Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

οκ!

λοιπόν είμασταν εγώ, το ευάκι, το φυστικάκι και η φαφελίτσα με τους άντρες μας και τα ζουζούνια μαζί!!

οι ζουζούνες στην αρχή έπαιζαν με κάτι παιχνιδάκια αλλά μετά άρχισαν να τρέχουν μέσα στο μαγαζί και να τις κυνηγάμε! κορυφή η φαφελίτσα η οποία δεν πιανόταν με τίποτα!!!

ήπιαμε μπύρες, φάγαμε πατατάκια, οι μικρές τα τάραξαν, κάναμε ένα μαγαζί άνω κάτω και το διαλύσαμε στις 11 παρακαλώ...φώτο έχει βγάλει πολλές ο Γιώργος , ο άντρας της Εύης, οπότε περιμένουμε από αυτόν....

Ax!Πολύ ωραία βρε κορίτσια που ήσασταν όλες μαζί!!

Ωστε η φαφελίτσα ήταν η πιο γρήγορη απ'όλες!Καλά μας τα λέει κι η μαμά της!

Μακάρι να είμασταν και μεις!

Όλα τα κορίτσια σας θα κυνηγούσαν τον Ανδρέα!!!χαχα!!Όπου πάμε συνήθως τα κοριτσάκια τον αγγαλιάζουν!Και η πλάκα είναι οτι εκείνος δεν θέλει να τον αγγαλιάζουν και τραβιέται και τον κυνηγάνε μετά!!έχει πολύ πλάκα!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

απορω πως δεν μας διωξανε απο το μαγαζι!!!!!!!!!!

χαχα! Δεν είναι να απορείς! Εδώ έχουμε εξυπηρετήσει τον ιδιοκτήτη πολλάκις! :wink::wink::wink:

οκ!

λοιπόν είμασταν εγώ, το ευάκι, το φυστικάκι και η φαφελίτσα με τους άντρες μας και τα ζουζούνια μαζί!!

οι ζουζούνες στην αρχή έπαιζαν με κάτι παιχνιδάκια αλλά μετά άρχισαν να τρέχουν μέσα στο μαγαζί και να τις κυνηγάμε! κορυφή η φαφελίτσα η οποία δεν πιανόταν με τίποτα!!!

ήπιαμε μπύρες, φάγαμε πατατάκια, οι μικρές τα τάραξαν, κάναμε ένα μαγαζί άνω κάτω και το διαλύσαμε στις 11 παρακαλώ...φώτο έχει βγάλει πολλές ο Γιώργος , ο άντρας της Εύης, οπότε περιμένουμε από αυτόν....

Χμ... Να πω τα πράγματα με το όνομά τους... Τα δύο κοριτσάκια, Ζωίτσα κ Φένια, έπαιζαν μαι χαρά με τα παιχνιδάκια τους, μέχρι που έκανε την εμφάνισή του ο ταραξίας Ραφαέλλα!!! Αχ, εσείς φύγατε στις 11, εμείς είχαμε κ συνέχεια... :confused:

Ax!Πολύ ωραία βρε κορίτσια που ήσασταν όλες μαζί!!

Ωστε η φαφελίτσα ήταν η πιο γρήγορη απ'όλες!Καλά μας τα λέει κι η μαμά της!

Μακάρι να είμασταν και μεις!

Όλα τα κορίτσια σας θα κυνηγούσαν τον Ανδρέα!!!χαχα!!Όπου πάμε συνήθως τα κοριτσάκια τον αγγαλιάζουν!Και η πλάκα είναι οτι εκείνος δεν θέλει να τον αγγαλιάζουν και τραβιέται και τον κυνηγάνε μετά!!έχει πολύ πλάκα!!

Α, κ η δικιά μου δε θέλει αγκαλιές, με τπτ! Κ ούτε κ από εμάς! Κ να βλέπεις απέναντι την κορούλα του ξηρού καρπού να κάθεται αγκαλίτσα... Αχ...

Μετά τον Οκτώβρη θα έρθουμε, οπότε θα το κανονίσουμε!

Ελπίζω μέχρι τότε να μάθουμε κι άλλα ευχάριστα!

Η fafela έκανε την αρχή!!

Το έχω πει... Περιμένω παρέα! Άντε, κ για χατήρι σας, θα μπαίνω κ στο Καφέ Απρίλιος 2011!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...