-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:
Σχετίζεται λέει με τη χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία. Πως ενδέχεται να φέρω τη μετάλλαξη την οποία λέει την κληρονομείς από τη πλευρά της μητέρας η οποία μπορεί να μεταφερθεί από γενιές πριν και έπρεπε λέει να το έχω κάνει εξαρχής. Οπότε αν το έχω, είτε πάμε απευθείας δανεικά είτε κάνουμε και χρωμοσωμικό έλεγχο στα έμβρυα με κίνδυνο να τα ταλαιπωρήσουμε ενδεχομένως. Μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχαρου κ ινσουλίνης, σχολίασε τον υψηλό κατακερματισμό σπέρματος κ είπε πως θα έκανε παραλαγμένο φυσικό τροποποιημένο κύκλο και όχι με τα φάρμακα ακριβώς που τον έκανα εγώ. Επισης απόρησε που δεν έχω κάνει scratching και είπε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με ERA test. Μας πρότεινε συμπληρώματα από συγκεκριμένο κατάστημα και μου έγραψε σίδηρο και φυλλικό σε καθημερινή βάση.
Καλησπέρα,
φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή;
αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν.πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:Σχετίζεται λέει με τη χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία. Πως ενδέχεται να φέρω τη μετάλλαξη την οποία λέει την κληρονομείς από τη πλευρά της μητέρας η οποία μπορεί να μεταφερθεί από γενιές πριν και έπρεπε λέει να το έχω κάνει εξαρχής. Οπότε αν το έχω, είτε πάμε απευθείας δανεικά είτε κάνουμε και χρωμοσωμικό έλεγχο στα έμβρυα με κίνδυνο να τα ταλαιπωρήσουμε ενδεχομένως. Μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχαρου κ ινσουλίνης, σχολίασε τον υψηλό κατακερματισμό σπέρματος κ είπε πως θα έκανε παραλαγμένο φυσικό τροποποιημένο κύκλο και όχι με τα φάρμακα ακριβώς που τον έκανα εγώ. Επισης απόρησε που δεν έχω κάνει scratching και είπε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με ERA test. Μας πρότεινε συμπληρώματα από συγκεκριμένο κατάστημα και μου έγραψε σίδηρο και φυλλικό σε καθημερινή βάση.
Εγω για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά το άκουσα.
Ναι κοινώς καληνύχτα. Την ποιότητα των εμβρύων την αιτιολόγησε και λόγω κατακερματισμού αλλά κ λόγω λέει λάθος πρωτοκόλλου. Το οποίο πάλι δε ξέρω αν βγάζει νόημα γιατί κ τώρα φυσικό εντελώς κάναμε αλλά δεν είδαμε φως.
Ναι νομιζω μετα τη σημερινή επίσκεψη στον Μπαγ***ο θα συμφωνήσω πως ήταν εντελώς λύση απελπισίας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε.
Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν.
Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα;
-
Cafe Σεπτέμβριος 2008
-
Θέματα
-
- 7.604 απαντήσεις
- 931.098 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.358 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.494 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.177 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.023 εμφανίσεις
-
-
-
- 14 απαντήσεις
- 18.975 εμφανίσεις
-
- 7.604 απαντήσεις
- 931.098 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 4.046 εμφανίσεις
-
- 1.033 απαντήσεις
- 41.168 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 984 απαντήσεις
- 52.441 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 78 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 63 εμφανίσεις
-
- 961 απαντήσεις
- 98.292 εμφανίσεις
-
- 1.774 απαντήσεις
- 226.427 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 371 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα