Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Αναψυκτικά επειδή πίνω και εγώ είναι φουλ στην ζάχαρη όσο άνευ και αν γράφουν. το νερό μέγα λάθος, συγνώμη αλλά θέλουμε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Από αυτό και μόνο ο οργανισμός υπολειτουργεί. Το φαγητό αυτό που είπα. 1-2 φορές την ημέρα. Το πρωί που θέλουμε ενέργεια , δεν του δίνεις τροφή. Αν ξεκινήσεις και γυμναστήριο το ταλαιπωρείς πολύ. Ο καφές δεν επηρεάζει κάπου, τσάμπα τον έκοψες. Κάνει και καλό 1 κούπα την ημέρα, ειδικά εσύ που το πίνεις και σκέτο. Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσεις και ένα 8ωρο ύπνο. Βοήθησε τον οργανισμό σου, δώσε αυτά που χρειάζεται για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνετε. Αγάπησε το σώμα σου. Τάισε το, πότισε το, ξεκούρασε το. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χθες περάσαμε πολύ ωραία.

Πήγα στον κουμπάρο μου να με χτενίσει πήγαμε για ψώνια με την κουμπάρα μου.Συναντήθηκα με μια φίλη μου για καφεδάκι και έμαθα τα ευχάριστα νέα της και πολύ το χάρηκα.Γυρνώντας για να πάω να πάρω τον αντρούλη μου από την έκθεση σκάλωσε το τακούνι μου στο πλακάκι του πεζοδρομίου και χτύπησα λίγο το πόδι μου:(:(:(

Ο Θοδωράκης μου ήταν μές τη χαρά εχθές.Χάρηκε πολύ με τα δώρα που του πήραμε:D:D:D:D:D

Ελπιζω να μην χτυπησες πολυ......Αχ τα παιδακια τρελαινονται με τα Δωρα!!:D:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Τα παιδιά όντως χαίρονται πολύ με τα δώρα και ειδικά αν είναι αυτά που θέλουν.Ο Θοδωράκης μόλις είδε ότι ήταν αυτό που ζητούσε άστραψαν από χαρά τα ματάκια του.Τι καλύτερο για τους γονείς να βλέπουν το παιδάκι τους χαρούμενο.

526437xvildghyb3.gif

μπράβο βουλίτσα που περάσατε ωραία χτες!!!

και που έκανες πράγματα για τον εαυτό σου!!

τελικά πως τα έκανες τα μαλλιά σου??

ελένη ευτυχως ηρεμησε ο μικρουλης ε??πω,πω το γλυκούλι πρέπει να πονουσε πολύ!!

μαριγώ θα κανουμε λιγο υπομονη..περνάμε δυσκολη φαση τωρα!!!νομιζω του χρόνου θα ειναι καλυτερα τα πράγματα!!

πάντως μην στεναχωριέσαι..μικρούλης πολύ ειναι!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Τα παιδιά όντως χαίρονται πολύ με τα δώρα και ειδικά αν είναι αυτά που θέλουν.Ο Θοδωράκης μόλις είδε ότι ήταν αυτό που ζητούσε άστραψαν από χαρά τα ματάκια του.Τι καλύτερο για τους γονείς να βλέπουν το παιδάκι τους χαρούμενο.

πόδο δικιο εχεις!!

δεν υπαρχει καλυτερο απο το να βλεπεις το παιδακι σου χαρουμενο!!

τί του πήρατε??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Τα μαλλάκια μου τα έχω κόψει κοντά και πήγα χθες να μου τα χτενίσει λίγο τρελιάρικα.

Ο Θοδωράκης ήθελε από τη παιδική σειρά που βλέπει cars τα υπόλοιπα αυτοκινητάκια που του λείπανε.

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια χθες που πήγα στα κου κου για να πάρω το δώρο του Θοδωράκη είδα ότι έφεραν λαμπάδες και πασχαλινά αυγά.

α ωραία!!!φετος το πασχα θελω στην βαφτιστηρα μου να της παρω τα παντα.

θα ειμαι υπερβολικη νονα.

FAcZp3.png

gimFp3.png

εμεις χτες και σημερα εχουμε απιστεγυτη γκρινια..

σιγουρα καποιο δοντακι ετοιμαζουμε..σαλια,μιξες.ανορεξια....

ευτυχως ειναι εδω ο γιωργος και την καλοπιανει!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια τι κούραση είναι αυτή που έχω.

Σήκωσα τα χαλιά μου σήμερα και έβαλα μοκέτες γιατί τα παιδάκια μου είχαν βάλει στόχο να μου τα χαλάσουν.Επειδή είναι καλά χαλιά και είναι δώρο της γιαγιάκας μου τα λυπήθηκα και τα σήκωσα.

526437xvildghyb3.gif

τσακωθηκαμε χτες..με την κορη μου!!

την ειχε πιασει το αναποδο της και δδεν καθοταν με τπτ,πηγα να την κανω μπανιο με τιποτα,να την κραταω με το ζορι να την ξεβγαλω ναμην μπορω να την ντυσω..ενα δραμα τί να σας λέω..πολυ αναποδια.

με το ζορι της εβαλα παμπερς και φανελακι της εδωσα γαλα και καθοταν στην κουνια..καποια στιγμη κοιμηθηκε και της εβαλα τον υπνοσακο..

ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Αχ κορίτσια τι κούραση είναι αυτή που έχω.

Σήκωσα τα χαλιά μου σήμερα και έβαλα μοκέτες γιατί τα παιδάκια μου είχαν βάλει στόχο να μου τα χαλάσουν.Επειδή είναι καλά χαλιά και είναι δώρο της γιαγιάκας μου τα λυπήθηκα και τα σήκωσα.

καλά έκανες!!

κρίμα ήταν:(:(

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...