Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοπελιές!

Χαρά φτου φτου, είσασταν και οι τρεις Θεοί!!! Ο Παυλίτος είναι ίδιος ο άντρας σου ε?

Κελάκοοοοοοο επιτέλους εμφανίστηκες!!!!!!!!!!!!! Μας λείπεις:(:(:(, να το ξέρεις, αλλά δε στο λέμε συχνά μην το πάρεις και πάνω σου:tongue::tongue::tongue:!!!

Μαρίνα καλά να περάσετε, να δούμε εμεις πότε θα πάμε εκδρομούλα...

Χριστίνα τελικά τί έκανες με το καθισματάκι?

Εμείς κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη βάφτιση. Πήραμε τα βαφτιστικά, επιτέλους παρέλαβα και τους φακέλους, οι οποίοι είναι τέλειοι και αύριο θα φτιάξουμε τα προσκλητήρια. Θα πρέπει να ψάξω άμεσα και για φόρεμα. Οι προτάσεις σας καλοδεχούμενες!!!!! Βασικά θέλω κάτι λιτό και κομψό χωρίς να είναι μπουμπουνιερέ, για να δούμε τί θα δούμε!!!

Επίσης τηλεφώνησα στο φαρμακείο να παραγγείλω το Engerix και μου είπαν πως είναι σε έλλειψη εδώ και ένα μήνα. Αν είναι δυνατόν? Εσείς το βρήκατε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηθελα να βαλω κι εγω χολ για οικονομια αλλα ακουσον ακουσον,δεν εχει δικτυο.Που μενω Θεε μου;Στα ορη στα αγρια βουνα;:tongue::tongue:

Θα μεινω με τον οτε τωρα και πολυ μου ειναι....:)

Είδες, βρε? μένεις στα bora bora και δεν το ξέρεις!!!!!!!!!!!

να μαι και εγω!!!τι κανετε?σημερα ειπα να παω πρωινη βολτα το παιδι μου και η γκαντεμω μας επιασε βροχη και φυγαμε τροχαληδον!!!χιχιχιχι

τζες να σου ζησει το βαφτηστηρι σου....

χαρα μου τελειες οι φωτο μ αρεσε ο σταυρος και τα βαφτιστικα σας παρα πολυ!!!

κελακο μου επιτελους εμφανιστηκες και εσυ...αχ ηρωας εισαι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εδω ειμαι και εγω!!!γεννησαμε!!!!!εκανε μια πανεμορφη κουκλιτσα 3,400 ξανθουλα.ρε παιδια παρολο που η κοπελα ειναι γνωστη μου συγκινηθηκα παρα πολυ και δεν μπορουσα να κρατησω τα δακρυα μου.εντωμεταξυ ειναι ακριβως στο απεναντι δωματιο απο εκει που ημουν εγω.ξεχασα η γαιδουρα να σας ευχαριστησω για τις ευχες.χαρα οπως το ειπε και η συμπεθερα σου ΘΕΑ!!!ΚΑΙ Ο Παυλιτος και ο αντρας σου κουκλοι.εισαστε πολυ ωραια οικογενεια,φτου φτου σκορδα κα ι να εισαστε παντα ευτυχισμενοι.πρινσι και εγω πρεπει να παω το αργοτερο την δευτερα να κανω το εμβολιο και δεν το βρισκω πουθενα.σε λιγο πρεπει να παμε στο παρτυ και βαριεμαι τρελα να βγω απο το σπιτι γιατι βρεχει.ουτε αυριο βλεπω να βγαινω απο το σπιτι με αυτον τον παλιοκαιρο:mad:

OjQkp2.png?B89kEt5q

φαινοταν οτι δε θα ηταν καλος ο καιρος κριμα. τι αλλα πως παει το ανταρτακι σου???

να ρωτησω κατι τις παντρεμενες??? το κρασι απο τη καραφα τι το κανουν? το πινουν? το πετανε? τι? ιτ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

πως μπορω να βαλω 2 τικερακι θελω να βαλω κι ενα χριστουγεννιατικο χωρις να βγει αυτο του γαμου?

τα φτιαχνεις κανονικα με ημερομηνιες και τα παντα τους και τα κανεις αντιγραφη και μετα επικολληση στο πινακακακι που εχει στην επεξεργασια υπογραφης και μετα αποθηκευση.σορυ για την καθυστερηση αλλα παλευω με την κορη μου για να της βαλω το καλτσον...

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...