χα διαβασει, αλλά δεν διαβαζω πια με λεπτομέρειες τα νεα σας, :oops: τι να κανω που τρεχω και γω- και δεν κάνω και τον σοφερ όπως η Κέλυ, αλλά τα υπολοιπα αστα να πάνε, τελειωμο δεν έχουν!!! Αυριο, μια και ρίχνει καρεκλοποδαρα στην γιαγια μας θα πάμε μονάχα κατα πως φάινεται!

Ευχομαι αυριο να περάσετε υπεροχα και κυριως να μην βρεχει, θυμάστε πέρισυ καλό καιρό που είχε!!!! ΤΕΣΠΑ, Φιλάκια και απειρες καληνυχτες!!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

πλακα κανεις!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια ευχομαι να πανε ολα τελεια.τελεια τα νεα!!!!ευχομαι τα καλυτερα,πολυ χαρηκα .μπραβο καλο μου!!!να προσεχεις και θα πανε ολα καλα.αχ τελειααααααααα

4ywWp2.png

ΤΑΟ εισαι φοβερη μπραβο μακαρι να ειναι σιγουρα αχ τι καλα πολυ χαρηκα,συγκινηθηκα ολα τα επαθα βραδιατικο αστο καλο ενα δακρυ κυλησε παλι συγκινηθηκα αυτο το κακο εχουν οι καρκινοι μες στη συγκινηση συνεχεια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Tάο μου μπράβοοο!!!!! Τέλεια τα νέα σου!!!!!!!!!!Μπράβο βρε πάντως που το αποφασίσατε τελικά παρόλες τις δυσκολίες!!! Εύχομαι ότι καλύτερο και να δούμε σύντομα και το νέο τικεράκι!!!!

Πριντσί μου μπήκα στο σάιτ της besafe και δείχνει ότι για το δικό μου αυτοκίνητο μπαίνει μόνο στο μπροστινό κάθισμα..(και ξενέρωσα).. δεν ξέρω αν το λένε γιατί δεν μπαίνει πίσω καθόλου ή επειδή απλά μετά δεν θα είανι άνετα η θέση του συνοδηγού... και σκέφτηκα να πάω από το Λητώ να το δοκιμάσω στο αυτοκίνητό μου επιτόπου και αν χωράει να το πάρω από το σάιτ που έστειλες! Αλλοιώς αναγκαστικά θα καταφύγουμε σε κλασικό καθισματάκι...:|:|

Λορεττάκι διάβασα λίιιγο το βιβλίο και η αλήθεια είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κάνω αυτό το 'πρόγραμμα' που λέει, απλά βλέπω πάνω κάτω κάποια πραγματάκια που μπορεί να κάνει σε αυτή την ηλικία ή παίρνω κάποιες ιδέες για παιχνιδάκια...τίποτα παραπάνω όμως! (δηλαδή καταλαβαίνω τι εννοούσε η Μαρία προχθές για το βιβλίο σαν παιδαγωγός..εμείς που είμαστε οι άσχετες κάτι μας λέει..:-P:razz:)

Χαρουλίτα όντως κούκλα και όντως πολύ όμορφη η φωτογραφία που είστε και οι 3 σας!!!!! Το παπούτσι πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Αα...καλά έχω μια φώτο με σένα και τον Παυλίτο 1 ημέρας στη 'χαζοαίθουσα' (καταλαβαίνεις για ποια αίθουσα μιλάω εεε;). Στείλε email με πμ να στην στείλω!! Την είδα και συγκινήθηκαααα....!!

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!ΤΑΟ μου συνχαρητηρια!!!!!σου ευχομαι να σου πανε ολα οπως επιθυμεις.τελεια νεα!!!!!εμεις στο παρτυ περασαμε πολυ ωραια.ειχαν φτιαξει παρα πολυ ωραια φαγητα και το κυριοτερο μια φρεσκια σαρλοτ και μια σοκολατινα του παρλιαρου που εφτιαξε η κουμπαρα της οικοδεσποινας.εγω ομως κυρια...εφαγα μονο μια κουταλια(οχι της σουπας:tongue:)απο το καθενα και το υπολοιπο το εφαγε ο αντρας μου.εδω σημερα εχει πολυ συννεφια αλλα προς το παρον δεν βρεχει.και παλι δεν νομιζω να παω στην παρελαση γιατι εχει πολυ υγρασια.οι υπολοιπες που ειστε???θα πατε βολτουλα με τα ζουζουνια σας???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα!

Ταο μου τι νεα ειναι αυτά;;; πως μας τα λες ετσι βρεεεεεεεε!!!!

μπραβο κοριτσάκι μου, ολα να πανε καλά σου ευχομαι. Σε σκεφτομαι πολυ συχνα, να το ξερεις.

Αχ βρε κορίτσια θέλει κουραγιο να κανεις τεταρτο παιδί και μάλιστα τοσο συντομα, μπράβο ομως...

Τι κανετε οι υπολοιπες;; μπράβο τζες που δεν εφαγες, εγώ θα τα κατασπαραζα ολα.

Χριστινάκι εγω που εχω seicento να δω τι καρεκλάκι θα παρω!!! σε λίγο δε θα χωράει ο μικρός στο πρώτο του....

Στο΄αλλο το αυτοκινητο εχουμε ενα τις chicco..Μια χαρά ειναι!

οι υπολοιπες; τι θα κανετε.;;; εμεις προς το παρον αραγμα γιατι δεν εχει καλό καιρό...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσαρες χρονια πολλα !!!!!

που ειναι η φωτογραφια σου χαρουλα που σχολιασε η χριστινα?που θα σε δουμε?τζεσικα εισαι εδω καλη μου?πως ειναι εκει ο καιρος?πηγατε παλι για ξαπλες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αχ εμεις σημερα μες στη γκρίνια. καθε φορά που γυρνάει απο παππουδες, την αλλη μερα ειναι γκρινιάρης... σε 4 ωρες κατάφεραν και τον κακοεμαθαν?????????

που να τον αφησουμε και κανενα σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!!! θα μας δειρει...

ρε παιδια΄τι κρυο ειναι αυτό;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Από πού να αρχίσω?

Ιωάννα και Μανιταράκι να τα εκατοστήσουν τα καμάρια σας!!!Πάντα γερά και γελαστά!!!

Νουνού και Ειρήνη να χαίρεστε τους άντρες σας!!!

ΤΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

έχω χαρεί πάρα πάρα πολύ!!

Σου ευχόμαστε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη...

Ελπίζω σύντομα να τα πούμε από κοντά.....

Μαρινάκι καλά να τα περάσετε!!!

Οι υπόλοιπες τσούπρες όλες καλά?

ΑΑΑ να σας ζήσουν και ΤΑ ΝΕΟΓΈΝΝΗΤΑ......

Εμείς είμαστε ΤΕΛΕΙΑ από την Δευτέρα!!!Είμαστε πλέον κουνελάκια!!!

Σας φιλώ όλες,καλά να τα περάσετε σήμερα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...