Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ευτυχως που ηθελα να παω διακοπες και δεν πηγα στο γραφειο του...

δεν μπορω να κανω τωρα και πολλα..

δεν πρεπει να μαθει οτι ξερω.αλλα πρεπει να χαθω σιγα σιγα.επισης εδω δεν εχω και πολλα να κανω..δεν μπορω να πω τπτ..σε ποιον??αφου ολα ειναι ενδειξεις..το μονο [που θα κανω ειναι η δουλιτσα μου και οταν με παιρνει τηλ δεν θα το σηκωνω για να μην καταγραφεται στις λιστες..και φυσικα δεν θα εχει καμια πληροφορια!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

και παμε τωρα στο χειροτερο κομματι.......

εκτος απο τα οικονομικα ο τυπος ελεγε οτι ημασταν και ζευγαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλουσαμε,και για καφε πηγαιναμε και απο το γραφειο του πηγαινα..αλλα σε καθαρα φιλικο-πατρικο επιπεδο..νομιζα εγω ο βλακας!!!!!!

:mad::mad::mad::mad:Καλά,έχω αηδιάσει με τον τύπο!!Τι λες τώρα?

Φαντάζομαι πως θα είσαι!!!Θα νιώθεις θυμό,στεναχώρια!!

Αυτός ο τύπος θέλει πολύ ξύλο!!!!!

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!Τα'χω πάρει εγώ,φαντάσου εσύ!!!

Κάντου τα χειρότερα!!!

Αν και δεν του αξίζει περισσότερη σημασία!!

Αλλά το θέλει το μάθημά του!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

fafela,γιατί κοριτσάκι μου παιδεύεις τον εαυτό σου?μέση-κεφάλι κι αυπνίες!Θέλεις επειγόντως διακοπές!!Ή....να μείνεις επειγόντως έγκυος!!!!

Αυτή την εποχή δεν ξέρω πραγματικά ποιο από τα δύο είναι χειρότερο... :mrgreen:

Πήγαινε τις διακοπές σου και βγάλτον απ το μυαλό σου!!

Να χαίρεσαι που τον κατάλαβες τώρα και πρόλαβες και δεν έφυγες να πας μαζί του!

Σε είχε ανάγκη!Δεν τον είχες!Οπότε θα είναι κι αυτη μια τιμωρία γι'αυτον τώρα που θα σε χάσει!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

τωρα εγω πως τα εμαθα???!!!!

απλα ο μεγαλυτερος αντιπροσωπος μας ειναι ερωτευμενος μαζι μου!!!!(ειδατε,επιτυχιες!!!)

αυτος λοιπον του ελεγε ο αλλος οτι τον βοηθαω για να του τα σκαει..πηγε λοιπον ο ανθρωπος να μου εξηγησει οτι θελει να τα βρουμε οικονομικα μεταξυ μας για να μη εχει και τον αλλον νταβτζη!!!!!!!!!

εγω εμεινα εκπληκτη και τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του σαν ανθρωπος..δεν μου απαντησε ευθευως απλα μου ειπε γλοιωδης!!!

μενω αλλα προσπαθω να μην δειξω κατι..και αρχιζω να του λεω οτιι πιανω κατι απο διαισθηση, οτι εχω ενδειξεις οτι επιτηδες με ριχνει στην εταιρεια και τα σχετικα..

οπτε γυριζει αυτος και μου λεει"θελω να σου πω κατι απο καρδιας!!"και μου τα λεει ολα!!!

να ανοιγε η γη να με καταπινε..επιτοπου!!

τωρα θα μου πειτε εγω αυτον γιατι να τον πιστεψω???γιατι ειχα τις ενδειξεις οτι κατι δεν καλλουσε, γιατι ειχα διαισθηση οτι κατι δεν πηγαινε καλα και γιατι αυτος μου το ειπε ξεκαθαρα οτι σε θελω πολυ αλλα δεν θα σε φερω σε δυσκολη θεση ποτε, εχεις οικογενεια!!!!!!αρα δεν αποσκοπει σε ερωτικη συνεχεια..

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν πρεπει να μαθει οτι ξερω.αλλα πρεπει να χαθω σιγα σιγα.επισης εδω δεν εχω και πολλα να κανω..δεν μπορω να πω τπτ..σε ποιον??αφου ολα ειναι ενδειξεις..το μονο [που θα κανω ειναι η δουλιτσα μου και οταν με παιρνει τηλ δεν θα το σηκωνω για να μην καταγραφεται στις λιστες..και φυσικα δεν θα εχει καμια πληροφορια!!!

από ποιον τα έμαθες όλα αυτά?

Έχω και ένα δυσάρεστο να σας πω.Σήμερα-αύριο "περιμένουμε" το θείο μου!Δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω.Σκέφτομαι να έρθω 2 μέρες στην Αθήνα για το δυσάρεστο!!Αλλά τη Δευτέρα θα έρθει η μαμά μου με τον παππού κ μια φίλη μας,δεν θα μπορώ να φύγω.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

απλα ο μεγαλυτερος αντιπροσωπος μας ειναι ερωτευμενος μαζι μου!!!!(ειδατε,επιτυχιες!!!)

αυτος λοιπον του ελεγε ο αλλος οτι τον βοηθαω για να του τα σκαει..πηγε λοιπον ο ανθρωπος να μου εξηγησει οτι θελει να τα βρουμε οικονομικα μεταξυ μας για να μη εχει και τον αλλον νταβτζη!!!!!!!!!

εγω εμεινα εκπληκτη και τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του σαν ανθρωπος..δεν μου απαντησε ευθευως απλα μου ειπε γλοιωδης!!!

μενω αλλα προσπαθω να μην δειξω κατι..και αρχιζω να του λεω οτιι πιανω κατι απο διαισθηση, οτι εχω ενδειξεις οτι επιτηδες με ριχνει στην εταιρεια και τα σχετικα..

οπτε γυριζει αυτος και μου λεει"θελω να σου πω κατι απο καρδιας!!"και μου τα λεει ολα!!!

τωρα θα μου πειτε εγω αυτον γιατι να τον πιστεψω???γιατι ειχα τις ενδειξεις οτι κατι δεν καλλουσε, γιατι ειχα διαισθηση οτι κατι δεν πηγαινε καλα και γιατι αυτος μου το ειπε ξεκαθαρα οτι σε θελω πολυ αλλα δεν θα σε φερω σε δυσκολη θεση ποτε, εχεις οικογενεια!!!!!!αρα δεν αποσκοπει σε ερωτικη συνεχεια..

χμμμμμ..πρόσεχέ τον και αυτόν..

και προσοχή..μην πεις τίποτα στον Γιώργο!!

Κ πολύ καλά θα κάνεις!!!

Διαφημίσεις

Καλά μπορείς άνετα να δώσεις την ιστορία σου στην τηλεόραση!!!:D:D

Χωρίς παρεξήγηση!!

Και μένω άφωνη!Κι αυτός ερωτευμένος?Αχ!ΑΧ!!!Κατακτήσεις!!!Έτσι,να τα ΄μάθει ο άντρας σου να ζηλέψει!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

και τι τον εκανε να μου τα πει???

φυσικα αυτα που νιωθει για μενα..

οταν λοιπον ο αλλος του ειπε οτι πηδι@μαστε αυτος ειπε θελω και εγω, αφου αυτη το κανει που το κανει..

και το δολωμα ηταν τα λεφτα..οταν καταλαβε ο ντενις οτι δεν τα παιρνω, υποψιαστηκε οτι δεν κανω ουτε το αλλο..

επειδη λοιπον το φιδι μιλουσε προστυχα για μενα ο ντενις θυμωσε αλλα δεν μπορουσε να του πει τπτ..

αποφασισε λοιπον να μου τα πει, να με προστατεψει οσο μπορει τουλαχιστον!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Οι γυναίκες είναι πρώτες στη δολοπλοκία,αλλά για χαζά πράγματα,για να κάνουν κακό σε μια άλλη γυναίκα από ζήλια,για να ανέβουν σε μια θέση ή για ερωτικόύς σκοπούς κυρίως!

Αλλά οι άντρες πάνε για ΜΕΓΑΛΑ κόλπα!Δεν κάνουν δολοπλοκίες για ψύλλου πήδημα!!Ξέρουν αυτοί!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...