Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κορίτσια είμαι κι εγώ εδώ

χάθηκα αλλά κάτι δεν κάνω καλά και δε μου φτάνει το 24ωρο

μαριγώ μου αποθήκευε όσες μελιτζάνες μπορείς για το χειμώνα δεν είναι άσχημα!!!!

όσο για τη σωσίβια που λέτε δεν θυμάμαι αν σας το είπα αλλά εμείς κάνουμε με μπρατσάκια κανονικά

κάνει και σβούρες και κολυμπάει με τα ποδαράκια πίσω

πάθαμε πλάκα

δε το περιμέναμε τόσο μικρή να τα καταφέρνει

΄

το χειμώνα σκεφτόμαστε να τη πάμε κολυμβητήριο:-D

ειρήνη μου μακάρι να λήξουν οι απεργίες να πάτε κανονικά διακοπούλες

πολλοί είναι που στεναχωριούνται γι αυτό το λόγο

νατάσσα μπορούν να σου ακυρώσουν την άδεια τελευταία στιγμή?

κι αν έχεις κλείσει κάπου ?

δεν πάμε καλά

αλήθεια όλα κα΄λά με το νεό νινί

δε διάβασα τίποτα ,μετά θα πάω

τα δικά μας νέα είναι τα εξής

ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΑ την ημέρα τουλάχιστο

κανουμε και τσίσα και κακά στο γιογιό ή στην αυλή χαχχα

της βάζω μόνο τη νύχτα αλλα πάλι δεν κάνει τσίσα, κα8αρό είναι το πρωί

χαίρομαι πολύ αν και αυτή η φάση είναι λίγο κουραστική γιατί όλη την ΄΄ωρα πρέπει να της το θυμίζω αν και απο μόνη της μου λέει συχνά και κάνει απο 3 σταγόνες

αχααχαχα

επίσης απο ένα κουνούπι έπα8ε μόλυνση το ποδαράκια της

ο γιατρός οβήθηκε για σταφυλόκοκο και αρχίσαμε αντιβίωση

αυτά τα νέα μας

φεύγω κι εγώ το σάββατο

οπότε όλες σχεδόν μαζί θα λείπουμε

καλά η μαριγώ είναι πήγε μόνιμες διακοπές ,χαχα, τέλεια

γεια σου Νικόλ! ωραία τα νέα σου..

ξέχασα να σας πω ότι έχω σήμερα επίσημα την γιορτή μου...είναι της Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.. αφού το ξέχασε και η Νικόλ τι να πω...κλαψ κλαψ

λοιπόν ο αντρούλης μου τι μου έκανε δώρο?

ένα πρόγραμμα μασαζ και spa...χαχα

ξέχασα να σας πω ότι έχω σήμερα επίσημα την γιορτή μου...είναι της Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.. αφού το ξέχασε και η Νικόλ τι να πω...κλαψ κλαψ

Ειρηνάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!:D

Sorry,ούτε που το θυμόμασταν!:roll:

Nα σε χαιρόμαστε όλοι,αλλά κυρίως ο αντρούλης σου και η κορούλα σου!!!

Καλά ο άντρας σου φοβερός!!Πες του συγχαρητήρια κι απο μενα για το δώρο που σου έκανε!!Να του πω να κανει παρεα με τον δικό μου,μπας και του μάθει τι να μου παίρνει!

Πότε θα πας για αυτή την απόλαυση?Αχχχχ!!Θέλω κι εγώωω!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια είμαι κι εγώ εδώ

χάθηκα αλλά κάτι δεν κάνω καλά και δε μου φτάνει το 24ωρο

μαριγώ μου αποθήκευε όσες μελιτζάνες μπορείς για το χειμώνα δεν είναι άσχημα!!!!

όσο για τη σωσίβια που λέτε δεν θυμάμαι αν σας το είπα αλλά εμείς κάνουμε με μπρατσάκια κανονικά

κάνει και σβούρες και κολυμπάει με τα ποδαράκια πίσω

πάθαμε πλάκα

δε το περιμέναμε τόσο μικρή να τα καταφέρνει

΄

το χειμώνα σκεφτόμαστε να τη πάμε κολυμβητήριο:-D

ειρήνη μου μακάρι να λήξουν οι απεργίες να πάτε κανονικά διακοπούλες

πολλοί είναι που στεναχωριούνται γι αυτό το λόγο

νατάσσα μπορούν να σου ακυρώσουν την άδεια τελευταία στιγμή?

κι αν έχεις κλείσει κάπου ?

δεν πάμε καλά

αλήθεια όλα κα΄λά με το νεό νινί

δε διάβασα τίποτα ,μετά θα πάω

τα δικά μας νέα είναι τα εξής

ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΑ την ημέρα τουλάχιστο

κανουμε και τσίσα και κακά στο γιογιό ή στην αυλή χαχχα

της βάζω μόνο τη νύχτα αλλα πάλι δεν κάνει τσίσα, κα8αρό είναι το πρωί

χαίρομαι πολύ αν και αυτή η φάση είναι λίγο κουραστική γιατί όλη την ΄΄ωρα πρέπει να της το θυμίζω αν και απο μόνη της μου λέει συχνά και κάνει απο 3 σταγόνες

αχααχαχα

επίσης απο ένα κουνούπι έπα8ε μόλυνση το ποδαράκια της

ο γιατρός οβήθηκε για σταφυλόκοκο και αρχίσαμε αντιβίωση

αυτά τα νέα μας

φεύγω κι εγώ το σάββατο

οπότε όλες σχεδόν μαζί θα λείπουμε

καλά η μαριγώ είναι πήγε μόνιμες διακοπές ,χαχα, τέλεια

nicol μου,ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!

100000 μπράβο στην κορούλα σου και για την κολύμβηση και για την πάνα!!Εμένα φέτος κάνει η κόρη μου με μπρατσάκια και πάλι με φόβο!Μπράβο της που έμαθε από τόσο μικρή!!Και βέβαια να την πάτε κολυμβητήριο αφού θέλει από τόσο μικρή να κολυμπάει!!!

Όσο για την πάνα,μας έβαλε τα γυαλιά!!Πες μας μόνο καμιά λεπτομέρεια,όπως πόσο καιρό σου πήρε και πως την έμαθες.thanks!!

Περαστικά για το ποδαράκι!

A!Και κάτι τελευταίο,ξέρεις άλλο τρόπο να αποθηκεύω τις μελιτζάνες εκτός απ το να τις τηγανιζω και να της βάζω στην κατάψυξη?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ενυμποντι χομ??????

βρε νικολ, κοψατε την πανα?????????!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! αυτο μου φαινεται πολυ σπουδαιο!!

την ειρηνη αραγε να την τριβουν ακομα????!!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

αχ αχ αχ θα πώ την αλήθεια

ειρηνάκι μυο σε ξέχασα μετά όμως που μπήκα face είδα τα σχόλια

χίλια συγνώμη !!!!!

μετά ήθελα να σε πάρω και τηλ αλλά στισ 10 άδειασα αλλά είπα άντε αύριο;)

αχ σίγουρα είσαι λιώμαααααααααααααααααααααα και μ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αχ να ήμουν κι εγώ

περιμένουμε εντυπώσεις

nicol μου,ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!

100000 μπράβο στην κορούλα σου και για την κολύμβηση και για την πάνα!!Εμένα φέτος κάνει η κόρη μου με μπρατσάκια και πάλι με φόβο!Μπράβο της που έμαθε από τόσο μικρή!!Και βέβαια να την πάτε κολυμβητήριο αφού θέλει από τόσο μικρή να κολυμπάει!!!

Όσο για την πάνα,μας έβαλε τα γυαλιά!!Πες μας μόνο καμιά λεπτομέρεια,όπως πόσο καιρό σου πήρε και πως την έμαθες.thanks!!

Περαστικά για το ποδαράκι!

A!Και κάτι τελευταίο,ξέρεις άλλο τρόπο να αποθηκεύω τις μελιτζάνες εκτός απ το να τις τηγανιζω και να της βάζω στην κατάψυξη?

μαριγώ μου τι να πώ κι εγώ ακόμη δε το πιστεύω για την πάνα

η μαμα μου μου λέει οτι κι γώ λίγο πριν κλείσω 2 χρονών την έκοψα μια κι έξω

όσο για τον τρόπο δεν έκανα τίποτα

απλά παρατήρησα 2 νύχτες που δεν είχε κάνει τσισάκια και το είπα στη μαμα μου η οποία μου είπε να την δοκιμάσουμε γιατί μπορεί να έχει την αίσθηση πλέον να κρατιέται, και πριν πώ εγώ ,ξ΄πυπνησε τη 2η μέρα το κορίτσι μου και μου είπε γιογιο τσίσα

κι αυτό ήταν, μου λέει απο μόνη της αλλά κι εγώ όταν θυμηθώ , όπου κι αν είμαστε την βάζω και πάντα κάνει απο λίγο

τώρα για τισ μελιτζάνες όχι μόνο τηγανιτές διαφορετικά νερουλιάζουν

ενυμποντι χομ??????

βρε νικολ, κοψατε την πανα?????????!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! αυτο μου φαινεται πολυ σπουδαιο!!

την ειρηνη αραγε να την τριβουν ακομα????!!!!

μα κι εγώ δεν το πισ΄τεύω

είδατε παιδί που έκανα ?

χαχαχχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...