Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

πωπω

τέτοια πράγματα σηκώνουν μηνύσεισ όμως ,γι αυτό πρέπει να είμαστε συγκρατημένεσ

εγώ είπα στον άντρα μου οτι απο αύριο θα μάθω στη μαρία να χτυπάει κι αυτή

πως αλλιώς ????????????????????????/////

Εννοειται να την Μαθεις!!! ακου φαση ερχεται η κουμπαρα μου σπιτι εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων μιλαμε απο την ωρα που ηρθε να μην αφηνει το δικο μου να παιξει με τα παιχνιδια του να τον σπρωχνει να πεφτει ο δικος μου,να θελει οτι πιανει εκεινος,εγω να προσπαθω να ειμαι οσο ευγενικη γινεται Η κουμπαρα μου στην κοσμαρα της καποια στιγμη την βλεπω να τον τσιμπαει εκει τα πηρα στο κρανιο αλλα δεν χρειαστηκε να πω τπτ πιανει ο δικος μου ενα αυτοκινητο και της το φερνει στο προσωπο......

Αχ ειλικρινα ντραπηκα λιγο γιατι αρχισε και εκλαιγε αλλα το ευχαριστηθηκα κιολας του ειχε σπασει τα νευρα πια!!!

Μετα βεβαια εκανα την παπια οπως εκεινη:tongue::tongue:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Σ αυτές τις περιπτώσεις μιλάς με τη μαμά το παιδάκι αφού έχει μάθει έτσι και οι δικοί του δεν κάνουν τίποτα τι να σου κάνει;Το φταίξιμο είναι στους γονείς.

συμφωνώ απόλυτα

για ΌΛΑ ευθύνονται οι γονείς

όσον αφορά αυτό που είπα οτι 8α μάθω στη μαρία να βαράει

εν μέρει ναι είναι πολύ άσχημο

αλλά ΝΑΙ θα τησ μάθω όταν τη χτυπούν να βαράει κι αυτή

δεν θα είναι θύμα\

τα πήρα πολύ άσχημα μ αυτό που έγινε

Διαφημίσεις

Εννοειται να την Μαθεις!!! ακου φαση ερχεται η κουμπαρα μου σπιτι εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων μιλαμε απο την ωρα που ηρθε να μην αφηνει το δικο μου να παιξει με τα παιχνιδια του να τον σπρωχνει να πεφτει ο δικος μου,να θελει οτι πιανει εκεινος,εγω να προσπαθω να ειμαι οσο ευγενικη γινεται Η κουμπαρα μου στην κοσμαρα της καποια στιγμη την βλεπω να τον τσιμπαει εκει τα πηρα στο κρανιο αλλα δεν χρειαστηκε να πω τπτ πιανει ο δικος μου ενα αυτοκινητο και της το φερνει στο προσωπο......

Αχ ειλικρινα ντραπηκα λιγο γιατι αρχισε και εκλαιγε αλλα το ευχαριστηθηκα κιολας του ειχε σπασει τα νευρα πια!!!

Μετα βεβαια εκανα την παπια οπως εκεινη:tongue::tongue:

ΑΥτό ακριβώς

ΆΜΥΝΑ

λοιπόν πέρυσι Μ.Πέμπτη,ετοιμαζόμασταν για ψωνια..

η φενια μωρό στην αγκαλια μου..ήμουν στην κρεββατοκαμαρα και ξαφνικα ακουω κατι να σπαει,σαν τρακαρισμα..

βγαινω με το μωρο στην αγκαλια και τι να δω..

το θηριακι απο δίπλα,π΄'εταγε τουβλα από την ταρατσα 3ροφου κτηρίου κάτω..διπλα η γιαια και ο παππους..και ενω προσπαθουσα να καταλαβω τί συμβαινει το βλέπω να ξαναπεταει..

ανεβάζω κόκκινα..

μα ειμαστε σοβαροι,ποιος πεταει τουβλα??λέω

παιδακιν ειναι,τί να το κάνω??απανταει η γιαγιά..

τί να το κάνεις??περίμενε ερχομαι,της απανταω..

αφηνω την φενια στην κουνια της,βγαίνω στο μπαλκονι και την αρχίζω..

που αν κανανε ολα τα παιδακια ετσι,τί θα καναμε-ωραιους τρόπους το μαθατε,μπραβο..ευτυχως που δεν ειναι τοα αυτοκινητο μου αλλιως θα τα λέγαμε..και άλλα..

με μαζευει ο αντρας μου,βαζουμε μπουφαν και φευγουμε..

μεχρι να κατεβουμε,τα ειχε μαζεψει όλα τα κομματια απο το τουβλο η κυρατσα..

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν συμφωνω με τιποτα..

σιγα μην κανουμε τα παιδακια μας κακοτροπα..

οχι,οχι!!!

Ευακι μου δεν ειπαμε να χτυπανε στα καλα καθουμενα

Αλλα οταν τα χτυπανε να ξερουν να αντιδρουν....δεν γινεται να ειμαστε παντα μπροστα.....Στο σχολειο τι θα κανουμε??

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

λοιπόν πέρυσι Μ.Πέμπτη,ετοιμαζόμασταν για ψωνια..

η φενια μωρό στην αγκαλια μου..ήμουν στην κρεββατοκαμαρα και ξαφνικα ακουω κατι να σπαει,σαν τρακαρισμα..

βγαινω με το μωρο στην αγκαλια και τι να δω..

το θηριακι απο δίπλα,π΄'εταγε τουβλα από την ταρατσα 3ροφου κτηρίου κάτω..διπλα η γιαια και ο παππους..και ενω προσπαθουσα να καταλαβω τί συμβαινει το βλέπω να ξαναπεταει..

ανεβάζω κόκκινα..

μα ειμαστε σοβαροι,ποιος πεταει τουβλα??λέω

παιδακιν ειναι,τί να το κάνω??απανταει η γιαγιά..

τί να το κάνεις??περίμενε ερχομαι,της απανταω..

αφηνω την φενια στην κουνια της,βγαίνω στο μπαλκονι και την αρχίζω..

που αν κανανε ολα τα παιδακια ετσι,τί θα καναμε-ωραιους τρόπους το μαθατε,μπραβο..ευτυχως που δεν ειναι τοα αυτοκινητο μου αλλιως θα τα λέγαμε..και άλλα..

με μαζευει ο αντρας μου,βαζουμε μπουφαν και φευγουμε..

μεχρι να κατεβουμε,τα ειχε μαζεψει όλα τα κομματια απο το τουβλο η κυρατσα..

Ελεος!! αν ειναι δυνατον ακου τουβλα.......να σου σπασουν το αμαξι στα καλα καθουμενα......

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

το θυμάμαι αυτο ευαγγελία με τα τούβλα

εντάξει δε λέω οτι θα τησ μάθω να καταστρέφει περιουσίες

ΆΜΥΝΑ

μασ βαράνε

βαράμε κι όποιον πάρει ο χάρος

ΤΕΛΟΣΣΣ

ΔΕ θα καθομαστε να τισ τρώμε

θέλω να σας πω ότι αν δεν εκανα την φασαρια στην θειτσα,δεν θα νοιαζόταν καθόλου..ουτε θα το μαλωνε,ουτε θα μαζευε τα κομματια!!και το παιδακι θα το ξανακανε,γιατι γιάυτό ήταν απλα΄ενα παιχνίδι..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...