Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Ευαγγελία, δεν κατάλαβα... Για οικονομία μείωσαν τις θέσεις πάρκινγκ;

Για την κοπελίτσα το διάβασα κ εγώ... Κ ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση... Είχα πάει κ εγώ στο Έλενα (φοβόμουν ότι γεννούσα, μεγάλη ιστορία) κ ναι μεν φοβήθηκα πραγματικά εκεί μέσα, αλλά να φύγω δε με άφηναν κ ας μην είχα αιμορραγία, κ ας μην μπορούσαν να καταλάβουν αν θα γεννούσα εκείνη την ημέρα ή σε 2 - 3 24ωρα...

Διαφημίσεις

μερουδια...

βαγγελιτσα, ηρθες στα μερη μας???????????

και μεις θελουμε να σε δουμε!!!!!!!!!!

ειδα μιλατε για κιλα και διαιτες... μπρρρρρρρρρρρ

σ ολη μου τη ζωη, ημουν κανονικη, ποτε δεν εκανα διαιτα, ποτε δεν προβληματιστηκα να θα φαω η οχι.... επισης κοροιδευα τις χοντρες (καλα να παθω!!)

οταν αρρωστησε η μανα μου, και εκεινη την χρονια που πεθανε, πηρα 10 κιλα.. στη συνεχεια καθε χρονο επαιρνα σταθερα 5 κιλα... με την εγκμοσυνη δεν πηρα πολλα, 70 ξεκινησα, 75 γεννησα... στη λοχεια ομως..................

κλαφτα χαραλαμπε....

και την παλευω... βασικα, αμα δεν βγω απο το σπιτι να δουλεψω φουλ ταιμ,χλωμο το κοβω....

Parents are the last people on earth who ought to have children

εχω να ενημερώσω τις Αθηναίες ότι τελικά τα γενέθλια της Ζωίτσας θα γίνουν σε ένα παιδότοπο στο κορωπί...θα λάβετε προσκλήσεις...

είναι πολύ εύκολο και από Αττική οδό και από Βάρης - Κορωπίου...

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα φαφελιτσα!!!!!!πρέπει να ήσουν απιστευτα αγχωμενη στην εγκυμοσύνη!!!ο σύζηγος πρέπει να έχει πολύ κουράγιο!!!

φυστικακι ερχομαι πολυ συχνα απο εκει!!!!!!!!!!!!!!και σε λιγες μερες θα ερθω μονιμα..για κανενα μηνα..

μαριγουλα καλημερα!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

φαφελιτσα οσο για εδω μεσα....οσα δε φτανει η αλεπου.....τι να κανουμε, ατυχησαμε!!

δερνουμε??????? ποιον????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φαφελ, γμτ, οντως αγχωμενη σε ακουω, δεν σε εχω παρακολουθησει καιρο, ελπιζω να μην σε ταλαιπωρει κατι σοβαρο.. (αν και εδω που τα λεμε... ολους μας κατι μας τρωει.... :( )

ρε σεις, ειμαστε αρκετες εδω τελικα, γειτονοπουλες... να βρεθουμε καπου αυτες τις μερες ολες μαζι?? απλα, εγω παντα κουβαλαω μαζι και το αξεσουαρ μου... την μικρη... :lol:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...