Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!Τι μου κάνετε?

Εγώ με τη μαμά εδώ ξεκουράζομαι!Μαγειρεύει,σιδερώνει..τα πάντα κάνει!Αχ!Τι καλά!

ύριο φεύγει όμως...κλάψ,κλάψ!

Λοιπόν έκανα μια γκάφα.Έβαλα χρωματιστά και μου έπεσε μέσα μια κορδέλα για τα μαλλιά πολύχρωμη και....μου κατέστρεψε ένα φορεματάκι γαλάζιο που είχα πάρει πρόσφατα στην κόρη μου.Του έκανε ροζ στάμπες.Ξέρετε κανένα κόλπο να φύγουν?

Και επίσης πήγα σε ένα μαγαζί σήμερα να δοκιμάσω ρούχα και απογοητεύτηκα!ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Μόλις φύγουν οι επισκέψεις ξεκινάω δίαιτα!Αλλιώς αν ξαναγκρινιάξω για κιλά σας δίνω το ελέυθερο να με βρίσετε!Μόνο μόλις αδυνατίσω επιτρέπεται να μιλήσω!Αυτά τα νέα μου!

evangelia,αν δε σε πετύχω σου εύχομαι καλές διακοπές,καλά μπανάκια!!!!!Καλά να περάσετε!!!!!Να χαρείς το κοριτσάκι σου κ τον αντρούλη σου!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια και πάλι

βλέπω αρχίσαν οι αδειούλες

ευαγγελία καλή ξεκούραση

και καλή απόλαυση διακοπών με την κορούλα σου και τον αντρούλη σου

μαριγώ έχεις παρεούλα, τι καλά, όταν η μαμα μπορεί να έιναι δίπλα σου και ειδικά όταν σου κάνει και δουλειές:-D

καλό πάντως που έρχεται τακτικά

έχεις σκεφτεί ποτέ ότι για να γίνει το δικό σου όνειρο δυσκολεύεις έτσι τη ζωή των δικών σου

πιθανόν να μην είναι έτσι απλά έτσι το σκέφτομαι εγώ, για εμένα αν φύγω που δεν πρόκειται:mrgreen:

πήραμε κι εμείς μαρκαδόρους που φεύγουν με το νερό επίσης με τα μώρομάντηλα βγαίνει άμεσα απο τα χέρια ,ευτυχώς

τα παιδάκια μας ΄μπήκαν σε άλλη φάση

θέλω να της πάρω κι εγώ θρανιάκι, αλλα περιμένω γιατί έχουμε τώρα και τη γορτή και κοντεύουν και τα γενεθλια

και τώρα τα νέα μου

είχει υπερβολική ζέστη κι ενώ δεν καθόμουν στον ήλιο, ξαφνικά μου ερχόταν τάσεις λιποθυμίας

έχω 3 μέρες μόλις κουραστώ λίγο νομίζω ότι θα πέσω

επίσης έχω υψηλούς παλμούς

και καίγομαι εσςτερικά γιατί πυρετό δεν έκανα

ο γιατρός μου είπε μαλλον θερμοπληξία αλλά τα συμπτώματα είναι παρόμοια για την ύπαρξη θυροειδούς καιαύριο θα πάω για εξετάσεις

αλλα έχω κάνει κια δεν είχα

και ρωτώ τώρα

ο θυροειδής εμφανίζεται όποτε θέλει?

γιατί έχω κάνει παλιότερα και δεν είχα

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!!!

τι κανετε?

εμεις καλουτσικα,εχει 2 μερες νιωθω εντονη δυσφορια και πονακια-συσπασεις...βεβαια τον γιατρο δεν τον πηρα ακομη αλλα ελπιζω να μη γενναω!!!!η αληθεια ειναι ομως οτι νιωθω την μικρη στο λαιμο και με ζοριζει,θελω να γεννησω,κουραστηκαααααααααααααα...

η αλλη η τσουπρα η μεγαλη ειναι μια χαρα,στην θαλασσα που πηγαινουμε τρελαινεται..ολο λεει μαμα σαλαλα..χαχαχ και εκει καθεται κυρια,παιζει με την αμμο,μπαινουμε στη θαλασσα ,βγαινουμε ησυχα και ωραια!!μια χαρα..με τον μπαμπα μας εχουμε προβλημα που δε γουσταρει την θαλασσα,μα τι γουσταρει αυτος ο ανθρωπος τελος παντων δε μπορω να καταλαβω..

εχουμε και εμεις θρανιο και καρεκλα,εκει καθεται και παιζει με τα τουβλακια της,απο ζωγραφικη χρησιμοποιουμε μονο ξυλομπογιες και μονο στο χαρτι ευτυχως.εχει μαθει να κανει μπαλιτσες και ολο το χαρτι γεμιζει μπαλες στρογγυλες!!!

για τα ρουχα που αναφερατε ,εγω τα πλενω με σκονη κανονικη οπως και τα δικα μας,συνηθως χωρια τα δικα της ,ή αν βαλω και κανενα δικο μου μεσα.εχει καιρο που καταργησαμε το προδερμ (δε μας καθαριζε καλα)

ευαγγελια ποσες μερες θα λειψετε?θα εχεις ιντερνετ?καλα να περασετε παντως!!!θα ναι καλη ανανεωση!!!

μαρι νικολ.χαχαχαχα ζεις τελικα?????

ο θυροειδης εμφανιζεται ανα πασα στιγμη πλεον,αν και δε νομιζω να εχεις να το κοιταξεις παντως.

μαρια μια χαρα με την παρεουλα σου!!σαν λιγο δε καθησε η μαμα σου?

Φιλακια σε ολες!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

nena σφίξου σφίξου ασε να δροσίσει λίγο να γεννησεις νορμαλ

τι θες να με ξεκάνεις εσύ?

οτι με φαγανε δε το συζητώ

όλο και κάποια γλώσσα λέει χαχαχαχχα

το θέμα είναι οτι απο το μεσημερι ειμαι καλά εντελώς νομίζω

μήπως να μην κάνω την εξέταση ?

δεν ξέρω

καλημέρα ειρήνητι κανετε?

η δικές σας διακοπές κοντεύουν???

εμείς σήμερα θα πάμε να δούμε βαφτιστικά, γίνεται νονός ο αδερφός μου και μου φαίνεται περίεργο που διαλέγω αγορίστικα πράγματα, χαχα

καλά είναι όμως

φιλιά τα λέμε το μεσημεράκι και πάλι αν και δε βλέπω πολύ κίνηση

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...