Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημερούδια κορίτσια μου

ειρήνη ενθουσιασμένη ,ανανεωμένη μμμ είναι απο τις λίγες φορές που ζηλεύω

σήμερα νιώθεις καλύτερα

μαριγώ μου μια κινέζα έκανε πέρυσι τον άντρα μου μασάζ στην παραλία

όση ώρα τον έτριβε ο άντρας μου έλιωνε ,τέλεια και τέλεια μας έλεγε

την επόμενη που ξύπνησε τον πονούσαν όλα τα κόκκαλα , κι απο τότε δε θέλει να ακούσει για μασάζ στην παραλία

ειρήνη για πεσ σήμερα πως νιώθεις?

μαριγώ μου μήπως να πάρει καταψύκτη???να αποθηκεύες περισσότερα?

κι όταν έρχεται η μανούλα σου να τησ δίνεις

ωραία και τα κολοκυθάκια

μπορείς να τα κάνεις και σκέτες ρδέλες στο φούρνο με κόκκινο πιπέρι και λίγο σκορδάκι, επίσης μπορείς στο φούρνο πάλι ροδέλες κολοκυθάκι με κοτόπουλο

είναι πολύ ελαφρύ και πολύ νόστιμο και για τα παιδιά είναι πολύ καλό φαγητό:wink:

καλέ ειρήνη ξέχασα να ρωτήσω

συναντηθήκατε το προηγούμενο σκ με ευαγγελία και νατάσσα?

αν ανι πως περάσατε?

γεια σου νικόλ!

συναντηθήκαμε όλες αυτές που λες + το φυστίκι!!

διάβασε λίγε σελίδες πριν.. τις κυνηγάγαμε, αλλά η φαφελίτσα κορυφή στο τρέξιμο!

έχει βγάλει φώτο το ευάκι...

αλήθεια θυμήθηκες τα γενέθλιά της ξεχασιάρα μου???

Διαφημίσεις

Καλημέρα nicol!Γέλασα με την κινέζα κ τον άντρα σου!!χαχαχα!!

Ευχαριστώ για τις συνταγές!!Τελικά εσείς οι σαλλονικιές είστε χρυσοχέρες!!!

Και να φανταστείς οτι είχα καταψύκτη στην Αθήνα και δεν τον χρησιμοποιούσα κι όταν μετακόμισα τον χάρισα!!!Και τώρα σκέφτομαι να αγοράσω!γκρρρρρρ!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου νικόλ!

συναντηθήκαμε όλες αυτές που λες + το φυστίκι!!

διάβασε λίγε σελίδες πριν.. τις κυνηγάγαμε, αλλά η φαφελίτσα κορυφή στο τρέξιμο!

έχει βγάλει φώτο το ευάκι...

αλήθεια θυμήθηκες τα γενέθλιά της ξεχασιάρα μου???

nai vevaia kai ta 8ymh8hka, afoy ta eida sto face,xaxxaxa

γενικά δε 8υμαμαι ημερομενίες

και ντρέπομαι τόσο γιατί όλοι θυμούνται τα δικά μου γενέθλια

βέβαια βοηθάει το ότι είναι σημαδιακή μέρα άρα λίγο δεν δικαιολογούμαι ?χιχι:mrgreen::mrgreen:

είδες την είδηση με τον ιερέα στη Μολδαβία που έπνιξε το μωράκι στη βάπτιση?

τι λέτε τώρα????????

μα καλά οι γονείς που ήτανε?

δεν βλέπανε? νατο αρπάξουνε????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...