Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εμμμμμ ατυχησα βρε ευαγγελια!!!!επρεπε να μπω στο τελος για να διαβασω τα προηγουμενα και εγω εψαχνα σελιδες ολοκληρες!!!!τεσπα!!

εδω ειμαι και εγω αν και εχω ψιλοχαθει!!!Μαλλον δε θα πρεπει να λειπω και σε καμια σας!!

απλα οι ωρες που μπαινω ειναι συνηθως αργα το βραδυ και ειμαι χουχουλιασμενη στα παπλωματα και μονο διαβαζω!!

θα απαντησω οτι θυμαμαι βασικα!

μεγεια στην μηχανη σας ευαγγελια και καλοταξιδι να ειναι!

περαστικα βουλα στον θοδωρακη.Σας εφαγαν αυτες οι ιωσεις φετος.

νικολ εμενα εμαθε το ονομα της να το λεει νανα απο το Χριστιαννα.Βεβαια δε φανταζεσαι απο που βγαινει το νανα ,ειδικα οταν το λεει σε αγνωστους αλλα ξερει οτι οταν την ρωτησεις πως σε λενε αυτο θα πει.και τον αντρα μου τον λεει νινιλ.χαχα

γεια και στα υπολοιπα κοριτσια ειρηνη,ελενη,ιωαννα!!!

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε καλα,σχεδον εχουν φυγει οι ανακατωσουρες και η διαθεση να ανεβαινει.την κυριακη παλι τα πηρα με την πεθερα και με την κουνιαδα περισσοτερο.μα πηγαινω μπας και καταφερω να βγω να πιω ενα καφε με την ησυχια μου,ή εστω να κοιμηθω το μεσημερι και μου βγαινει ξινο.γκρρρρρρρρρρρρρρ

αυτα κοριτσακια!!!Βαζω τα χερια μεσα!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι και εγω αν και εχω ψιλοχαθει!!!Μαλλον δε θα πρεπει να λειπω και σε καμια σας!!

μεγεια στην μηχανη σας ευαγγελια και καλοταξιδι να ειναι!

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε καλα,σχεδον εχουν φυγει οι ανακατωσουρες και η διαθεση να ανεβαινει.την κυριακη παλι τα πηρα με την πεθερα και με την κουνιαδα περισσοτερο.μα πηγαινω μπας και καταφερω να βγω να πιω ενα καφε με την ησυχια μου,ή εστω να κοιμηθω το μεσημερι και μου βγαινει ξινο.γκρρρρρρρρρρρρρρ

γεια σου νένα!!!!!

άντε και τελειώνει το τρίμηνο!!!!

από εδώ και στο εξής θα είναι καλύτερα τα πράγματα!!!!

φυσικά και μας λέιπεις!!πλάκα κάνεις???!!!

αλλά ξέρουμε πως όταν θέλεις,μπαίνεις και γράφεις!!

μακάρι να σε είχαμε συνέχεια!!!

ευχαριστούμε για την μηχανή!!

δεν κάθεσαι σπιτάκι σου καλύτερα, από το να πηγαίνεις και να ταράζεσαι:?::?:

FAcZp3.png

gimFp3.png

εμείς πάντως βρε κορίτσια από τον Σεπτέμβριο που έχει πάει στον σταθμό δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, πλην ενός κρυολογήματος μια φορά που την προηγούμενη είχαμε πάει στο αττικό ζωολογικό πάρκο μέσα στο κρύο...τι να πω..πολύ τυχερή

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Επιτέλους, έχουμε ίντερνετ!!! Χαρές κ πανηγύρια!

Η Ραφαελλίτσα ψήθηκε το Σαβ/κο... Υπέφερε το μωράκι μου... Μέχρι 39,8 έφτασε! Ούτε ύπνος, ούτε τπτ... Μόνο κλάμα κ κακό!

Ξεκινήσαμε αντιβίωση.Εχει πολύ βήχα με φλέμματα και επειδή δεν μπορεί να τα βγάλει κάνει εμετό.Για να μην κάνουμε και καμιά βρογχίτιδα θα πάρουμε αντιβίωση να το προλάβουμε.Στο εξάωρο μου έκανε πάλι πυρετό 38.

fafela μου περαστικά σας.

Ευάκι μου έκλαιγε στον ύπνο της η Φένια μας;Την καημενούλα ταλαιπωρείται με τα δοντάκια.Υπομονή.

Ειρήνη μου είστε από τους τυχερούς.Εύχομαι να μην αρρωστήσει καθόλου η Ζωή.

526437xvildghyb3.gif

γεια σας κοριτσδακια τι κανετε??εγω σας γραφω με το μπεμπακο αγκαλια...περαστικα οσες εχετε τα μικρουλια σας αρρωστα..αμαν αυτες οι ιωσεις...σας βαζω κ μια φωτο..

http://www.shrinkpictures.com/processed/phpCcmMDQAM.jpg

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...