Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

σήμερα πήγαμε σε ταβέρνα με το σόι μου!!!!

όχι το σόι μου μέσα--σκέτο

έχουν πολύ γέλιο,περάσαμε σούπερ!!!!!

μετά πήγαμε πάνω στην Πάρνηθα για λουκουμάδες με την κουμπάρα μου και τον φίλο της..και την φενού φυσικά..

το έχω παρατηρησει πως όσοι δεν ειναι παντρεμενοι αλλα θελουν να παντρευτούν ,κολλάνε με την μικρη!!!και αυτη αλλο που δεν θέλει!!!

ήταν και κατι κοριτσακια πιο μεγαλα και παιζανε όλα μαζί!!την προσεχαν και εκεινη ηταν πολύυυ χαρουμενη!!!!

γμτ,θέλει αδερφακι τωρα..να μεγαλωσουν παρεούλα..ουφ!!

αρχίζω και στεναχωριεμαι..

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλά το μαρακι μας ειναι τρελλή φατσούλα..ωραία η ξυλοποδαρος!!!!!!!

μια χαρά σας βρήκα!!!!!κάνατε το μαγαζί ανω-κάτω!!!!

βουλίτσα μου,εξοδο με τον αντρούλη???:-P:-Pκαλά να περάσετε!!!!

νενάκι σούπερ βόλτα!!!!!!

και εγω το ξερω πως ο δευτερος τοκετος ερχεται πιο νωρίς!!!για να δούμε!!

άλλαξε η εικόνα του μπεμπε!!γουτσου,γουτσου:P:p

εορηνη υπομονη με το σιδερωμα..αν και μου αρεσει..το σκουπίσμα δεν μπορω με τιποτα:(:(

μαριγω πως πηγε η ταινία???περιμενουμε εντυπωσεις!!

αννία μου όλα καλά!!!!!!!!επανερχεσαι σιγα,σιγά!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

culte,φαίνεται και το δικό σου ζουζουνάκι είναι λίγο "ζόρικο" σαν το δικό μου!μόνο δεν ξέρω αν είναι μόνο στη στολή γιατί εμένα είναι γενικώς..!

nicol,κρίμα...δεν είδα τη φωτό της κορούλας σου!!

annia,καλή ξεκούραση(που λέει ο λόγος,πότε να προλάβεις κοριτσάκι μου,με 2 νινάκια?).

evangelia,απ'οτι βλέπω το θες κι εσύ παρα πολύ ένα 2ο παιδάκι!Εύχομαι να μας ανακοινώσεις πολύ σύντομα τα ευχάριστα!!Κι εγώ πιστεύω πως είναι καλό να είναι κοντινές οι ηλικίες των παιδιών για να μεγαλώνουν και να παίζουν μαζί!

Λοιπόν,εμείς περάσαμε πολύ καλά!Πιο πολύ χάρηκα που ήμουν με την κορόυλα μου οι δυο μας βόλτα και της αφιέρωσα χρόνο.Πήραμε "κορ-κορ", πήραμε και αυτοκόλλητα με την πριγκίπισσα.Έδειξε να της αρέσει η ταινία!Μόνο που ήταν λίγο τρομαχτικό για παιδικό,αλλά εκείνη δεν κατάλαβε ακριβώς΄.Έδειχνε για βουντού και ήταν λίγο τρομαχτικό!Γενικά το βρήκα πολύ διαφορετικό απ'τα συνηθισμένα και συγκινήθηκα(παραλίγο να δακρύσω)!

Το μόνο που με δυσαρέστησε ήταν η κοροιδία της εταιρείας σχετικά με ένα δώρο που έγραφαν ότι παίρνουν όλοι όσοι δουν την ταινία,χωρίς κλήρωση κι ενώ μουείπε η ταμίας οτι θα μας το δώσουν στην είσοδο της αίθουσας,δε μας έδωσαν τίποτα κ μας είπαν οτι ήταν 1 δώρο με κλήρωση που έγινε το πρωί.Μου τη δίνει η κοροιδία!Γκρρρρρρρρ..!

Κλείνουν τα μάτια μου!!Καληνύχτα!!Αύριο θα πάμε Αλεποχώρι!Ελπίζω να κάνει καλό καιρό να πετάξουμε τους χαρταετους μας?Καλά να περάσετε όλες σας!!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

ελα ντε μαριγω τωρα που σου γραφω εχω και τον μπεμπη αγκαλιτσα..τον εχει πιασει η κοιλιτσα του και κλαιει..ευτυχως προλαβα και σιδερωσα..εχεις facebook?

:-D

καλημέρα κορίτσια και καλή σαρακοστή! εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε εδώ στην παραλία της Βάρκιζας που έχουμε γιορτή, και μετά θα πάμε για φαγάκι σε ένα μεζεδοπωλείο σούπερ!

καλά να περάσετε όλες σημερα!! θα τα πούμε το απόγευμα....

καλημέρα ειρήνη!!!!!καλά να περασετε!! βάρκιζα ε??!!είναι το αγαπημενο μου!!

εμείς θα ¨παρκαρουμε ¨ την φενια στην πεθερά και θα πάμε με τον άντρα Καβούρι για καφέ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σαςςςςςςςςς.

Μαρι νικολ οταν ειδα την φωτο λεω ''καλε η νικολ ντυθηκε καρναβαλι????και πως εγινε ετσι????χαχαχαχαχ και μετα διαβασα!!!!!

γεια και στις υπολοιπες!!!!

κι όμως το 'χω!!!!!!!!!!!

ντύθηκα κότα αλλα δεν σας βάζω φοτο :tongue:χαααχαχαχααχχα

θα σας δω το πρωί!!!!

με περιμενει ο αρκουδουλης μου!!!

φιλάκια!!

κακό σκοπό είχε η κυρία χθες:rolleyes::tongue::D

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

καλά να περάσετε όσες βγήκατα κι όσες μείναν σπίτι πάλι καλή ξεκούραση

πάνε τελειώσανε και τα καρναβάλια

τώρα 8α΄περιμένουμε τον Ευαγγελισμό σαν μεγάλη γιορτή:D

εμείς πήγαμε πετάξαμε χαρταετό και μας τον πήρε ο αέρας, το μόνο καλό είναι οτι επιτέλους μία φορά πέταξε κανονικά και μόνος του:lol::lol::lol::lol:

μετά πήγαμε για καφεδάκι και μετά για φαγητό και μόλις γυρίσαμε

πήγαμε νωρίς για να βρούμε κυρίως τραπέζι αλλα και για τα μικρούλια μας να κοιμηθούν

η μαρία αυτές τις μέρες έχει ξεσαλώσει , απο αύριο θα μου κάνει νούμερα γιατί συνήθισε στη φευγάλα:lol::lol::lol:

ουφ αυτα προς το παρόν

η φαφέλα και η ελένη που χαθήκανε

ταξιδάκι πήγανε?

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! γεια σου Νικόλ!

και εμείς πριν από λίγο γυρίσαμε...τελικά πήγαμε Σούνιο, γιατί εδώ στην Βάρκιζα γινόταν ο κακός χαμός....

χτυπήσαμε και ένα παγωτάκι μετά...και μετά σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε...ε?

η Ζωίτσα ξεσάλωσε...της πήραμε ένα μπαλόνι - σκυλάκι και την κυνηγάγαμε στα τραπέζια...ουφ ευτυχώς που γυρίσαμε σπίτι...

απορία του άντρα μου..."οι γονείς που έχουν δυο τρία παιδάκια κοντινής ηλικίας και χαρακτήρα (σαν της ζωίτσας) τι κάνουνε???

καμμμιά απάντηση κανείς??

Καλησπέρα κορίτσια καλή σαρακοστή να έχουμε.

Πήγαμε μια βολτίτσα και σήμερα αλλά δεν καθήσαμε να πετάξουμε χαρταετό γιατί φύσαγε πολύ και είχε κρύο.Μην μου κρυώσουν πάλι.

Ειρήνη μου εγώ που έχω δυο παιδάκια και είναι ζωηρά ο καθένας μας κυνηγάει και από ένα.Φυσικά δεν καθόμαστε πολύ έξω.

526437xvildghyb3.gif

γεια σας κοριτσια.καλη σαρακοστη!

σημερα αν και ειχε ηλιο ειχε ψοφοκρυο.Εμεις πηγαμε σε ενα φιλικο σπιτι και ψησαμε (εγω δε πιανομαι με την ημερα του ψαριου)!!ησυχα περασαμε.

τα πηρα ασχημα με την πεθερα βεβαια αλλα προσπαθω να το ξεχασω.

Φιλιακια σε ολες!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

τα πηρα ασχημα με την πεθερα βεβαια αλλα προσπαθω να το ξεχασω.

Φιλιακια σε ολες!!!

aaaαααα πετάς μια βόμβα και μας αφήνεις με τις σκέψεις, τι να έγινε άραγε???????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αα ειρήνη όποιος έχει 2 και 3 παιδάκια ζωηρά, ή γίνεται αναίσθητος να αλωνίζουν ή κάθεται σπίτι του;) έτσι πιστεύω εγώ

πάντως το δικό μου ζωηρό έξω είναι άλλος άνθρωπος:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...