Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

Βουλα να χαιρεσαι τον γιοκα σου και τον πεθερο σου!!!καλα να περασετε σημερα!

ευαγγελια και εμενα γιατι μου μοιαζει με λιονταρινα?????

γεια σου ειρηνη!!!

ρε κοριτσια εχθες πηγαμε παιδοτοπο και περιττο να πω οτι θα ξαναπαμε σε 5 χρονια!!!!πολυ τρεξιμο!Βεβαια εχουμε ξαναπαει αρκετες φορες αλλα ηταν και καποια γιαγια μαζι και ετρεχε αυτη.Εχθες τα ειδα ολα!μα και το δικο μου το παιδι να μη καθεται λεπτο πουθενα.Εσεις πως περνατε στον παιδοτοπο?

εχθες μας εκαναν προταση κατι φιλοι με εκδρομικο να παμε Καρπενησι και με το που πηραμε τηλεφωνο το βραδακι να βεβαιωσουμε τις θεσεις,ειχαν κλεισει.κλαψ κλαψ κλαψ.

και πανω που ο αντρας μου ειχε δεχτει ρε γμτ...

τωρα να ρωτησω κατι αλλο ως ασχετη!Που ειναι το καρπενησι και τι εχει αυτο τον καιρο????

φιλια σε ολες!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

εχθες μας εκαναν προταση κατι φιλοι με εκδρομικο να παμε Καρπενησι και με το που πηραμε τηλεφωνο το βραδακι να βεβαιωσουμε τις θεσεις,ειχαν κλεισει.κλαψ κλαψ κλαψ.

τωρα να ρωτησω κατι αλλο ως ασχετη!Που ειναι το καρπενησι και τι εχει αυτο τον καιρο????

φιλια σε ολες!!!

γεια σου νένα! το καρπενήσι είναι στον νομό ευρυτανίας και είναι πολύ όμορφο μέρος!

έχει χιονοδρομικό κέντρο που είναι φουλ τον χειμώνα, αλλά επειδή έχω πάει και άνοιξη , πρωτομαγιά συγκεκριμένα, είναι μέσα στο πράσινο και πιο ωραίο!!

κανονίστε να πάτε κάποια στιγμή!!

αχ βρε ειρηνακι αμφιβαλλω αν ποτε ξανατυχει.Αλλα ευτυχως με την παρεα που μπλεξαμε τελευταια,ο αντρας μου ειναι κολλητος με τον αντρα του ζευγαριου και ετσι ακολουθει σχεδον παντου!Γιαυτο τελευταια βγαινουμε αρκετα θα ελεγα!!!Μακαρι ομως να ξανατυχει κατι αναλογο!Μα μεχρι να προλαβουμε να το σκεφτουμε την ιδια μερα,ειχαν κλεισει οι θεσεις!τεσπα,δεν πειραζει!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημέρα καλημέρα

βούλα να χαίρεσαι το Θοδωρή σου και τον γιωργάκη φυσικά αλλά λόγω ημέρας οι ευχές τιμούν τον μεγάλο γιο;)

να είναι γερός και να τον καμαρώσετε γαμπρό:Dκαι να μας καλέσετε φυσικά:D;)

Winnie_the_Pooh-1.jpg

Διαφημίσεις

αχαχαχα!!!

το καινουριο μου αβαταρ!!!

δενε ιναι καλό?????

το βλέπει ο αντρας μου..

-α,μι;α λιονταρίνα χαρούμενη!!

-δεν ειναι λιονταρίνα-απαντώ-λιονταρίνος είναι...

-gay μου λέει..

και πεθαναμε στο γέλιο!!!!

καλά ε

εγώ ξέρεις για τι το πέρασα το αβατάρ ?/?

χαχαχχαχαχχαχ

για πασχαλινο καλάθι

και λέω σαν πολύ βιάζεται η ευαγγελία

χαχαχχαχαχα

έχω πεθάνει στο γέλιο:lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια!!

Βουλα να χαιρεσαι τον γιοκα σου και τον πεθερο σου!!!καλα να περασετε σημερα!

ευαγγελια και εμενα γιατι μου μοιαζει με λιονταρινα?????

γεια σου ειρηνη!!!

ρε κοριτσια εχθες πηγαμε παιδοτοπο και περιττο να πω οτι θα ξαναπαμε σε 5 χρονια!!!!πολυ τρεξιμο!Βεβαια εχουμε ξαναπαει αρκετες φορες αλλα ηταν και καποια γιαγια μαζι και ετρεχε αυτη.Εχθες τα ειδα ολα!μα και το δικο μου το παιδι να μη καθεται λεπτο πουθενα.Εσεις πως περνατε στον παιδοτοπο?

φιλια σε ολες!!!

εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο καρπενήσι αλλά το καλοκαίρι

το ευχαριστιέμαι , οι άλλοι να καίγονται (χαχαχαχα)κι εγώ να είμαι με ζακέτα

γιατί έχει δροσιά εκεί;)

δεν εχω παει ποτε καεπενησι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!!

δεν πειραζει νενα θα ξανατυχει!!εξάλλου το ότιν ξεκινησε ο συζηγος να πηγαινει αιναι πολύ καλό::!!!!

δεν εχουμε παει ποτε σε παιδοτοπο!!!

εγω μονο σε καφετεριες την τρέχω!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ειρηνη βρηκες γυναικα τελικά αλλη?

πόσο σου πέρνει??

νικόλ κουκλί το λιονταρακι μου!!

ασχετο αλλα εχει τωρα ενα τελειως ακυρο εργο στον αλφα..με κατι μαγισσες..χάλια!!

η φενια σημερα εχει απιστευτη γκρινια!!;αλλα πολύυ όμως!!

ειδα και την μηχανη του αντρα μου!!μεγαλη ειναι..

να δω ποτε θα παω βόλτα!!

φιλάκια παώ να σιδερωσω τίποτα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλό σιδέρωμα...

βρήκα μια κοπέλα, ελληνίδα, μου παίρνει 8 ευρώ την ώρα (η άλλη έπαιρνε 9)

αλλά είναι πολύ καλή..έχει και δυο κορίτσάκια, τι κοριτσάκια δλδ 13 και 10 είναι...και να φανταστείτε ότι είναι μικρότερη από μένα! νομίζω 34....

δεν εχω παει ποτε καεπενησι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!!

δεν πειραζει νενα θα ξανατυχει!!εξάλλου το ότιν ξεκινησε ο συζηγος να πηγαινει αιναι πολύ καλό::!!!!

δεν εχουμε παει ποτε σε παιδοτοπο!!!

εγω μονο σε καφετεριες την τρέχω!!!!

μια απο τα ίδια

κολλάω με το θέμα ιώσεις και δε θέλω ακόμη να την πάω σε παιδότοπο:rolleyes:

ειρηνη βρηκες γυναικα τελικά αλλη?

πόσο σου πέρνει??

νικόλ κουκλί το λιονταρακι μου!!

ασχετο αλλα εχει τωρα ενα τελειως ακυρο εργο στον αλφα..με κατι μαγισσες..χάλια!!

η φενια σημερα εχει απιστευτη γκρινια!!;αλλα πολύυ όμως!!

ειδα και την μηχανη του αντρα μου!!μεγαλη ειναι..

να δω ποτε θα παω βόλτα!!

φιλάκια παώ να σιδερωσω τίποτα!!

συγνώμη ,΄σήμερα είδες τη μηχανή με΄τά απο τόσες μέρες?:lol::lol::lol:

καλό σιδέρωμα...

βρήκα μια κοπέλα, ελληνίδα, μου παίρνει 8 ευρώ την ώρα (η άλλη έπαιρνε 9)

αλλά είναι πολύ καλή..έχει και δυο κορίτσάκια, τι κοριτσάκια δλδ 13 και 10 είναι...και να φανταστείτε ότι είναι μικρότερη από μένα! νομίζω 34....

έχουμε αποκαλύψεις???/ χιχι

δηλαδή πόσο είσαι ειρηνάκι ? 36?;)

Διαφημίσεις

Γειά ας κορίτσια μου!!voulam, να χαίρεσαι το Θοδωράκη σου και να είναι πάντα ένα γερό και καλότυχο παιδί!

Τι κάνετε?

Εμείς πήγαμε εχτες πρώτη φορά επίσκεψη σε μια συμμαθήτρια της κόρης μου κι όλη την ώρα κυνηγούσα το μικρό!Έκανε άπειρες σκανταλιέςκι αισθανόμουν πολύ άσχημα γι'αυτό!Έχυσε τον καφέ μου πάνω του κι στον καναπέ,έτριψε το κέικ στο σαλόνι κι όλο έλεγε "μαμ" αλλά δεν έτρωγε.Γενικά κοίταγε συνέχεια τι θα πειράξει

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Χθες περάσαμε πολύ ωραία.

Πήγα στον κουμπάρο μου να με χτενίσει πήγαμε για ψώνια με την κουμπάρα μου.Συναντήθηκα με μια φίλη μου για καφεδάκι και έμαθα τα ευχάριστα νέα της και πολύ το χάρηκα.Γυρνώντας για να πάω να πάρω τον αντρούλη μου από την έκθεση σκάλωσε το τακούνι μου στο πλακάκι του πεζοδρομίου και χτύπησα λίγο το πόδι μου:(:(:(

Ο Θοδωράκης μου ήταν μές τη χαρά εχθές.Χάρηκε πολύ με τα δώρα που του πήραμε:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα και απο μας,Βουλιτσα μου να χαιρεσαι τον Θοδωρακη σου!!

Χρονια του πολλα οτι επιθυμειτε για το γλυκο σας αγορακι:D

Εμεις ετοιμαζομαστε για βολτα.:D:D

Ο μικρος ειχε να ενεργηθει 3 μερες και του εβαλα ενα υποθετο γλυκερινης και εχει κανει 4 φορες:tongue:

το πουλακι μου πρεπει να πονουσε και η κοιλιτσα του εχει ηρεμησει τωρα πριν γρινιαζε...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα Φιλακια

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...