Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

εχω να ενημερώσω τις Αθηναίες ότι τελικά τα γενέθλια της Ζωίτσας θα γίνουν σε ένα παιδότοπο στο κορωπί...θα λάβετε προσκλήσεις...

είναι πολύ εύκολο και από Αττική οδό και από Βάρης - Κορωπίου...

Ειρήνη, αρχικά που θα τα έκανες; Δε θυμάμαι... Πάντως για μας είναι μια χαρά Βάρης - Κορωπίου... Με ζόρισμα την καταφέρνουμε τη διαδρομή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

αχαχαχαχα φαφελιτσα!!!!!!πρέπει να ήσουν απιστευτα αγχωμενη στην εγκυμοσύνη!!!ο σύζηγος πρέπει να έχει πολύ κουράγιο!!!

Αυτό για το σύζυγο είναι γεγονός! Θα το δείτε κ εσείς όταν τον γνωρίσετε! Είναι πολύ καλούλης! Κ όσον αφορά την εγκυμοσύνη, ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ δεν ήμουν ιδιαίτερα αγχωμένη, αν κ δεν είχα κ την πιο εύκολη! Σας φαίνεται απίστευτο,ε;

φαφελ, γμτ, οντως αγχωμενη σε ακουω, δεν σε εχω παρακολουθησει καιρο, ελπιζω να μην σε ταλαιπωρει κατι σοβαρο.. (αν και εδω που τα λεμε... ολους μας κατι μας τρωει.... :( )

ρε σεις, ειμαστε αρκετες εδω τελικα, γειτονοπουλες... να βρεθουμε καπου αυτες τις μερες ολες μαζι?? απλα, εγω παντα κουβαλαω μαζι και το αξεσουαρ μου... την μικρη... :lol:

Εν συντομία, έχω ένα θέμα με ιλίγγους εδώ κ πολλά χρόνια κ ένα γαστρεντερικό - σουβενίρ από τη γέννα! Α, κ μερικά ινοαδενώματα στο στήθος που δεν τα χωνεύω! Κ όσον αφορά το άγχος μου, αν ανοίξεις Μπαμπινιώτη θα βρεις φωτο μου στο Α! :lol:

Εγώ έχω δύο αξεσουάρ... Τη μικρή κ το σύζυγο... :oops:

Διαφημίσεις

Εν συντομία, έχω ένα θέμα με ιλίγγους εδώ κ πολλά χρόνια κ ένα γαστρεντερικό - σουβενίρ από τη γέννα! Α, κ μερικά ινοαδενώματα στο στήθος που δεν τα χωνεύω! Κ όσον αφορά το άγχος μου, αν ανοίξεις Μπαμπινιώτη θα βρεις φωτο μου στο Α! :lol:

Εγώ έχω δύο αξεσουάρ... Τη μικρή κ το σύζυγο... :oops:

ινοαδενωματα εχω και γω.... αλλα δεν εχω ανησυχησει... να ανησυχησω???? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

μ εβαλες σε σκεψεις τωρα..

οσο για αγχος..... ενα θα σου πω, εχουμε κλεισει αυριο πρωι ραντεβου στο παιδιατρικο του μητερα, επειδη μου φανηκε πως η μικρη στραβοπαταει απο το ενα ποδι...

ασε, μην το ψαχνεις... δεν υπαρχει χειροτερη απο μενα...

τον δε συζυγο... οχι, δεν τον εχω αξεσουαρ... δεν μας καταδεχεται... προτιμαει να... πφφφφφφ... :roll: δουλευει.... :lol:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Σύμφωνα με τους γιατρούς (γυναικολόγος - μαστολόγος) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... Αλλά με τρομάζει το γεγονός ότι πρέπει να αφαιρεθούν (μετά το 2ο παιδί...)

Γτ βρε απευθείας στο παιδιατρικό; Πως κ δεν πήγες πρώτα παιδίατρο; Έχουμε πολύ καλή εδώ κοντά! Της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη!

Α, εμάς είναι αυτοκόλλητος! Έχω διακόψει κ διπλωματικές με την οδήγηση, οπότε...

Τώρα το αν είσαι χειρότερη, μια κόντρα θα σε πείσει! χαχα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...