Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ειρηνάκι πως τα περάσατε με τα ξαδέρφια σου?Διάβασα 3 παιδιά?Μπράβο τους!Χαρά στο κουράγιο τους!Κάποτε το έλεγα κι εγώ να κάνω 3 παιδάκια,αλλά τώρα λέω άσε καλύτερα!Από πολλές απόψεις!Η κόρη μου μου λέει κάνε ένα κοριτσάκι ακόμα μαμά!

Μαριγούλα, έχει δίκιο η κόρη σου! Τρία παιδάκια είναι μια χαρά! Προλαβαίνεις!

η δικιά΄μου από τότε που της πήρα το τραπεζάκι όλο "γράφει" με στιλό...έχει κάνει όλα τα ρούχα της χάλια...αλήθεια πως βγαίνουν??

εντωμεταξύ της έδωσα μολύβι αντί για στιλο μετά και έγραψε τα πλακάκια!! βγήκαν μεν αλλά κάτι χαρακιες μείναν!!!

Τους βάζω vanish... Αρχικά ήμουν κατά, αλλά στο τέλος δεν της είχε μείνει χειμωνιάτικο χωρίς μουτζούρες, οπότε άλλαξα μυαλά... Βάζεις πάνω στο λεκέ κ μετά απευθείας για πλύσιμο το ρούχο! Καλού - κακού βάλε κ εξτρά ξέβγαλμα στο πλυντήριο!

υπαρχουν κατι μαρκαδοροι που βγαινουν με νερο..αλλα δεν τα εχω παρει ουτε εγω....εχει στο φνακ..τωρα που κλεινει δεν ξερω!!!!

αν προλαβεις, αφου εισαι κοντα , κανε καμια βολτιτσα!!!

Κλείνει το φνακ; Δεν το ήξερα... Πάντως μου έχουν φέρει κ τέτοιους απο το Jumbo. Όντως βγαίνουν από τα ρούχα χωρίς "προεργασία", αλλά δε βγαίνουν από τα χέρια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Μαριγούλα, η δική μας έβλεπε τα παιδάκια που κάνω ιδιαίτερα κ ζήλευε... Ήθελε από πολύ μικρή μολύβια, στυλό και γόμες... Της αρέσει πάρα πολύ! Ανοίγει ένα ντουλάπι που τα έχω όλα μαζί, παίρνει το κουτί με τους μαρκαδόρους και τα λοιπά, παίρνει κ κόλλες αναφοράς κ "ζωγραφίζει"!

υπαρχουν κατι μαρκαδοροι που βγαινουν με νερο..αλλα δεν τα εχω παρει ουτε εγω....εχει στο φνακ..τωρα που κλεινει δεν ξερω!!!!

αν προλαβεις, αφου εισαι κοντα , κανε καμια βολτιτσα!!!

Ναι καλά!Τα έχω δοκιμάσει όλα!Αν το ξεβγάλεις εκείνη την ώρα κάτι γίνεται.Εμένα έχουν καταστρέψει πολλά ρουχα,ιδίως αν είναι σκούρο χρώμα.

Η κόρη μου έχει από μικρή μανία με τον τοίχο.Έχει κάνει πολλές χειροτεχνίες!Τα παιδιά πειραματίζονται όταν γράφουν αλλού,θέλουν να δουν πως είναι!Μία λύση είναι να πάρεις χαρτί μέτρου απ το χρφωματοπωλείο και να το βάλεις στον τόιχο να ζωγραφίζει.:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

εγώ έχω πρόβλημα με τους λεκέδες από φαγητά!Αφού όταν τρώνε τα μικρά μου,τα γδύνω.

fafela,αυτό το vanish το βάζεις μόνο πάνω στους λεκέδες ή σε καθε πλύση μέσα στο πλυντήριο?Κάνει δουλειά και στους λεκέδες απο φαγητα?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

εγώ έχω πρόβλημα με τους λεκέδες από φαγητά!Αφού όταν τρώνε τα μικρά μου,τα γδύνω.

fafela,αυτό το vanish το βάζεις μόνο πάνω στους λεκέδες ή σε καθε πλύση μέσα στο πλυντήριο?Κάνει δουλειά και στους λεκέδες απο φαγητα?

και η μεγάλη λερώνεται??

σαλιάρα δεν βάζεις στον μικρό???

Μαριγούλα, η δική μας έβλεπε τα παιδάκια που κάνω ιδιαίτερα κ ζήλευε... Ήθελε από πολύ μικρή μολύβια, στυλό και γόμες... Της αρέσει πάρα πολύ! Ανοίγει ένα ντουλάπι που τα έχω όλα μαζί, παίρνει το κουτί με τους μαρκαδόρους και τα λοιπά, παίρνει κ κόλλες αναφοράς κ "ζωγραφίζει"!

Αυτό είναι ένα τακτικό παιδάκι καθηγήτριας!!Κόλλα αναφοράς!Κόλλα αναφοράς????

Εμείς ζωγραφίζουμε μόνο το πάτωμα,τα τραπέζια και το αγαπημένο μας είναι τα χέρια και η κοιλιά μας!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι ένα τακτικό παιδάκι καθηγήτριας!!Κόλλα αναφοράς!Κόλλα αναφοράς????

Εμείς ζωγραφίζουμε μόνο το πάτωμα,τα τραπέζια και το αγαπημένο μας είναι τα χέρια και η κοιλιά μας!!

αααα...και εμείς σε κόλλα αναφοράς ζωγραφίζουμε...τα παιρνει μόνη της από τον εκτυπωτή..

αυτά είναι παιδιά καθηγητάδων!! χαχα...

και η μεγάλη λερώνεται??

σαλιάρα δεν βάζεις στον μικρό???

Η μεγάλη ώρες-'ωρες είναι πολύ απρόσεχτη.Δεν πλησιάζει κοντά στο τραπέζι και μέχρι να φτάσει το φαγητό στο τραπέζι,κάπου θα στάξει!

Τωρα όσο για το μικρό....η σαλιάρα καλύπτει πολύ μικρό σημείο.Θέλει να τρώει μόνος του κι έτσι τα πασαλείβει όλα!Τωρα τελευταία όμως έχει αρχίσει να τον ενοχλεί όταν πέφτουν στα ποδιατουκα προσπαθεί να σκουπιστεί!Προχτες ε΄χαμε βγει έξω για φαγητό και πήρε χαρτοπετσέτα κάποια στιγμή και σκούπιζε το στόμα του!Μετά έιδε τη μικρή που πήρε χαρτοπετσέτα και έφτυσε το φαγητό και στην επόμενη μπουκιά έκανε το ίδιο!!Είχε πολύ πλάκα!!Είναι φοβεροί μίμοι!:)

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Μέχρι πριν λίγους μήνες τα έπλενα κι εγώ με προδέρμ και ξεχωριστά τα παιδικά απ τα δικά μας.Μετά άλλαξα και πήρα το πλάνετ,τουλάχιστον να έχω ένα απορρυπαντικό,αλλά πάλι ξεχωριστά.Τώρα,εδώ και 2 μήνες τα πλένω όλα μαζί,με το πλάνετ.Και τώρα θέλω να δοκιμάσω να τους τα πλύνω με κανονικό απορρυπαντικό γιατί με το πλάνετ δε βλέπω να καθαρίζουν πολύ καλά.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...