Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ειρηνακι τον προηγουμενο μηνα ηταν 1700 οποτε τωρα θα ναι συν 1 κιλο φανταζομαι σιγουρα,θα δουμε την τεταρτη οπως ειπα.οχι δεν μου εδωσε ενεσεις.το σιγουρο ειναι οτι θελει να αποφυγουμε πρωοροτητα.αναλυτικοτερα θα τα πουμε την τεταρτη να με δει κιολας.πωωππωπωπ με τα χαπια εχω ταχυπαλμιες και με χιλια ζορια γραφω,λες και ειμαι με παρκινσον...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημερα κοριτσαρες!!Τι κανετε?

τι ευχαριστα νεα διαβαζωωωωωωωωωωωω????

Νατασσα μου μπραβο κοπελα μου,ευχομαι ολα να πανε τελεια και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!Πιο μπροστα σε περιμενα να μου κανεις και λιγη παρεα!!!!

βλεπω κανατε και συναντησεις..μπραβο κοριτσακια..,μια χαρα περνατε..

εγω μονο δεν ειμαι καλα,ειμαι ξαπλα με πρεπαρ και υποθετα λογω συσπασεων..ουφ δε την παλευω με τιποτα...αντε ενας μηνας εμεινε..

Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ! Αχ, κ εγώ το ήθελα νωρίτερα, αλλά δεν μπορούσα με τπτ... Κάλλιο αργά όμως, παρά ποτέ!

Τι είναι αυτά τα πρεπάρ; Κ τι συσπάσεις εννοείς; Με πόνο ή μόνο πέτρωμα;

Διαφημίσεις

τα πρεπαρ ειναι χαπια για να μην εχεις συσπασεις και να μην γεννησεις προωρα.στα συγκεκριμενα χαπια δε διαβαζεις ποτε τις αντιδρασεις....εχει και θεμα αναλογο στο parents.οι συσπασεις μου ηταν με πολυ πονο και πετρωματα..αφου νομιζα οτι θα γεννησω...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ουπς, τόσο πολύ δλδ; Βασικά, εγώ δυνατές συσπάσεις δεν είχα ούτε όταν γέννησα, με εξαίρεση μία πριν σπάσουν τα νερά, άλλες δύο πριν κάνουν επισκληρίδειο κ δυο - τρεις ακόμα μέχρι να με πιάσει το φάρμακο... Όλες οι υπόλοιπες ήταν πολύ ήπιες...

ναι νατασσα μου ειχα και στην αλλη απο τον 6ο και παλι επερνα τα πρεπαρ.ελεγα σε αυτην μπας και τα γλιτωσω αλλα δεν...

Τουλάχιστον, τώρα είσαι σε μεγαλύτερο μήνα! Κάτι είναι κ αυτό!

τα πρεπαρ ειναι χαπια για να μην εχεις συσπασεις και να μην γεννησεις προωρα.στα συγκεκριμενα χαπια δε διαβαζεις ποτε τις αντιδρασεις....εχει και θεμα αναλογο στο parents.οι συσπασεις μου ηταν με πολυ πονο και πετρωματα..αφου νομιζα οτι θα γεννησω...

μην εχεις αγχος, σε καταλαβαινω αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το μωρακι δεν κινδυνευει, ολα ειναι οκ πια... ακομα κι (φτου φτου φτου) γεννησεις νωριτερα..

εγω γεννησα 38 εβδομαδων περιπου, ε... 38 εβδομαδες ανακατευομουν... οχι εμετους, σκετη ναυτια............. μεχρι και την ωρα που γεννουσα.... :roll:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

ευχαριστω φυστικακι..μακαρι ολα να πανε καλα,δε θελω να γεννησω ακομη ειναι η αληθεια.ουφ πρεπει τελικα να κανω και την βαλιτσα...να παρω και κανα δυο μικρα ρουχαλακια-φανελακια για την τσουπρα..

σημερα περασμενες δωδεκα δηλαδη εχει γενεθλια το ευακι μας?χρονια πολλα ευη μου να σαι παντα ευτυχισμενη και οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου.

φιλακια σε ολες!!

καληνυχτα!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...