Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

και γω εδω,

ρε συ νικολ περα δωθε περα δωθε...

κατσε σε μια μερια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σου φυστικομαμά!

τι κάνει το Μαράκι?

κανόνισε αυτό το Σάββατο που θα συναντηθούμε με τα κορίτσια , να έρθετε και εσείς!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

πολυ ερημια!!!επεσε ερημια και τωρα μπορω να σας διαβασω αλλα δε γραφεται και τιποτα!!!

παλι θα συναντηθειτε???μια χαρα τσουπρες ειστε!!!εγω εδω μακρια απο ολους!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπέρα!!!

Γειά σου,nenaki!!!Πο!πο!Κοντεύεις εσύ!33 εβδομάδες!Βέβαια για σένα φαίνεται πάααααααααααρααα πολύ το 5-7 βδομάδες ακόμα,σε καταλαβαίνω!!Κι εγώ στη 2η εγκυμοσύνη ήθελα να γεννήσω απ τον 8ο αν γινόταν.Τον τελευταίο μήνα δε κάθε μέρα νόμιζα οτι γεννάω.Μα τους 2 τελευταίους μήνες ενιωθα το μωρό να με πιέζει προς τα κάτω.Εσύ πως νιώθεις τώρα?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια και πάλι

μαριγώ έχεις παρεούλα, τι καλά, όταν η μαμα μπορεί να έιναι δίπλα σου και ειδικά όταν σου κάνει και δουλειές:-D

καλό πάντως που έρχεται τακτικά

έχεις σκεφτεί ποτέ ότι για να γίνει το δικό σου όνειρο δυσκολεύεις έτσι τη ζωή των δικών σου

πιθανόν να μην είναι έτσι απλά έτσι το σκέφτομαι εγώ, για εμένα αν φύγω που δεν πρόκειται:mrgreen:

αλλα έχω κάνει κια δεν είχα

και ρωτώ τώρα

ο θυροειδής εμφανίζεται όποτε θέλει?

γιατί έχω κάνει παλιότερα και δεν είχα

Κοίτα,πολλές φορές στεναχωριέμαι για τους δικούς μου που τους στερώ τα εγγόνια τους κι εμας!Όμως στη ζωή πρέπει να κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για μας κ την οικογένειά μας απ΄τη στιγμή που παντρευόμαστε!

Πάντα κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις στη ζωή!

Η ζωή που κάναμε στην Αθήνα δεν άξιζε!Μηδέν χρόνος για μας κ τα παιδιά μας!Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας!Όλα τ'αλλα γίνονται!

Όσο για το θυροειδή μπορει να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής μας.Αν υπάρχει και κληρονομικότητα πρέπει να το κοιτάμε ακόμα πιο συχνά(1 φορά το χρόνο).Καλό είναι να το κοιτάς!Δε χάνεις και τίποτα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

marigo ασε καλυτερα να μη σου πω πως νιωθω......εχω ξεφυγει απο τις αντοχες μου εδω και καιρο....βεβαια αυτη η εγκυμοσυνη μου φανηκε οτι περασε πολυ γρηγορα,ασε που ενω εχω βαρυνει,δε μπορω τα πολλα πολλα,λεω αντε εχω ακομη εναμιση μηνα προλαβαινω να κανω και εκεινο και το αλλο σχεδιο.στο τελος μονο βαλιτσα που δε θα προλαβω να κανω...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...