Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μα καλά τι γιατρός είναι αυτός?(χωρίς παρεξήγηση)

Εμένα μου είχε απαγορέψει απο νωρίς τα μπάνια για τα μικρόβια(για τις κοντινές θάλασσες).Και δεν μου επέτρεπε να πάω διακοπές μετά τον 6ο,παρά μόνο αν έχει νοσοκομείο σε μικρή απόσταση.Εγώ βέβαια είχα πάει στον 6ο διακοπές στον Αστακό και μετά μέχρι να μπω στο μήνα μου πηγαίναμε στην Ψάθα.Αλλά πήγαινα πάντα με το αγχος μήπως συμβεί κάτι.

Γτ το λες αυτό, Μαριγούλα; Είναι από τους πιο γνωστούς με μετεκπαίδευση στην Αμερική, δεν είναι τυχαίος! Απλά, έχει άλλες αντιλήψεις! Για εκείνον πρωτεύει η καλή υγεία κ ψυχολογία της εγκύου! Θεωρεί ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια... Για διακοπές δεν τον είχα ρωτήσει, γτ φοβόμουν εγώ να απομακρυνθώ, αλλά για τα μπάνια στη θάλασσα επέμενε φανατικά! Πάντως, ακούω όλο κ περισσότερους γιατρούς να επιτρέπουν τα μπάνια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

εγώ βέβαια δεν έκανα, γιατί φοβομουν..δεν βγήκαμε και πουθενά εκτός...

αλλά στη θάλλασα πήγαινα, έμπαινα μέχρι το γόνατο, έβρεχα με νερό το σώμα..

μετά έξω και fredoccino κάτω από την ομπρέλα...χαχα

Διαφημίσεις

εγώ βέβαια δεν έκανα, γιατί φοβομουν..δεν βγήκαμε και πουθενά εκτός...

αλλά στη θάλλασα πήγαινα, έμπαινα μέχρι το γόνατο, έβρεχα με νερό το σώμα..

μετά έξω και fredoccino κάτω από την ομπρέλα...χαχα

χαχαχα! Το fredoccino επιτρέπεται; :tongue:

Εγώ έκανα κανονικά μπάνιο, αλόκληρη! Παρόλο που πήγαινα με απίστευτη γκρίνια κ μουρμούρα, μου έκανε πολύ καλό! Δεν είχα πρηστεί καθόλου, μα καθόλου! Κ εννοείται ότι πήγαινα εδώ δίπλα! Για πιο μακριά δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο...

Γτ το λες αυτό, Μαριγούλα; Είναι από τους πιο γνωστούς με μετεκπαίδευση στην Αμερική, δεν είναι τυχαίος! Απλά, έχει άλλες αντιλήψεις! Για εκείνον πρωτεύει η καλή υγεία κ ψυχολογία της εγκύου! Θεωρεί ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια... Για διακοπές δεν τον είχα ρωτήσει, γτ φοβόμουν εγώ να απομακρυνθώ, αλλά για τα μπάνια στη θάλασσα επέμενε φανατικά! Πάντως, ακούω όλο κ περισσότερους γιατρούς να επιτρέπουν τα μπάνια...

Kαλημέρα fafela!

Sorry,δεν ήθελα με τίποτα να υποτιμήσω το γιατρό σου!Αλίμονο!Καταρχήν δεν τον ξέρω τον άνθρωπο!Απλά μου έκανε εντύπωση που στο επέβαλλε το μπάνιο.Κι εμένα αυτό μου έλεγε ο δικός μου,οτι μια έγκυος δεν ειναι άρρωστη,αλλά πρέπει να κάνει οτι έκανε και πριν απλά με μειωμένους ρυθμούς.Μόνο στο 2ο με είχε αγχώσει να προσέχω γιατί είχα κίνδυνο πρόωρου τοκετού.

Πάντως sorry και πάλι,δεν ήθελα να προσβάλλω τον άνθρωπο,πιο πολύ για πλάκα το είπα!:)

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα, Μαριγούλα! Δεν προσβάλλομαι, μην ανησυχείς! Ούτως ή άλλως δεν είπες τπτ για μένα, έτσι δεν είναι; Κ όσο για τον πρόωρο τοκετό, είχα προδρομικό πλακούντα που έκλεινε όλο το άνοιγμα του τραχήλου. Στο νετ είχα διαβάσει ότι δεν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά, ο γιατρός ήταν σίγουρος ότι θα υποχωρήσει... Κ έτσι έγινε!

Διαφημίσεις

Απλά είμαι τόσο απογοητευμένη με τους γιατρούς!!Την πάτησα και με παιδίατρο και με γυναικολόγο!

Και πλέον δεν τους εμπιστεύομαι!Είναι όλοι για το χρήμα!Δεν τους νοιάζει ο άνθρωπος.

Κυρίως οι γυναικολόγοι,που τα παίρνουν χοντρά!!Εγώ έχω αλλάξει 3-4 γυναικολόγους κι απ τον καθένα άκουσα και κάτι άλλο.Αυτός που πήγα τώρα εδώ,μου φάνηκε καλός,ήξερε και τον δικό μου στην Αθήνα και μου είπε τα καλύτερα,τον είχε καθηγητή!Αλλά για κάποια πράγματα που τον ρώτησα μου είπε διαφορετικά απ τους άλλους 2.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...