Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

οχι οτι ο ντενις ειναι αγιος!!ειναι παμπλουτος,γοητευτικος και εργενης φυσικα,πανω απο τα 50..δεν ειναι και με το σταυρο στο χερι ο ανθρωπος ειναι προφανες..

απλα στην πιατσα εχει το πρατσουκλι του καλιυ παιδιου!!!!!!!!

οταν λοιπον μου τα ειπε ηρθαν στιο μυαλο μου πραγματα και καταστασεις που δεν τις καταλαβαινα..τοτε εξηγηθηκαν ολα..γιάυτο τον πιστευω..απλα τοτε δεν τα εβλεπα..

εφτασα σπιτι μου προχτες στις 1 το βραδυ..εμεινα στο αυτοκινητο μεχρι τις 2..δεν μπορουσα να κουνηθω απο την αηδια..ανεβηκα πανω και ξυπνησα τον γιωργο και του τα ειπα..εκτος απο τη συμπαθεια του ντενη..

μου ειπε οτι ηταν σιγουρος για το οτι ηταν διπροσωπος και γαι το οτι με εκμεταλλευοταν..

οσο γιοα την σχεση δεν θυμωσε, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει λεει.υ!!!με κοροιδευε..βεβαια και εκεινος πειραχτηκε αλλα οχι στο σημειο να παει να τον δειρει.

FAcZp3.png

gimFp3.png

χτες δεν την παλευα με τπτ..το μυαλο μου γεματο..

σημερα οκ..ψιλοσυνηλθα!!!!!

ευτυχως κοριτσια ευτυχως!!!!μπορει να πονεσε αρκετα αλλα ξεκαθαρισε η ιστορια..να ξερω τι μου γινετε!!!!!

προσοχη κοριτσια προσοχη!!!!!!!!!!!απαπαπαπα!!!!

και νομιζα εγω η ηλιθια οτι με συμπαθουσε τοσο και με προσεχε επειδη τελειωσα την ιδια χρονιμη περιοδο με τον γιο του και οτι με εβλεπε σαν παιδι του και ποσο τυχερη ημουν!!!!!!!!!!

ριχτε μου μουτζες, δεν εχω προβλημα!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

πωπω εχω ενα σπιτι χαλια, ασιδερωτα απλυτα το ψυγειο αδειο η φενια "παρατημενη"..και την δευτερα πρεπει να ερθω και στο γραφειο..γκρρρρρρρρρ..

δεν πειραζει, θα κερδισω 2 μερες μετα!!!!

αντε σας ζαλισα παλι αλλα ηθελα να τα πω στους δικους μου ανθρωπους!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

μαριγω μου μεγεια το μαλλί!!!φανταζομαι ανανεωση ε??!!!σουπερ!!πως και κοκκινο??ειναι δυσκολο να φυγει μετά!!

ειρηνη δεν υπαρχει καποια αντιβιωση που μπορεις να παρεις???καταλληλη για θηλασμό??

φαφελιτσα υπομονή!!!!!!!!εχει απιστευτη υγρασια αυτες τις μερες!!πως ειναι η αδερφη σου με τους πονοκεφάλους??

η βουλιτσα εφυγε για διακοπες διαβασα.

η νικολ λογικα στο τροχο!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

χτες δεν την παλευα με τπτ..το μυαλο μου γεματο..

σημερα οκ..ψιλοσυνηλθα!!!!!

ευτυχως κοριτσια ευτυχως!!!!μπορει να πονεσε αρκετα αλλα ξεκαθαρισε η ιστορια..να ξερω τι μου γινετε!!!!!

προσοχη κοριτσια προσοχη!!!!!!!!!!!απαπαπαπα!!!!

και νομιζα εγω η ηλιθια οτι με συμπαθουσε τοσο και με προσεχε επειδη τελειωσα την ιδια χρονιμη περιοδο με τον γιο του και οτι με εβλεπε σαν παιδι του και ποσο τυχερη ημουν!!!!!!!!!!

ριχτε μου μουτζες, δεν εχω προβλημα!!!

Θα σε μαλώσω... Χθες έλεγες ότι ήταν όλα οκ!

Μαριγώ, είμαι στη δουλειά κ πολλές φορές το νετ εδώ πάει πολύ αργά συν του ότι έχει πέσει πολλή δουλειά κ τρέχω κ δε φτάνω! Για αυτό κ απαντάω ό,τι να 'ναι! Ο άντρας μου επιμένει να πάρω άδεια όλο τον Αύγουστο... Άσχετο...

Ευαγγελία, είναι καλύτερα η αδελφούλα! Ευτυχώς! Πιστεύω ότι μεγαλύτερο κακό της κάνει το ότι είναι μακριά από τους φίλους της κ ξενυχτάει στο πσ, παρά τα αντισυλληπτικά...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...