Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΤΕς πα γιάυτο τρεχ ολες αυτες τις ημερες, για να δω τι στο καλο γινεται..ευτυχως καταφερα να βρω την αληθεια..

βαρεθηκα απιστευτα..σιχαθηκα τους παντες...απαπα!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κοριτσάκι μου! Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ψεύτικοι (σάπιοι που λέει κ η νεολαία) που σε κάνουν να αηδιάζεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

αλλα δεν θα του πω τπτ....εξαλλου δεν υπαρχουν αποδειξεις γραπτες..αυτος δεν κανονιζε για την αυξηση μου, δεν το ειχε ζητησει ποτε!!!και σε μεν αμου ελεγε εγω το ζητησα, οι αλλοι δεν το κανουν..

προσπαθησε να με απαξιωσει πληρως εδω μεσα για να με παρει στο δικο του γραφειο δινοντας μου ψιχουλα παραπανω και να του εχω και υποχρεωση

θα σας γραψω και αλλα

FAcZp3.png

gimFp3.png

fistikaki,περαστικά στο παιδάκι σου!1

evangelia,το φίδι που λες είναι εκείνος ο προιστάμενος που ήσασταν δεμένοι και άλλαξε κτήριο και είχες στεναχωρεθεί?

fafela,γιατί κοριτσάκι μου παιδεύεις τον εαυτό σου?μέση-κεφάλι κι αυπνίες!Θέλεις επειγόντως διακοπές!!Ή....να μείνεις επειγόντως έγκυος!!!!

Eιρήνη,τι θα κάνεις τελικά με το θηλασμό?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

evangelia,μήπως είναι ερωτευμένος ο τύπος μαζί σου και γι'αυτό τα έκανε όλ'αυτά?

Για κάτι τέτοιο μου μοιάζει.Ήθελε να σε έχει κοντά του όπως είπες!

Όπως και να'χει ήταν άθλιο αυτό που έκανε!!Δεν δικαιολογείται!

Τουλάχιστον τώρα που ξεκαθάρισες τα πράγματα,θα μείνεις εκεί που είσαι?Ή πρέπει να πας μαζί του?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

στις πλατες τις δικες μου ο τυπος εβγαλε εκατονταδες χιλιαδες ευρω...

πως????

εγω του εκανα τις υποθεσεις και τις δουλειες και εκεινος επαιρνε μαυρα ποσοστα οχι απο την διοικηση απο τους αντιπροσωπους..βεβεαια εδω μεσα κανεις δεν ειχε καταλαβει κατι, ηταν απιστευτα μουλωχτός...και διπροσωπος!!ειχε φτιαξει μια κατασταση οτι και καλα η γυναικα του ειναι πολυ πλουσια και οτι και καλα αυτος ειχε κληρονομια και οτι εδω δουλευε για την πλακα του..αληθεια σας λεω δεν φαινιταν τπτ..

και οταν εφυγε απο εδω με ψαρευε κανονικα και ζηταγε παλι ποσοστα λεγοντας οτι κακαι καλα εγω τους βοηθαω,μεσω αυτουνου..εγω μονο την δουλεια μου εκανα,δεν βοηθουσα κανεναν..απλα τους πουλουσε εξυπηρετησει..και εμενα με δουλευε κανονικα..

εν τω μεταξυ νομιζω πως εδω μεσα σχολιαζομαι,οτι του δινω πληροφοριες..δεν ξερω αν το εκανα, αλλα δεν το εκανα επι τουτου..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Τα δικά μου νέα:

1)Έβαψα τα μαλλιά μου σκούρα προς το μαύρο.Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα,αλλά τα είχα βαρεθεί κόκκινα.

2)Είμαι χαρούμενη γιατι με πήρε τηλ.σήμερα μια φίλη μου και θα έρθουν διακοπές εδώ αρχές Αυγούστου!!!Ναιιιιιιι!Και η κόρη μου χάρηκε πολύ γιατί το αγοράκι της φίλης μου είναι φίλος της και μάλιστα είναι το παιδάκι που λέει οτι θα παντρευτεί.Εκείνος έιναι σίγουρος,η κόρη μου λέει θα δούμε!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

και παμε τωρα στο χειροτερο κομματι.......

εκτος απο τα οικονομικα ο τυπος ελεγε οτι ημασταν και ζευγαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλουσαμε,και για καφε πηγαιναμε και απο το γραφειο του πηγαινα..αλλα σε καθαρα φιλικο-πατρικο επιπεδο..νομιζα εγω ο βλακας!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ευάκι, απαπα... Κ έλεγα ότι όλα αυτά είναι "προνόμια" όσων ασχολούνται με πολιτική... Πίστευα πως μόνο εδώ γίνονται διάφορα λόγω ψήφων, αλλά συστυχώς, η πραγματικότητα για άλλη μια φορά είναι ΄πολύ πιο σκληρή...

και παμε τωρα στο χειροτερο κομματι.......

εκτος απο τα οικονομικα ο τυπος ελεγε οτι ημασταν και ζευγαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλουσαμε,και για καφε πηγαιναμε και απο το γραφειο του πηγαινα..αλλα σε καθαρα φιλικο-πατρικο επιπεδο..νομιζα εγω ο βλακας!!!!!!

Μαριγώ, από εδώ κ στο εξής θα σε λέμε "Μάντη"! :shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...