Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα voulam!Καλή εβδομάδα!!

Δε θυμάμαι,ο Θοδωράκης σου είχε πέσει σε παιδότοπο τότε?

Εδώ στο νησί όπως σας έχω ξαναπεί οι 2 παιδικές χαρές που έχει είναι επιεικώς απαράδεκτες!Είναι άκρως επικίνδυνες.Έχουν σκουριασμένα σημεία,είναι παλιές,λείπουν σανίδες κ.ά.Τις ελάχιστες φορές που τα πάω τρέμει η ψυχή μου!!

΄Μετά το σπίτι που μένω έχει μικρά μπαλκόνια,στο δρόμο περνουν αυτοκίνητα,οπότε το μόνο ασφαλές μέρος για παιχνίδι είναι η παραλία.Η κοντινή παραλία δεν είναι καθαρή τώρα και στην άλλη που πηγαίνουμε δεν μπορούμε τώρα γιατί ο σύζηγος δουλεύει πολλές ώρες.Οπότε τα μικρά είναι κλεισμένα στο σπίτι όλη την ώρα.

Απ την Πέμπτη όμως περιμένω την κουνιάδα μου με τα ανήψια μου κ μετά θα έρθει κι η μαμά μου μέχρι τέλος Αυγούστου,οπότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πως πρέπει να αρχίσω ναοδηγώ,για να βρούμε ένα σπίτι σε χωριό που είναι καλύτερα.Απ το φθινόπωρο θα αρχίσω.Απλά φοβάμαι.

Αυτά!!Σας κούρασα πάλι!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εδω ακομα και η φενια εχει ξεσαλωσει..ειναι η ηλικια δυσκολη γμτ..

μαριγω καλυτερα στο χωριό..θα εχουν τα παιδια ακομα καλυτερη ποιοτητα ζωής!!

δεν ειναι τπτ το οδηγημα!!!θα κανεις την ζωη όλων σας ακόμα πιο ευκολη!!!!!εξάλλου να θυμασαι οτι ο σκοπος αγιαζει τα μέσα!!!

η αληθεια ειναι οτι η αθηνα τον αυγουστο ειναι τέλεια!!!ησυχη και άνετη!

εκανα τωρα μια βολτιτσα στα μαγαζια, πάμφτηνα όλα!!

απίστευτα παππουτσάκια ειχε με 15 ευρω!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Ο θοδωράκης μου μαριγώ μου έπεσε από ύψωμα και όχι σε παιδότοπο...

Ναι,τώρα θυμήθηκα πως είχε γίνει.Μπορούσες να τους είχες κάνει και μύνηση,αλλά τον γονιό τον νοιάζει πάντα το παιδί του να γίνει καλά!Το πιο σημαντικό είναι τα παιδάκια μας να είναι καλά!!:)

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εγώ πιο πριν έπλενα τα πιάτα και ο μικρός δίπλα μου,δεν τον πήρα χαμπάρι,άδειασε 2 βαζάκια,το ένα έιχε τρούφα και το άλλο μαύρο τσάι!!Και δοκίμασε και τραγούδαγε "λάτα λάτα τοτολάτα",ένα τραγουδάκι απ τη Ντόρα!!Κάνεις μια δουλειά και σου βγάζουν 10!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κι ένα δυσάρεστο(σύγνώμη αν σας χαλάω τη διάθεση),αλλά επειδή σας το ειχα πει κ πριν μήνες.Σήμερα γίνεται η κηδεία του θείου μου.Δυστηχώς δεν πήγα.Καλό του ταξίδι!Αυτά για να κλείσω.

Φιλιά σε όλες και να είστε όλες καλά!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ναι,τώρα θυμήθηκα πως είχε γίνει.Μπορούσες να τους είχες κάνει και μύνηση,αλλά τον γονιό τον νοιάζει πάντα το παιδί του να γίνει καλά!Το πιο σημαντικό είναι τα παιδάκια μας να είναι καλά!!:)

έχεις απόλυτο δίκιο μαριγώ μου....θα μπορούσα να τους κάνω πολλά αλλά εμάς μας ένοιαζε το παιδί μας....είναι τόσο ευσυνείδητοι μέσα στο δήμο που ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήραν να δουν τι έγινε το παιδί....

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Κι ένα δυσάρεστο(σύγνώμη αν σας χαλάω τη διάθεση),αλλά επειδή σας το ειχα πει κ πριν μήνες.Σήμερα γίνεται η κηδεία του θείου μου.Δυστηχώς δεν πήγα.Καλό του ταξίδι!Αυτά για να κλείσω.

Φιλιά σε όλες και να είστε όλες καλά!!

μέσα στη ζωή είναι και αυτά...ζωή σε σας να είστε γεροί να τον θυμάστε...

526437xvildghyb3.gif

εδω ακομα και η φενια εχει ξεσαλωσει..ειναι η ηλικια δυσκολη γμτ..

μαριγω καλυτερα στο χωριό..θα εχουν τα παιδια ακομα καλυτερη ποιοτητα ζωής!!

δεν ειναι τπτ το οδηγημα!!!θα κανεις την ζωη όλων σας ακόμα πιο ευκολη!!!!!εξάλλου να θυμασαι οτι ο σκοπος αγιαζει τα μέσα!!!

η αληθεια ειναι οτι η αθηνα τον αυγουστο ειναι τέλεια!!!ησυχη και άνετη!

εκανα τωρα μια βολτιτσα στα μαγαζια, πάμφτηνα όλα!!

απίστευτα παππουτσάκια ειχε με 15 ευρω!!!!

ευάκι μου ψώνισες τίποτα;

δεν είμαστε και κοντά να σε βοηθήσω με τα χαλιά....πολλά έχεις;

526437xvildghyb3.gif

έψαξα και βρήκα ωραίες μπορντούρες για το παιδικό δωμάτιο και αυτοκόλλητα τοίχου που φωσφορίζουν....μετα τον 15αυγουστο θα τα παραγγείλω για να τα βάλω και να ολοκληρωθεί η διακόσμηση του παιδικού δωματίου...

526437xvildghyb3.gif

marigo μου καλο ταξίδι στο θείο σου

να είστε γεροί να τον θυμάστε

ευαγγελία καλό χειμώνα,τα κεφάλια μέσα τώρα

χαχα

το όδιο ισχύει και για εμένα ,βέβαια που και που 8α βγάζουμε τα κεφάλια:tongue:

βούλα χαίρομαι που θα τα πούμε μάλλον αύριο;)

η ειρήνη ποτε επιστρέφει?

D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...