Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα ειρήνη!!!

και όμως έτσι ήταν τα μικρά μας....τόσο δα!!!

απλά τα ξεχάσαμε τελείως...

καιρός να τα ξαναθυμηθούμε!!!

εννοώ μέσω των νέων μωρών που θα ερθουν σύντομα στην παρέα μας!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημέρα ειρήνη!!!

και όμως έτσι ήταν τα μικρά μας....τόσο δα!!!

απλά τα ξεχάσαμε τελείως...

καιρός να τα ξαναθυμηθούμε!!!

εννοώ μέσω των νέων μωρών που θα ερθουν σύντομα στην παρέα μας!!!!!!

AAXXX ευαγγελία μου δεν το βλέπω..τουλάχιστον για σύντομα

καλησπέρα

εγώ πάλι έλειπα σήμερα είχαμε λαική και πήγαμε αλλα γυρίσαμε με άδεια χέρια, δεν πήραμε τίποτα τελικά

επίσης πήγα σε 2 μαγαζιά για να πάρω κανένα καθημερινό ρουχάκι για τη μαρία γιατί ξεμείναμε και επίσης δε μου άρεσε τίποτα

αφήστε που έτρεξε υγρό μπαταρίας σε ένα καλοριφέρ απο το συναγερμό και στέγνωσα εκεί πάνω ρουχάκια τα οποία μετά χώνεψαν και άνοιξαν:(

τώρα το απόγευμα προσπα8ώ να πείσω τον άντρα μου να πάμε στο city gate να δώ τίποτα απο zara και sprider;)

πάω να κοιμίσω το μαράκι κι έρχομαι

αλήθεια έχω κάποιες απορίες

τα παιδάκια σασ λένε το όνομα τουσ?

η δικιά μου ,δεν μπορεί να το πεί, πάει να το πεί και λέει μα μα

προσπαθώ να τησ μάθς να λέει μία αλλά και πάλι το σκέφτομαι και θέλω να το πεί με το δικό της τρόπο

μήπως επειδή έχουμε το ρ γι αυτό δυσκολεύεται ?

και επίσης το κεφαλάκι της μαρίασ μου΄, μυρίζει

τη λούζω και τη άλλη μέρα μου μυρίζει, γιατί έτσι /

λουζόμαστε με το chikko

τα δικά σας μυρίζουν????:-(

επανέρχομαι:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;

Εμείς έχουμε άρρωστο το Θοδωράκη.Πυρετό 38 και βήχα.Αντε να δω μέχρι τέλος της σχολικής χρονιάς πόσες φορές θα μου αρρωστήσει ακόμα.:(:(:(:(

526437xvildghyb3.gif

Νικολ μου τ ονομα μας δεν το λέμε ακόμα.Ειναι και λίγο δύσκολο ρ και γ μαζί.Τον δικό μου τον βλέπω ν αργήσει να μιλήσει.

Το κεφαλάκι του όχι δεν μυρίζει.Με προδερμ λουζόμαστε.

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας!!

Ωχ Βουλιτσα μου περαστικα Στον Θοδωρακη σου.... :( υπομονη με το σχολειο ειναι δυσκολα....

Νικολ μου ουτε μενα λεει το ονομα του προσπαθω να τον μαθω να λεει γωγως αλλα ουτε αυτο λεει:rolleyes::rolleyes:

Παρολο που η γλωσσα του τωρα τελευταια εχει παρει φορα:cool::cool:

Εγω τον λουζω η με proderm η fissan Ειναι και τα 2 πολυ καλα και οχι δεν μυριζουν μηπως ειναι ιδεα σου?? αυτα παω να φαω ηρθε ο συζυγος φιλακια σε ολες

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια σας και απο μενα,σας διαβαζω καθημερινα (μην με βαρεσετε)βαριεμε να γραφω:oops::lol::lol:

και εμενα μυριζε καπως το κεφαλι της οταν ηταν σε αυτη την ηλικια σαν πατατα καπως..αλλα τωρα οκ..εμεις κανουμε μπανακι με το τζονσον το μωβ..οο μπεμπης με φισσαν εννοειτε...

πηρα σε δερματολογο σημερα για τις αναθεματισμενες ραγαδες..μου ειπε 150Ετην επισκεψη και σε 4-5επισκεψεις ξεμπερδευω μακαρι θεε μου μακαρι.

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα,σας διαβαζω καθημερινα (μην με βαρεσετε)βαριεμε να γραφω:oops::lol::lol:

και εμενα μυριζε καπως το κεφαλι της οταν ηταν σε αυτη την ηλικια σαν πατατα καπως..αλλα τωρα οκ..εμεις κανουμε μπανακι με το τζονσον το μωβ..οο μπεμπης με φισσαν εννοειτε...

πηρα σε δερματολογο σημερα για τις αναθεματισμενες ραγαδες..μου ειπε 150Ετην επισκεψη και σε 4-5επισκεψεις ξεμπερδευω μακαρι θεε μου μακαρι.

Με λειζερ Ιωαννα??? αχ και εγω εχω:(:(:(

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

μπράβο άννια..να τις κάνεις όσο είναι καιρός...

γεια σου Ελένη!

Γεια σου Ειρηνη,τι εγινε με τους αλλεργιολογους?? πηρες τηλ??

αα εμενα εχουν ηδηδ ξεθωριασει....δεν ξερω αν φευγουν..ασε που εδω δεν εχουμε λειζερ...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

δεν πήρα τηλ ακόμη αλλά η παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσω να τις δίνω τροφές με αυγό μέσα, σπιτικές που να έχουν πχ ένα αυγό, για να δούμε αντίδραση. Αλλά εγώ πριν το κάνω θα πάω και σε αυτήν που μου έδωσες στο ιασώ...θα σε ενημερώσω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...