Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

η φενια κοιμαται,ο αντρουλης μου ψαχνει για μηχανη και μηχανη δεν βρίσκει...και δεν μιλιέται!!!!!!!!!!σαν μωρό κακομαθημένο κάνει!!!!

τωρα πρέπει να στειλω κατι μειλ στον τεχνικο διευθυντη και βαριεμαι..δεν το εχω ξανακανει κιολας..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...................

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μαρί νικόλ που είσαι????

έχω μερες να σε πετυχω ον!!

μαριγω ωραια περασατε με την κορη σου!!!!!!!να το κάνετε συχνότερα, αν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέπουν!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

νένα εγω τους συγγενείς και ειδικά τον πεθερό τους εχω βάλει στον αυτοματο!!!!!

εγωιστικό αυτό που θα γράψω αλλά από το να χαλάω εγω την ζαχαρενια μου, ας την χαλάνε εκείνοι......

FAcZp3.png

gimFp3.png

μαρί νικόλ που είσαι????

έχω μερες να σε πετυχω ον!!

!!!

μαρι , να πεις το 2ο σου παιδί γιατί το πρώτο το αγαπώ:P:lol::lol::lol::lol::lol:

εδώ είμαι καλέ , εδώ

τι να πρωτοκάνω η γυναίκα?ουφφφφ΄

άρχισα νηστεία σήμερα και επίσης περπάτησα ΄μισή ώρα, καλό????για αρχή:rolleyes:

εσείς βλέπω καλά περάσατε όλες και χαίρομαι:D

Διαφημίσεις

νένα εγω τους συγγενείς και ειδικά τον πεθερό τους εχω βάλει στον αυτοματο!!!!!

εγωιστικό αυτό που θα γράψω αλλά από το να χαλάω εγω την ζαχαρενια μου, ας την χαλάνε εκείνοι......

Και Εγω το Ιδιο Ευακι,Του εχω συνδεσει με Καιρο ολους!!:D:D:D

Εγω δεν χαλαω την ζαχαρενια μου πλεον για κανενα,αφου οτι και να κανουν οτι και να λενε το δικο μου περναει:D:D

Αχ εγω τον εστειλα στην Πεθερα μου καμοια ωριτσα να κανω ενα μπανιο και σε λιγο θα μου τον φερουν να τον κοιμησω

Αχ κοριτσια λεει κουβεντουλες πολλες!! εχει πολυ πλακα ειναι σωστο μαγνητοφωνακι πια!!:tongue::tongue:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

πωπω ελένη φαντάζομαι την χαρά αυτών των ανθρώπων!!!!

αν ειναι και αγοράκι....σούπερ!!!

Χαρα δεν λες τπτ μια ανασα ζωης ειναι για κεινους!!

και κοριτσακι να ειναι μαλλον για τον αδερφο της θα το βγαλει!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ευακι σας ειδα στον Υπνο μου το μεσημερι,Εσενα και την Φενου

Ημασταν Συρο λεει σε μια Ταβερνα και ενω εμεις τρωγαμε του σκασμου τα παιδακια μας επαιζαν

Μηπως η πεινασμενη καρβελια ονειρευεται???:-P:cool::rolleyes:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

κριστιαννα η αλλιως ελενιτσα;) αυτο που λες το πιστευω οτι οταν χανετε μια ζωη ερχετε μια αλλη..εμενα ο θειος μου(αδερφος της μαμας μου)σκοτοθηκε σε τροχαι 33χρονων και μετα απο 1χρονο ουτε εμεινε εγκυος η θεια μου(δηλαδη αδερφη του)η οποια ουτε και ξερει πως εμεινε αφου φαντασου εχει 3παιδια και το μικροτερο ειναι 13χρονων..επισης οταν πεθανε ο παππους του αντρα μου μετα απο 15μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος στον μπεμπη..

:-D

Γει'α σας κορίτσια!!Χαίρομαι που περάσατε 'ολες καλά!!Κι εμείς καλά περάσαμε,μόνο που κυνηγάγαμε κι εμείς το μπεμπάκι μας!

Εύχομαι καλή Σαρακοστή να έχουμε και να είμαστε καλά εμείς και οι οικογένειές μας!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

βουλίτσα μου να χαίρεσαι την βαφτιστήρα!!!!!!!!!!

πως την λένε??

κρίμα να μην μένουν κοντά...θα την βλέπατε πιο συχνά!!

Σ ευχαριστώ πολύ Ευάκι μου.Τριάδα την λένε τη βαπτιστήρα μας.Θα θέλαμε πολύ να ήμασταν πιο κοντά.Ηρθε χθες έσβησε τα κεράκια της της τραγουδήσαμε.Ξεσάλωσαν με τον Θοδωρή.

526437xvildghyb3.gif

τώρα το είδα..να την χαίρεσαι! επίσης έχω μπερδευτεί με την γιορτή του γιου σου..

το ημερολόγιο λέει σήμερα Θεδώρου Τύρωνος ενώ εσύ μου έχεις πει ότι είναι το Σάββατο!

γκρρρ...όχι τίποτα άλλο λένε το αφεντικό μου Θεόδωρο και δεν ξέρω αν θα πρέπει να του πω χρόνια πολλά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...