Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλά άσχετο αλλά βρε κορίτσια τι ενοχλητικές που είναι αυτές που σε πάιρνουν τηλέφωνο για να σου πουν ν αλλάξεις εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας;Με πήρε μια προηγουμένως και ενώ την έλεγα ότι δεν ενδιαφέρομαι αυτή εκεί να λέει τα δικά της.Και βρίσκουν κάτι ώρες και πέρνουνε.Μέρα μεσημέρι.

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλά άσχετο αλλά βρε κορίτσια τι ενοχλητικές που είναι αυτές που σε πάιρνουν τηλέφωνο για να σου πουν ν αλλάξεις εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας;Με πήρε μια προηγουμένως και ενώ την έλεγα ότι δεν ενδιαφέρομαι αυτή εκεί να λέει τα δικά της.Και βρίσκουν κάτι ώρες και πέρνουνε.Μέρα μεσημέρι.

πήρε μια τηλ. μεσημέρι τον πατέρα μου..

γενικά είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος..

αλλά αυτη του την έσπασε και τις το έκλεισε!!

βουλίτσα ενώ ξεκινήσατε φαρμακάκια, μην ανησυχείς..υπομονή και θα περάσει:P:p

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ενταξει τα εβγαλα τα χερια.............αααααα εβγαλα και τα ποδια!!!Ευχαριστηθηκατε???χαχαχαχ

ουτε εγω προλαβα φωτο αλλα ειμαι σιγουρη θα ναι ενα κουκλι.

βουλα καλη αναρρωση βρε παιδι μου,τι να πω.

νατασσα καλως ηρθες στα πατρια εδαφη!!!

ελενηηηηηηηηηηηηη εγω πηγα προχθες στο ταχυδρομειο και ρωτησα τι απεγινε το πακετακι μου και μου λεει δε ξερω ,να κανω μια δηλωση αναζητησης και να περιμενω,μαλλον λεει στην αθηνα κολλησε.το κερατο μου μεσα,οχι τιποτε αλλο θα μικραινουν και τα ρουχακια για τον γιωργακη.μα ας το στειλουν πισω.πωωωωωωωωωωω

αα βουλα και εμας μας παιρνουν συχνα αλλα οταν μεσημεριαζει τα βγαζω ολα απο την πριζα..εκτος αυτου σε δυο εταιριες καναμε αιτηση για αλλαγη δικτυου κ ακομη περιμενουμε.τα νευρα μου μεσα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

εφτιαξα σοκολατακια μηστίσιμα..μιαμ,μιαμ!!

οκ ειπαμε νηστευουμε αλλα μην λιμοκτονησουμε κιόλας!!!

σήμερα μετα την δουλεια πηγαμε για φαγητό..καθόλου δεν με ενοιαζε που ετρωγαν κρεας!!

τελικά όλα ειναι στο μυαλό!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...