Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα, Ευαγγελία! Τόσο νωρίς που κοιμάται το Φενάκι, εγώ δεν μπορώ να σου κάνω παρέα! χαχα! Απορώ, πως τα καταφέρνεις κ το κοιμίζεις τόσο νωρίς;;; Κ τι την βάζεις στην κούνια κ κοιμάται;;; Ανύκουστο!

είναι ένας αδένας που πρήστηκε..δεν είναι σοβαρό΄, δεν παθαίνεις τίποτα, αλλά πονάει..

ή το αφήνεις να περάσει μόνο του κανά μήνα, ή παίρνεις αντιβίωση..

ο γυναικολόγος μου θέλει να τον κόψω τον θηλασμό..

άντε πες το όμως και στη Ζωίτσα

Είπα να μην το πω, αλλά είμαι σίγουρη πως κ ο δικός μου το ίδιο θα πρότεινε (εδώ και καμιά 20αριά μήνες! χαχα)

Της έχει γίνει συνήθεια, ε; Άλλο γάλα πίνει ή μόνο τη θηλάζεις;

Διαφημίσεις

καλημέρα ευάκι!

φαφελίτσα πρέπει να βάλεις την μικρούλα σου σε πρόγραμμα..τα μωρά λατρεύουν το πρόγραμμα..

και μενα το αργότερο στις 10 έχει κοιμηθεί...

Έχει πρόγραμμα, αλλά μάλλον ταιριάζει πιο πολύ σε μπουζούκια, παρά σε σπίτι! χαχα! Κοιμάται κατά τη μία! 10 δεν έχει κοιμηθεί ποτέ! Είχε καμιά βδομάδα που κοιμόταν γύρω στις 12, αλλά μάλλον δεν την ικανοποιούσε κ το άλλαξε... :confused:

όχι πίνει απ'ολα..

δεν το κάνει για το γάλα, για επαφή με τη μαμά το θέλει...

ιδίως το βράδυ για να κοιμηθεί...

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει, αλλά αν καθυστερήσει κάποια στιγμή να κοιμηθεί (κάποιο Σ/Κ) δεν υπάρχει περίπτωση πέσει για ύπνο χωρίς να θηλάσει; Ίσως κάπως έτσι να έκανες την αρχή, αν το θέλεις βέβαια...

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει, αλλά αν καθυστερήσει κάποια στιγμή να κοιμηθεί (κάποιο Σ/Κ) δεν υπάρχει περίπτωση πέσει για ύπνο χωρίς να θηλάσει; Ίσως κάπως έτσι να έκανες την αρχή, αν το θέλεις βέβαια...

θα το ξαναζητήσει όταν ξυπνήσει το βράδυ..

τα κορίτσια στο θηλασμό, μου λένε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμη, και να μην το διακόψω βίαια

γιατί το σκέφτηκα και αυτό...

Διαφημίσεις

Κ κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση... Σε μια επίσκεψη που πήγαμε η κοπελίτσα θηλάζει το αγοράκι της που είναι γύρω στο μήνα μεγαλύτερο από τα δικά μας... Σκύβει να φτιάξει τα πατζάκια από το παντελόνι του μικρού, βλέπει αυτός στο στήθος, το τραβάει έξω κ πίνει! Απίστευτος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...