Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Κρίμα δεν σας πρόλαβα ον.

Εύη μου περαστικά σας!Πότε φεύγετε για το χωριό?

fafela,λίγο υπομονή,θα καλμάρουν οι ναυτίες!΄Πως νιώθεις τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη?Κάτι έγραφες οτι είναι διαφορετικά.Από πλευράς συναισθημάτων εννοώ.

voulam,ωραία η σπιτική πίτσα!μιαμ!μιαμ!Εχτές τηγάνισα μελιτζάνες και τις έβαλα στην κατάψυξη,όπως μου είπες.Έχω πολλές ακόμα,σιγά-σιγά θα τις φτιάξω.Τα κολοκύθια πως τα αποθηκεύεις?

Ειρήνη μου δε σε πρόλαβα να σε χαιρετήσω!Καλά να περάσετε!Καλές διακοπές!!

Εχτές γύρναγα απ το μεσημέρι.Πήγα πρώτα κι έκανα ποδήλατο.Είμαι τελείως αγύμναστη!Στις ανηφόρες τα παίζω(μικρή κλίση,όχι καμιά τεράστια ανηφόρα).

Μετά πήγαμε στη θάλασσα και μόλις γυρίσαμε ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στη Χώρα που είχε συναυλία ο Κονιτόπουλος!!!Ήταν υπέροχα!!Το λίγο που είδα,γιατί η κόρη μου απ την ώρα που φτάσαμε έκλαιγε να φύγουμε και τσακωθήκαμε!Τελικά κοιμ ήθηκε στην αγγαλιά του μπαμπά και γύρισαν σπίτι!Εγώ έκατσα με το μικρό μέχρι που κοιμήθηκε και φύγαμε.Αυτά έχουν τα παιδιά,τι να κάνουμε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

α τι ειναι αυτό????δλδ τα τηγανιζεις και μετα τα βαζεις στη καταψυξη..και μετα????

κάτι έχασα!!!!!

βουλιτσα εγω σημερα φτιαχνω κοτοπουλακι ψητό!!

μαριγω σημερα το πρωι σκεφτομουν το ποδηλατο σου!!!!καλα εκανες και το πηρες!!!!!θα σε ανεβασει πολύ ψυχολογικά!!!!

φαφελίτσα χαίρομαι που είσαι καλυτερα!!!!!πίτσα ε???μιαμ,μιαμ!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Εύη μου περαστικά σας!Πότε φεύγετε για το χωριό?

Μετά πήγαμε στη θάλασσα και μόλις γυρίσαμε ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στη Χώρα που είχε συναυλία ο Κονιτόπουλος!!!Ήταν υπέροχα!!Το λίγο που είδα,γιατί η κόρη μου απ την ώρα που φτάσαμε έκλαιγε να φύγουμε και τσακωθήκαμε!Τελικά κοιμήθηκε στην αγγαλιά του μπαμπά και γύρισαν σπίτι!Εγώ έκατσα με το μικρό μέχρι που κοιμήθηκε και φύγαμε.Αυτά έχουν τα παιδιά,τι να κάνουμε?

δεν θα παμε τελικα..το σπιτι εκει πανω ειναι σαραβαλο και η φενια τωρα δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση για να παμε εκει.ελπιζω αυριο να φυγω με την μικρη για το εξοχικο, θα δουμε!!

ο κονιτοπουλος απο την ναξο δεν είναι??πολύ τον συμπαθώ!!όλους τους:D:D

ασχετο αλλα πως την λενε την μικρη σου??δεν μπορω να το θυμηθώ..εσυ γιαρταζεις της Παναγίας??πως σε φωναζουν??κατι άλλο δεν εχω να ρωτησω για την ωρα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

μαριγώ μου για τα κολοκυθάκια δεν ξέρω να σου πώ αλλά θα ρωτήσω τη μαμά μου και θα σου πω...εμένα έφερε ο μπαμπάς μελιτζάνες και θα βάλω να τις ψήσω για μελιτζανοσαλάτα.

526437xvildghyb3.gif

ευάκι μου κοτοπουλάκι;μια χαρά...εγώ σήμερα έκανα κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο(το αγαπημένο φαγητό του άντρα μου)και πιπεριές γεμιστές (το αγαπημένο φαγητό των παιδιών μου)να μην έχει κανένας παράπονο...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Καλημέρα voulam!Τι κάνεις?

Το ίδιο φαγητό φτιάξαμε εχτές.Σήμερα θέλω να φτιάξω κανένα ψαράκι.Θέλω να δω στο ίντερνετ πως αποξηραίνουν τα σύκα.Ίσως φτιάξω καμιά μαρμελάδα.Εχτες έφτιαξα κουλουράκια με λάδι,χωρίς αυγά κ γάλα,αλλά μου έγιναν σκληρά.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...