Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρήκα ακόοοομα πιο βόρεια!! :-) Aλλά έχει και κηπάκο και νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραία όταν θα μεγαλώσει λίγο το μικρούλι.. ακόμα δεν το έχουμε κλείσει γι'αυτό δεν είναι και σίγουρο!

Λοιπόν για αγγελία απλά παίρνεις όποια εφημερίδα θέλεις και δίνεις τα στοιχεία που θα σου ζητήσουν και πληρώνεις και κάποιο ποσό. Εγώ θα σου πρότεινα αν δεν σε νοιάζει ποια εφημερίδα θα είναι, να πάρεις 3-4 να ρωτήσεις το κόστος. Τα στοιχεία αν θυμάμαι καλά τα δίνεις και τηλεφωνικώς και σου λένε ποια ημέρα θα την εκδόσουν!! Ετοιμάζεστε εεε;;; :-)

ΝΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΑΣΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΛΟΓΙΚΑ Ε???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

[

Άσχετο..αγόρασα σήμερα τα εμβόλια... 110ευρουλάκια... καλά εγώ δεν πλήρωσα τίποτα γιατί τα έγραψα στο βιβλιάριο αλλά τρελή μπίζνα έτσι...;;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μπράβο χαρά μου!!! Άντε με το καλό και πάντα ευτυχισμένοι!!! Θα πάτε και σε δικό σας σπίτι τώρα;

Τα χρήματα να σου πω δεν θυμάμαι καθόλου πως είχα πληρώσει αλλά υποθέτω πως ναι, σου δίνουν λογαριασμό! Πάντως τότε που παντρεύτηκα εγώ η πιο φτηνή αγγελία ήταν στο Βήμα.. τώρα που έχουν ανοίξει και άλλες εφημερίδες δεν ξέρω!

PCqNp2.png

Μπράβο χαρά μου!!! Άντε με το καλό και πάντα ευτυχισμένοι!!! Θα πάτε και σε δικό σας σπίτι τώρα;

Τα χρήματα να σου πω δεν θυμάμαι καθόλου πως είχα πληρώσει αλλά υποθέτω πως ναι, σου δίνουν λογαριασμό! Πάντως τότε που παντρεύτηκα εγώ η πιο φτηνή αγγελία ήταν στο Βήμα.. τώρα που έχουν ανοίξει και άλλες εφημερίδες δεν ξέρω!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΩ ΠΩ ΩΦΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ:P

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Κοιμάται ο Μικρός μας Πρίγκιπας...

Διαβάζω τα νέα και αλλάζω τικεράκια γιατί μου κάνανε παρατήρηση...

Α!!!Χαρά και εμείς κάναμε αναγγελία στην εφημερίδα κάτι που τελικά δε το χρειαστήκαμε..Οπότε κράτησα απλά τα αποκόμματα για ενθύμιο...

11/9?Τέλεια

μετά τους δίδυμους πύργους το ομορφότερο γεγονός .....ο γάμος σας...Και η βάφτιση έεεε?

Εμείς θα παντρέψουμε την κολλητή μου στις 25 Σεπτέμβρη...Βάφτιση το καλοκαίρι.....

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ τις φώτος της Κέλυς τις έβλεπα το απόγευμα..τώρα πλέον όχι! Είναι γλύκες τα παιδάκια της πάντως!

Λοιπόν άκου για να μην αγχώνεσαι.. αυτά που πρέπει να κάνεις γρήγορα είναι να κλείσιες εκκλησια και χώρο για το 'μετά΄αν κάνετε κάτι.. Και να αρχίσεις να κοιτάς και για νυφικό... Όλα τα υπόλοιπα γίνονται εν καιρώ και δεν είναι τίποτα φοβερό!

PCqNp2.png

Κοιμάται ο Μικρός μας Πρίγκιπας...

Διαβάζω τα νέα και αλλάζω τικεράκια γιατί μου κάνανε παρατήρηση...

Α!!!Χαρά και εμείς κάναμε αναγγελία στην εφημερίδα κάτι που τελικά δε το χρειαστήκαμε..Οπότε κράτησα απλά τα αποκόμματα για ενθύμιο...

11/9?Τέλεια

μετά τους δίδυμους πύργους το ομορφότερο γεγονός .....ο γάμος σας...Και η βάφτιση έεεε?

Εμείς θα παντρέψουμε την κολλητή μου στις 25 Σεπτέμβρη...Βάφτιση το καλοκαίρι.....

ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ. ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΗΣΗ ΜΑΖΙ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ??? ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ???

Έτυχε το μεσημέρι να δω αυτή με τα 3 μεγάλα της παιζάκια.....Μετά εξαφανιζολ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγώ τις φώτος της Κέλυς τις έβλεπα το απόγευμα..τώρα πλέον όχι! Είναι γλύκες τα παιδάκια της πάντως!

Λοιπόν άκου για να μην αγχώνεσαι.. αυτά που πρέπει να κάνεις γρήγορα είναι να κλείσιες εκκλησια και χώρο για το 'μετά΄αν κάνετε κάτι.. Και να αρχίσεις να κοιτάς και για νυφικό... Όλα τα υπόλοιπα γίνονται εν καιρώ και δεν είναι τίποτα φοβερό!

ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ..

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΚΘΙΣΤΕΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ..

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΚΘΙΣΤΕΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Καληνύχτα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κορίτσια εγώ εδώ ο μικρός κοιματε αλλά εγώ ποναω.πήρα μιτροταν γιατί μου ήρθε περίοδος κ η μήτρα μου έχει ατονια κ δεν κάνει συσπασεις κ εδώ κ 9μερες έχω μπόλικο αίμα

:-D

Κορίτσια εγώ εδώ ο μικρός κοιματε αλλά εγώ ποναω.πήρα μιτροταν γιατί μου ήρθε περίοδος κ η μήτρα μου έχει ατονια κ δεν κάνει συσπασεις κ εδώ κ 9μερες έχω μπόλικο αίμα

????????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...