Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγώ έχω πρόβλημα με τους λεκέδες από φαγητά!Αφού όταν τρώνε τα μικρά μου,τα γδύνω.

fafela,αυτό το vanish το βάζεις μόνο πάνω στους λεκέδες ή σε καθε πλύση μέσα στο πλυντήριο?Κάνει δουλειά και στους λεκέδες απο φαγητα?

Γράφει ότι μπαίνει κ στην πλύση, αλλά εγώ μόνο πάνω σε ρούχα το έχω χρησιμοποιήσει. Λεπτομέρεια: Αν το ρούχο έχεο πλυθεί κ δεν έχει φύγει ο λεκές, μπορεί να θέλει κ 2ο πλύσιμο για να φύγει...

να ρωτησω κατι και εγω..τα ρουχα τα πλενετε ξεχωριστα και με τι????των παιδιων εννοω..

Της μικρής τα πλένω μόνα τους... Με προδέρμ, σκόνη για τα λευκά, υγρό για τα χρωματιστά...

Αυτό είναι ένα τακτικό παιδάκι καθηγήτριας!!Κόλλα αναφοράς!Κόλλα αναφοράς????

Εμείς ζωγραφίζουμε μόνο το πάτωμα,τα τραπέζια και το αγαπημένο μας είναι τα χέρια και η κοιλιά μας!!

Της πήραμε ένα τραπεζάκι πλαστικό (ικεα), στο οποίο επιτρέπεται να γράφει κ να ζωγραφίζει... Μία φορά μου έγραψε τον τοίχο, της είπα να μην το ξανακάνει κ τελείωσε η υπόθεση...

αααα...και εμείς σε κόλλα αναφοράς ζωγραφίζουμε...τα παιρνει μόνη της από τον εκτυπωτή..

αυτά είναι παιδιά καθηγητάδων!! χαχα...

Με καταλαβαίνεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Το πλάνετ δεν το έχω δοκιμάσει... Αλλά η γυναίκα που μου σιδερώνει, μου είπε ότι είναι απαράδεκτο, κάνει τα ρούχα σκληρά κ τα γαριάζει... Δεν ξέρω αν αληθεύει βέβαια, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια κ πάλι! Η μικρή κοιμάται κ είπα να κάνω μια "βόλτα" στο νετ, να βρω τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες...

Ευαγγελία, καλό σιδέρωμα! (Μπλιαξ...)

Ειρηνάκι, ακόμα στη δουλειά είσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...