Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Θα πάω στο ταχυδρομείο.Δεν θέλω να τσακωθώ,θα συγκρατήσω τα νεύρα μου!Τελικά ποτέ δεν μου ήρθαν λογαριασμοί κ εχτές με πήραν απ τον οτε οτι αν δεν παω να το πληρώσω θα το κόψουν!Μ'εχουν κάνει μπαλάκι.Θα πάω τώρα να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά θυρίδα να πάρω(αν και μου είπε μια κοπέλα οτι μάλον δεν έχουν).Διαφορετικά θα βρω τον ταχυδρόμο.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ναι την Δευτέρα φεύγουμε για Σάμο...που καίγεται ολόκληρη..

μήπως είμαι γκαντέμω οεο??

Δεν είσαι εσύ γκαντέμω,απλά έχουν βάλει στο μάτι τα μέρη που έχουν πολύ πράσινο!

Γιατί δεν πιάνουν ποτέ κανέναν τους?

και γιατί απ'όσους πιάνουν ποτέ δεν ακούμε τι ποινή έφαγαν και ποιοί είναι?

Μήπως γιατί τους βγάζουν αμέσως κάποιοι άλλοι?:evil:

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι συνέχεια ξαπλωμένη κρεβάτι - καναπέ εναλλάξ (να αλλάζω κ παραστάσεις...). Δύο μέρες δεν πήγα στη δουλειά... Υποφέρω από ανακάτεμα που δεν περνάει με τπτ κ φοβερούς ιλίγγους. Με το ζόρι σηκώνομαι για τουαλέττα...

Διαφημίσεις

Από τα λίγα που θυμάμαι...

Ειρήνη, χρόνια σου πολλά! Λίγο καθυστερημένα, βέβαια, αλλά... οι ευχές πιάνουν! Κ πες στον άντρα σου άλλη φορά να κλείσει σπα κ για τους δυο σας μαζί! :wink:

Μαριγώ, είμαι σίγουρη ότι μπορείς να στείλεις πράγματα με το πλοίο... Εδώ το έκανε η πεθερά μου με το λεωφορείο (στην 1η εγκυμοσύνη! χαχα). Καλή ιδέα ο καταψύκτης, αλλά να γράφεις πάνω στα σακουλάκια ημερομηνία κατάψυξης... Αν δεν κάνω λάθος, ο μέγιστος χρόνος παραμονής για τα λαχανικά είναι 6 μήνες κ για κρέατα κτλ 3 μήνες μόνο...

Νικόλ, μπράβο στο Μαράκι για την πάνα! Έλεγα να την ξεκινήσω από Σεπτέμβριο, αλλά θα περιμένω να φύγει το ανακάτεμα. Καλά να περάσετε, αν κ δε θυμάμαι που θα πάτε... :confused:

Κάπου το είδα κ αυτό... Σήμερα θα πάω στο γιατρό, να δω πως θα αντέξω μία ώρα ταξίδι... :twisted: Τουλάχιστον θα δούμε το μπεμπέ μας κ ελπίζω όλα να είναι καλά! Θυμάστε πότε ακούγεται η καρδούλα;

Ειρήνη, χρόνια σου πολλά! Λίγο καθυστερημένα, βέβαια, αλλά... οι ευχές πιάνουν! Κ πες στον άντρα σου άλλη φορά να κλείσει σπα κ για τους δυο σας μαζί! :wink:

θα μας κρατήσεις εσύ τη Ζωίτσα??

Κάπου το είδα κ αυτό... Σήμερα θα πάω στο γιατρό, να δω πως θα αντέξω μία ώρα ταξίδι... :twisted: Τουλάχιστον θα δούμε το μπεμπέ μας κ ελπίζω όλα να είναι καλά! Θυμάστε πότε ακούγεται η καρδούλα;

καλή επιτυχία...γράψε μας αύριο τι έγινε...

νομίζω 15 μέρες μετά την πρώτη χοριακή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...