Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

aaaaaaaaaa τι ευχάρισταααααααααααααα??

νατασούλα μπράβο συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααααααααααααα

μπράβο κορίτσια

άρχισα κι εγώ να σκέφτομαι τελικά για 2ο αλλά εγώ είμαι απρόβλεπτη, όταν το θέλω δεν έρχεται αλλα δε το ζορίζω και λίγο, χαχα

θα βρεθείτε τελικά το σκ?

εμείς θα φύγουμε πάλι σήμερα οπότε καλα να περάσετε ότι κι αν κάνετε

φαφελίτσα χάρηκα πολύ με τα νέαααα:D:D:D:D

ΦΑΦΕΛΑΑΑΑΑΑ!!!ΠΕΣ!!ΠΕΣ!!!!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?

Περίμενα περίοδο την Κυριακή, αλλά δεν... έκανα υπομονή μερικές μερούλες, αλλά δεν άντεξα άλλο!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

Α!!Είναι απίστευτο!!!Επιτέλους έχουμε κι άλλη εγκυούλα!!

Γιατί έχεις πανικοβληθεί?

Μα, να μην αγχωθώ; Εδώ αγχώνομαι για πολύ πιο απλά πράγματα! χαχα

Γιατί έχεις πανικοβληθεί? έκανες τεστ ή πήγες στον γιατρό??

Πήραμε τεστάκι! Πήγε η "μεγάλη" κ το αγόρασε με τον μπαμπά! :cool: Κ το πρωί πήρα κ τα αποτελέσματα της χοριακής! 2.401 (λίγο δεν είναι; την προηγούμενη φορά είχα 11.090!)

aaaaaaaaaa τι ευχάρισταααααααααααααα??

νατασούλα μπράβο συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααααααααααααα

άρχισα κι εγώ να σκέφτομαι τελικά για 2ο αλλά εγώ είμαι απρόβλεπτη, όταν το θέλω δεν έρχεται αλλα δε το ζορίζω και λίγο, χαχα

φαφελίτσα χάρηκα πολύ με τα νέαααα:D:D:D:D

Καλημέρα, Νικόλ! Η συμβουλή του γιατρού μου ήταν πάντα να μη σταματήσω να "φυλάγομαι", όταν αποφασίσω να κάνω παιδί, αλλά πολύ πριν το σκεφτώ σοβαρά! Γτ έτσι δυσκολεύει η κατάσταση... Το θέμα είναι ότι μετά σου έρχεται πολύ - πολύ ξαφνικό... Ουφ...

Διαφημίσεις

Πήραμε τεστάκι! Πήγε η "μεγάλη" κ το αγόρασε με τον μπαμπά! :cool: Κ το πρωί πήρα κ τα αποτελέσματα της χοριακής! 2.401 (λίγο δεν είναι; την προηγούμενη φορά είχα 11.090!)

βρε χαζούλα, εξαρτάται πότε το κάνεις...

εδώ μια συνάδελφος έμαθε εχτές οτι είναι έγκυος και είχε χοριακή 500 περίπου...

την Δευτέρα θα πάει να ξανακάνει..κάθε τρεις μερες πρέπει να διπλασιάζεται αυτό το νούμερο περίπου....

Δεν έχω ιδέα από χοριακή.Και στις 2 εγκυμοσύνες το τεστ εμπιστεύτηκα.

Το τεστ σου βγήκε θετικό,έτσι δεν έιναι?

Αχ!Πολύ χαίρομαι που έχουμε ευχάριστα!!!Άντε,να μπάινετε σιγά-σιγά όλες στο κλάμπ τωνα μαμάδων με 2 παιδάκια!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

βρε χαζούλα, εξαρτάται πότε το κάνεις...

εδώ μια συνάδελφος έμαθε εχτές οτι είναι έγκυος και είχε χοριακή 500 περίπου...

την Δευτέρα θα πάει να ξανακάνει..κάθε τρεις μερες πρέπει να διπλασιάζεται αυτό το νούμερο περίπου....

Ο γιατρός είπε ότι του φαίνεται οκ! Κ μου πέταξε κ τη σπόντα, να μην τρώω το φαγητό του παιδιού μου! χαχα! Κ έδωσε κ agiolax (δυσκοιλιότητα... Γκρρρ...)

Δεν έχω ιδέα από χοριακή.Και στις 2 εγκυμοσύνες το τεστ εμπιστεύτηκα.

Το τεστ σου βγήκε θετικό,έτσι δεν έιναι?

Αχ!Πολύ χαίρομαι που έχουμε ευχάριστα!!!Άντε,να μπάινετε σιγά-σιγά όλες στο κλάμπ τωνα μαμάδων με 2 παιδάκια!!

Ναι, θετικό βγήκε! Λίγο αχνό, βέβαια, αλλά οι οδηγίες γράφουν ότι δεν παίζει ρόλο... Θα δείξει... Κλαμπ μαμάδων με δύο παιδάκια;;; Ωχ, βουνό μου φαίνεται...

χαχαχα! Τώρα το είδα το ποστ σου! Αφού μίλησα με την Ευαγγελία... Αν κανονίσετε να βρεθείτε, πείτε κ σε μένα! Βέβαια έχω ήδη δύο απογεύματα που δεν είμαι κ πολύ καλά, αλλά αν είστε κοντά, πιστεύω θα τα καταφέρω να έρθω, έστω κ για λίγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...