Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εμείς από σήμερα μέχρι την Κυριακή θα είμαστε όλη μέρα μόνοι μας στο σπίτι:(:(:(

Κορίτσια βάλατε φωτο όταν έλειπα και δεν σας είδα.:(:(:(

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;;;

Από Παρασκευή μας έχουν κόψει ιντερνετ στο σπίτι γτ κάναμε αλλαγή δικτύου... Χθες αποκαταστάθηκε η τηλεφωνική γραμμή... Το ίντερνετ ούτε που ξέρουμε πότε θα μας έρθει... Φοβάμαι από βδομάδα...

Την Τρίτη αποφάσισε η baby sitter μας ότι θίχτηκε κ έφυγε!!! Της τόνισα ότι το παιδί πρέπει να πιει μόνο γάλα αραιωμένο κ για φρουτόκρεμα αχλάδι κ μπανάνα κ τπτ άλλο! Αν είναι δυνατόν!!!

Από χθες έχουμε πυρετό! Κάναμε την προηγούμενη Πέμπτη το mmr κ σε μια βδομαδούλα να κ ο πυρετούλης μας! Περίεργο... Συνήθως δεν κάνει πυρετό με τα εμβόλια...

Ευαγγελία, μόλις μας κέρασαν γλυκάκια! Μάντεψε τι!

Καλημέρα fafela μου περαστικά σας.Εγώ ξέρω ότι το εμβόλιο αυτό αν κάνει το παιδί πυρετό θα είναι μετά από 15 μέρες.Ο Θοδωράκης μου είχε κάνει και υψηλό.Στον Γιωργάκη δεν το κάναμε ακόμα.

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα, Βούλα! Κάναμε το τετραπλό, ό,τι κ αν αυτό σημαίνει (δεν έχω πολυασχοληθεί...). Η παιδίατρος είπε όμως σε μια βδομάδα πάνω - κάτω τα συμπτώματα κ ότι πυρετό κάνει μέχρι 38.8 (με επιφύλαξη το λέω αυτό γτ δε θυμάμαι σίγουρα...)

;)

Από χθες έχουμε πυρετό! Κάναμε την προηγούμενη Πέμπτη το mmr κ σε μια βδομαδούλα να κ ο πυρετούλης μας! Περίεργο... Συνήθως δεν κάνει πυρετό με τα εμβόλια...

Ευαγγελία, μόλις μας κέρασαν γλυκάκια! Μάντεψε τι!

καλημέρα φαφελιτσα

κι αναρωτιόμουν τι να έγινες?

θυμάσαι πως λέγεται το εμβόλιο ?

εμείς χθες κάναμε to prionix, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε άφού δεν έκανε αντίδραση στα άλλα εμβόλια δε θα κάνει ούτε σε αυτό:!: θα δείξει ,εγώ είμαι επιφυλακτική;)

να μαντέψω εγώ γλυκό?

νεγράκια?

αυτό με το βρέφος που αρπάχτηκε το άκουσα πρωί πρωί και χαλάστηκα πολύ,να παρακαλάμε την παναγία σύντομα να βρεθεί το μωρό στην αγκαλιά της μανούλας του

Διαφημίσεις

αυτό με το σίδερο κι εγώ δε το παλεύω, ευτυχώς μια φορά στις 15 έρχεται γυναίκα για το σπίτι και σιδερώνει κιόλας αλλα εμείς κάθε μέρα είμαστε με το πλυντήριο ονλινε, οπότε σιδερώνω κι εγώ τα βασικά:tongue:

σήμερα έκανα γιαχνί πατατούλες δεν τρελαίνομαι αλλά τι να φάμε κάθε μέρα

επίσης η μαμα μου σήμερα και μάλιστα αυτήν την ώρα είναι σε εξεταστικό κέντρο για τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς, ένα άγχος το έχω, ουφ

τελικά η μάνα ,είναι ο θεός ,στα μάτια των παιδιών της, γενικά

καλημέρα Νικόλ, καλημέρα Νατάσα!

Νατάσα έχετε κάνει εμβόλιο ιλαράς, ανεμοβλογιάς κλπ?

γιατί εμάς η γιατρός δεν μας τα έχει κάνει λόγω της αλλεργίας στο αυγό!

καλημέρα,καλημέρα!!!!!

με πήρε τηλ ο προιστάμενος και πήγα στα καινουρια γραφεια..

έπαθα την πλάκα μου..απίστευτη χλιδή..

μακάρι κορίτσια μου να πάνε όλα καλά και να πάω μαζί του..μου άρεσε πάρα πολύ...μακάρι,μακάρι,μακάρι!!!!

δεν είχαν πάει ακόμα ι υπάλληλοι,ξεκινούν στις 10..κάποιους που είδα ήταν νεαροί!!!!

εδώ είπα ότι πήγα στην τράπεζα..τί να πώ!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

βουλίτσα καλημέρα!!!

χτες βράδυ με την νικόλ ξεσαλώσαμε!!!!

θα τις ξαναβαλουμε τις φωτο,όταν θα είστε μεσα να τις δείτε!!!

απλά δεν θέλω να μένουν οι φωτο..

θέλω να τις βλέπουν οι φίλες μου μόνο.

FAcZp3.png

gimFp3.png

νικόλ καλημέρα!!!

σου εχω νηστισιμη πρόταση!!

ψωμάκι στρογυλό,με πάστα ελιάς,βούτυρο(φυτικό) και μαρούλι και ντομάτα!!!!!!

εγώ σήμερα εχω από χτες φασολια και για τους λοιπούς έχω μπιφτεκια με ρυζι!!!

φαφελίτσα υπομονη με το νετ!!!που θα πάει..πωπω πακετο με την νταντά..ειναι ασχημο να σε αφηνουν ξεκρεμαστη..

α εφαγα προφιτερολ και το σάββατο και την κυριακή!!!!

ειρήνη καλημερα!!!!δεν εχω ιδεα για τα εμβόλια!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...