Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

απάντηση σε fistikaki:εχει μπει καμια σας στη διαδικασια να κοψετε πανα?

Κι εγώ προσπάθησα 2-3 φορές,οχι αποφασιστικά .ομως.Στην αρχή έκανε 2 φορες στο γιο-γιο,αλλά απ'οτι φάνηκε έγινε στην τύχη.Εχτες που του έβγαλα την πάνα μέσα σε 40 λεπτά κατούρησε 3 φορές κάτω και δεν έδειξε καν να εντυπωσιάζεται!Τα έκανε κι έφευγε,οπότε μάλον δεν καταλαβαίνει ακόμα!Θα προσπαθήσουμε πάλι σε λίγο καιρό.

Εσένα τι ηλικία έχει το παιδάκι σου?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!

γεια σου μαριγω!!!πω ακομη ξυπνιοι ε?δηλαδη απο τι ωρα μεχρι τι ωρα κοιμηθηκατε?εμενα κοιμαται καθε μερα ενα τριωρο αλλα το βραδυ κυρια στην ωρα της!!

γεια σου φυστικακι!!!!χαθηκες!!!καλα να περασετε στις διακοπες σας!!

για την πανα εμεις προσπαθουμε καπως πιο εντατικα,τα κακα τα λεει για να τα κανει στο γιογιο αλλα ποτε δε τα κανει και τα τσισα,αφησε την ολη μερα στο γιογιο δε θα κατουρησει,μολις ξαπλωσει για νανι θα σηκωθει με μια πανα 100 τονων.απλα δε την πιεσα και εγω ακομη ωστε καθε τρεις την ωρα να την λεω για τσισα και παμε στο γιογιο γιατι οι αντοχες μου δεν ......ασε που αναθεμα την ωρα που πηρα αυτο το γιογιο υπερπαραγωγη..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπέρα κ από μένα!

Νένα, μια που σε είδα ον, θυμήθηκα να σχολιάσω τα δωματιάκια! Είναι πανέμορφα κ τα δύο! Μου αρέσει που είναι φωτεινά κ μεγάλα! (Το δικό μας είναι πολύ μικρούλικο κ το έχω άχτι!) Με το καλό να έρθει το καινούριο μωράκι!!!

ωπα!!! :shock::shock::shock::shock:

βρε κοπελια, γνωριζομαστε????!!!!!!!

να σου πω, που την ξερεις εσυ αυτην την εκκλησια? πες μου οτι μενεις κοντα!!!!!! :P:p:p:p:p

ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!! ΕΙΡΗΗΗΗΗΗΝΗΗΗΗ... ΓΕΙΤΟΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Μπα, δε νομίζω να γνωριζόμαστε... Δε θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει! :confused:

Αλλά καφέ κερνάω, αν είναι! Γειτόνισσα κ εσύ;

Κ όσον αφορά την πάνα, δεν μπήκαμε στη διαδικασία γτ το γιογιό ήταν για να κάνει πρόβα η μαμά! Η μικρή προσπαθούσε να βρει ποιο κουμπί θα το κάνει να τραγουδήσει...

Διαφημίσεις

Έφτιαξα γάλα του μικρού,αλλά και πάλι δεν κοιμήθηκε!

Βλέπουν το dvd με τη barbie γοργόνα.Το έχεις δει?Έχει ένα τραγούδι που χορεύουν η barbie με τις φίλες της στην παραλία του Μαλιμπου.Πριν ακιρό ο μικρός προσπαθούσε να κάνει το σπαγγάτο.Ε!Σήμερα μου λύθηκε η απορία.Μόλις ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι ο μικρός είχε κάτσει με ανοιχτά τα πόδια και προσπαθούσε να κάνει τα χορευτικά!!χαα!χαα!Είχε πολύ πλάκα!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Δεν μπορώ να κοιμηθώ, γμτ... Κοιμήθηκα για λίγο το μεσημέρι, αλλά είδα ένα φρικιαστικό όνειρο κ μ΄ έχει επηρεάσει... Άντρας και κόρη (!!!) κοιμούνται, εγώ κάνω το χοντρό φάντασμα (παράλληλα αδειάζω κ το ψυγείο)

Η Μερλία (αν δεν κάνω λάθος στο όνομα) αρέσει κ σε μας! Δεν έχουμε το dvd της, αλλά ξέρουμε τραγούδι κ το χορευτικό το προσπσθούμε, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδό σας, να κάνουμε σπαγκάτ! χαχαχα! Είναι φοβεροί αντιγραφείς!

Λοιπόν, πήγα ψυγείο κ επανήλθα... Καρπούζι δεν παίζει, αλλά έφερα μαζί μου αχλάδι, κεράσια, βανίλια, νεκταρίνι, λευκόσαρκο κ πεπόνι! Σχόλιο του άντρα που ξύπνησε όταν κάθησα στο κρεβάτι: Μπανάνα γτ δεν έφερες; Δίαιτα κάνεις; χαχα! Κατάλαβες, με δουλεύει ο κύριος!

Διαφημίσεις

nenaki,κοιμόμασταν απο τις 4 μέχρι τις 8!Συνήθως κοιμάται 1-2 ώρες αλλά νωρίς γύρω στις12-1 .

Πάντως με την πάνα μην περιμένετε να πάνε μόνα τους.Μπορούνε να μάθουν,αλλά θέλει να τους βγάλεις την πάνα κ να μην τη φοράνε καθόλου,παρά μόνο στον ύπνο τις πρώτες μέρες.Στην αρχή θα τα κάνουν κάτω συνέχεια,μέχρι που θα το καταλάβουν.Θέλει όμως κάθε μια ωρα να τα πηγαίνεις στο γιο-γιο.Οι πα΄νες βρακάκι πάντως δεν κάνουν δουλειά γιατί το παιδί δεν μπορεί να τις κατεβάσει μόνο του.

Απλά πρέπει να είναι έτοιμο το παιδί.Είχα φίλη που έμαθε στην κόρη της 20 μηνών!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Το λευκόσαρκο μοιάζει με νεκταρίνι, αλλά συνήθως είναι μεγαλύτερο κ εσωτερικά είναι πολύ πιο ανοιχτόχρωμο, προς το εκρού περίπου (υποθέτω πως εξ ου κ το όνομα...)

Τα καρπούζια για να είναι καλά, πρέπει το κοτσάνι τους να είναι πράσινο κ όχι ξερό κ να κάνουν συγκεκριμένο θόρυβο, τον οποίο προσωπικά ποτέ δεν ξεχώρισα! Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά! Να λες να σου διαλέγουν! Συνήθως εκείνοι που πουλάνε ξέρουν να τα ξεχωρίζουν!

Ο άντρας μου το διάλεξε!Κάθε φορά κάθεται και τα κοπανάει"ντούκου-ντούκου".Τώρα τι καταλαβαίνει,ένας Θεός ξέρει!

Αυτό με το κοτσάνι του το έχει πει ο πατέρας μου,αλλά δεν το παραδέχεται,επιμένει στο χτύπημα!!!

Μια φορά στη λαική άφησα να μου διαλέξει ο Πακιστανός που τα πούλαγε και όταν πήγα σπίτι διαπίστωσα οτι πιο άγουρο δεν πρέπει να υπήρχε!Το πετάξαμε κι απο τοτε δεν ξαναμπήκα στην διαδικασία!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...