Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Είναι να μην τον λυπάσαι τον κακομοίρη; Κ τα παιδάκια επίσης; Κ δλδ επειδή ήρθαν διακοπές σημαίνει πως απαγορεύεται να φάνε ό,τι υπάρχει κ στην Αθήνα; Έλεος πια, τι κυκλοφορεί;

Κάτι τέτοιες μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δούλευα στην Αθήνα!Εντάξει,δε λέω,οι τυρόπιτες εδώ δεν έχουν κάτι το διαφορετικό,αλλά έχουν πολύ ωραίο τυρί μέσα!!Η Σκόπελος φημίζεται για τις τυρόπιτές της κι όχι η Νάξος!

Και στην τελική ας έπαιρνε στα παιδιά που πεινάγανε και μετά ας έψαχνε αλλού για κάτι πιο καλό!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Αυτό που λέγαμε προχτες με τη Βούλα,με τα μπισκότα,το ζελέ κ την κρέμα.Πήρα βανίλια κ σοκολάτα κρέμα ζαχαροπλαστικής!

Έφτιαξα κ εγώ τέτοιο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά όχι με κρέμα ζαχαροπλαστικής, με την απλή κρέμα στιγμής! Βασικά, προσπάθησα να φτιάξω για να είμαι πιο ειλικρινής, γτ το γλυκό μου είχε ένα ατυχηματάκι... Στην προτελευταία κουταλιά ζελέ, ακούω ένα γκλουπ, κ το έχασα από τα μάτια μου, έκανε βουτιά! Στη γεύση ήταν μια χαρά, αλλά από εμφάνιση, κλαψ' τα!

Έφτιαξα κ εγώ τέτοιο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά όχι με κρέμα ζαχαροπλαστικής, με την απλή κρέμα στιγμής! Βασικά, προσπάθησα να φτιάξω για να είμαι πιο ειλικρινής, γτ το γλυκό μου είχε ένα ατυχηματάκι... Στην προτελευταία κουταλιά ζελέ, ακούω ένα γκλουπ, κ το έχασα από τα μάτια μου, έκανε βουτιά! Στη γεύση ήταν μια χαρά, αλλά από εμφάνιση, κλαψ' τα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Λοιπόν,τώρα έβλεπα τις συνταγες που έιχε στα μπισκότα κ έχει μια συνταγή για σοκολατάκια με μπισκότα κ βανίλια υποβρύχιο!Καλή ακούγεται!Προχτες στο σούπερ-μάρκετ ήμουν στο ράφι με τις βανίλιες και λέω στον άντρα μου"πόσες θερμίδες να έχει μια κουταλιά?".

Και μου λέει"μη ρωτάς καθόλου!Μα καλά πόση θες να γίνεις και όλο κοιτάς τα γλυκά?"

Μετά στο ταμείο έιδε τα μπισκότα,τις κρέμες ζαχαροπλαστικής και το ζαχαρούχο που πήρα για να φτιάξω παγωτό!:roll:

Η σοκολάτα μου αρέσει πολύ κ η βανίλια επίσης, αλλά συνδυασμό τους φοβάμαι να δοκιμάσω... Κ μια σοκολάτα (νομίζω ίον) που υπάρχει με μαστίχα είναι καλύτερη απ' ότι περίμενα, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας! Αν πάντως βγουν καλά, περιμένω ενημέρωση! (Μη χάσω!)

Πιπέρι στον αντρούλη! Φέρτον εδώ να του κάνει σεμινάρια ο δικός μου! Νομίζει ότι μιλάει σε 10χρονο κ φοβάται μην το πληγώσει! Συζήτηση:

- Εϊμαι θεόχοντρη!

- Μα, τι λες; Αυτά τα κιλά είναι της εγκυμοσύνης!

- Έχουν περάσει 2 χρόνια από αυτή την εγκυμοσύνη κ συνεχίζω να είμαι όσα ήμουν τη μέρα που γέννησα! Έχω γίνει τόφαλος!

- Σε πιέζουν πάρα πολύ στη δουλειά κ ξεσπάς έτσι! Τι να κάνεις; Άνθρωπος είσαι κ εσύ!

- Έτσι δε με βοηθάς καθόλου...

- Τι να πω κ εγώ! Έλα να κάνουμε ένα παιδάκι ακόμα κ μετά τα χάνεις όλα τα κιλά μαζί!

:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Πριν κάνουμε τα παιδιά κι εγω όπου πηγαίναμε διακοπές τις πρώτες μέρες γκρίνιαζα!

Πότε μου έφταιγε το δωμάτιο,πότε τα κουνούπια,πότε οι δρόμοι,η περιοχή.Πάντα κάτι έβρισκα και ήθελα να φύγουμε κ να πάμε αλλού.Μετα τις 2 μέρες ηρεμούσα!Τι τραβούσε κι αυτός ο άμοιρος ο αντρούλης μου!

Από τότε που κάναμε τα παιδιά,έπαψε να με απασχολεί το δωμάτιο και ομολογώ πως περνάω πολύ καλύτερα απ'ότι πριν.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ένα έχω να πω εδώ... Ευτυχώς που είχα πάει σε όσα μέρη είχα πάει πριν γνωρίσω τον άντρα μου... Γτ μετά τπτ, όλο στους δικούς του τη βγάζουμε! Αν κ πολύ φοβάμαι πως αν πάμε κάπου με το παιδί, δε θα μπορώ να χαλαρώσω κ να περάσω καλά! Ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμα...

Η σοκολάτα μου αρέσει πολύ κ η βανίλια επίσης, αλλά συνδυασμό τους φοβάμαι να δοκιμάσω... Κ μια σοκολάτα (νομίζω ίον) που υπάρχει με μαστίχα είναι καλύτερη απ' ότι περίμενα, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας! Αν πάντως βγουν καλά, περιμένω ενημέρωση! (Μη χάσω!)

Πιπέρι στον αντρούλη! Φέρτον εδώ να του κάνει σεμινάρια ο δικός μου! Νομίζει ότι μιλάει σε 10χρονο κ φοβάται μην το πληγώσει! Συζήτηση:

- Εϊμαι θεόχοντρη!

- Μα, τι λες; Αυτά τα κιλά είναι της εγκυμοσύνης!

- Έχουν περάσει 2 χρόνια από αυτή την εγκυμοσύνη κ συνεχίζω να είμαι όσα ήμουν τη μέρα που γέννησα! Έχω γίνει τόφαλος!

- Σε πιέζουν πάρα πολύ στη δουλειά κ ξεσπάς έτσι! Τι να κάνεις; Άνθρωπος είσαι κ εσύ!

- Έτσι δε με βοηθάς καθόλου...

- Τι να πω κ εγώ! Έλα να κάνουμε ένα παιδάκι ακόμα κ μετά τα χάνεις όλα τα κιλά μαζί!

:shock::shock::shock:

χαα!χαα!Έχει άλλα στο νου του ο Σκορπιός!!:wink:

Κι εμένα ο δικός μου πριν κάνουμε το 2ο,του έλεγα πως έχω γίνει κ τέτοια και μου έλεγε"μια χαρά είσαι,εμενα μ'αρέσεις,δεν έχεις πρόβλημα" και τέτοια.Μετά τη 2η γέννα κι εφόσον πήρα ακόμα 6 κιλά άρχισε να μου λέει πως πρέπει να αδυνατίσω.Πήγα γυμναστήριο κ τα παράτησα!Μου πήρε διάδρομο κ δεν κάνω και τελικά έχασα με τη διαιτολόγο 9 κιλά και τώρα τα 6 τα έχω πάρει πάλι!

Ποτέ δε με πίεσε να χάσω,αλλά μετά τη 2η γέννα μου το λέει πιο ξεκάθαρα οτι πρέπει να κάνω δίαιτα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ένα έχω να πω εδώ... Ευτυχώς που είχα πάει σε όσα μέρη είχα πάει πριν γνωρίσω τον άντρα μου... Γτ μετά τπτ, όλο στους δικούς του τη βγάζουμε! Αν κ πολύ φοβάμαι πως αν πάμε κάπου με το παιδί, δε θα μπορώ να χαλαρώσω κ να περάσω καλά! Ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμα...

Σίγουρα δεν χαλαρώνεις αν πάτε μόνοι σας με το παιδί,ούτε να γυρνας σε όλες τις παραλίες μπορείς,ούτε να πιεις έναν καφέ με την ησυχία σου,αλλά έχει άλλη χάρη να είσαι διακοπές και να βλέπεις νέα μέρη με το παιδί σου!

Αλλά και στους γονείς του θα μπορέσετε να αφήνετε τη μικρή ξέγνιαστα και να κάνετε τις βολτούλες σας!Είναι αρκετά θετικό αυτό!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Λες να αλλάξει κ ο δικός μου; Όταν πηγαίναμε στο γυναικολόγο μου έλεγε να προσέχω κ πεταγόταν ο άντρας μου: Πόσο ακόμα να προσέχει; Πεινάει πολύ κ κάνει μεγάλη υπομονή!

Διαφημίσεις

Λες να αλλάξει κ ο δικός μου; Όταν πηγαίναμε στο γυναικολόγο μου έλεγε να προσέχω κ πεταγόταν ο άντρας μου: Πόσο ακόμα να προσέχει; Πεινάει πολύ κ κάνει μεγάλη υπομονή!

Α!Όχι!Εμένα δεν ήταν κι έτσι!!Εμένα μου έλεγε ο γυναικολόγος στην πρώτη εγκυμοσύνη(έιχα πάρει 17 κιλά) να μην τρώω,να πάρω θερμιδομετρητή και τέτοια κι ο άντρας μου του έλεγε οτι τρώω πολλά γλυκά κ συμφωνούσε με το γιατρό!

Στη 2η εγκυμοσύνη,πήρα μόνο 8 κιλά τα οπόια κ τα έχασα αμέσως και δε μου έλεγε τίποτα!Μετά όμως που άρχισα τα γλυκά ,άρχισε κι εκείνος να μου γκρινιάζει!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ξέγνοιαστα κ γονείς του δεν πάνε μαζί! Το Πάσχα που είχαμε πάει, αφήσαμε τη μικρή να κοιμάται κ πήγαμε μέχρι το σούπερ! Επιστρέφοντας στην πολυκατοικία, ακούω το παιδί να κλαίει, του το λέω! Μου απαντάει πως αποκλείεται επειδή οι γονείς του μένουν στον 5ο, η πολυκατοικία είναι τεράστια κ κάποιο άλλο μωρό θα κλαίει... Βγαίνοντας από το ασανσέρ, βλέπουμε την πεθερά με τη μικρή αγκαλιά, το παιδί κόκκινο από το κλάμα... Μόλις άνοιξε τα μάτια η μικρή, την πήρε η πεθερά κ την πήγε στη φίλη της στον από κάτω όροφο, πριν προλάβει, λέει, να ξυπνήσει καλά - καλά κ τρομάξει η μικρή! Η πεθερά βέβαια ήξερε καλά ότι το παιδί φοβόταν τους νέους χώρους κ δεν πήγαινε κάπου που δεν είχε ξαναπάει χωρίς εμένα ή τον μπαμπά της! Εϊναι να έχεις εμπιστοσύνη μετά;

Πω!Πω!Τώρα έιδα την ώρα κι εσύ αύριο δουλεύεις κιόλας!!

Πάω κι εγώ να κοιμηθώ,γιατί όσο μιλάμε δε νυστάζω!!

Καληνύχτα φαφελίτσα!

Δουλεύω, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να πάω... Στο μεταξύ η αυριανή μέρα δεν προβλέπεται κ πολύ ευοίωνη... Ευτυχώς τουλάχιστον θα λείπει ο προϊστάμενος!

Καλή σου νύχτα, Μαριγώ!

Καλά λες!Σε καταλαβαίνω!Κι εγώ όταν τα άφηνα ή με την πεθερά ή με μια θεία μου,έιχα το άγχος!Μόνο με τη μαμα μου ήμουν ήρεμη!

Μα και κέινη το πήγε αγουροξυπνημένο το παιδάκι σε μια άγνωστη?

Τι να πεις?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...