Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια μόλις πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου από την παλία μου γειτονιά να της ευχηθώ για την γιορτή της η οποία έχει το κατάστημα που ψώνιζα τόσα χρόνια τα ρούχα για τα παιδάκια μου.συγκινήθηκα τώρα...

:(:(:(

βουλιτσα μου να θυμασαι οτι εγινε για καλο η μετακομιση σου!!!

προσπαθησε να μην χαθεις απο τις φιλες σου!!!!!

αν και με το περασμα του χρονου....χμ!!!!!

και εγώ αυτό σκέφτομαι ευάκι ότι έγινε για καλό η μετακόμιση...

όσες δουλειές και να έχω για τους δικούς μου ανθρώπους πάντα βρίσκω λίγη ώρα για να επικοινωνήσω μαζί τους...

526437xvildghyb3.gif

είναι πιο διπλα το λεβητοστάσιο γιαυτό...

και η Νικόλ το ίδιο έχει!!!

Δεν ήξερα ότι τα λεβητοστάσια πρέπει να έχουν πυροσβεστήρα... :eek:

Με έβαλες σε σκέψεις, θα πάω το απόγευμα να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη αν έχουμε κ εμείς!

Εννοείς ότι έχει το ίδιο καροτσάκι; Πάντως, το καθισματάκι αυτοκινήτου λίγο άβολο μου φαινόταν ή είναι η ιδέα μου;

Διαφημίσεις

και εγώ αυτό σκέφτομαι ευάκι ότι έγινε για καλό η μετακόμιση...

όσες δουλειές και να έχω για τους δικούς μου ανθρώπους πάντα βρίσκω λίγη ώρα για να επικοινωνήσω μαζί τους...

Βέβαια κ έγινε για καλό! Οι δικοί μας άνθρωποι είναι πάντα "κοντά" μας, δεν παίζει ρόλο το αν μένουμε δίπλα, έτσι δεν είναι;

Δεν ήξερα ότι τα λεβητοστάσια πρέπει να έχουν πυροσβεστήρα... :eek:

Με έβαλες σε σκέψεις, θα πάω το απόγευμα να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη αν έχουμε κ εμείς!

Εννοείς ότι έχει το ίδιο καροτσάκι; Πάντως, το καθισματάκι αυτοκινήτου λίγο άβολο μου φαινόταν ή είναι η ιδέα μου;

όσο ήταν μωρό ήταν καλό..τώρα δεν βολευόταν πια και το άλλαξα...

Διαφημίσεις

όσο ήταν μωρό ήταν καλό..τώρα δεν βολευόταν πια και το άλλαξα...

Κ για μωρό μου φαινόταν κάπως... Αφού σκέφτομαι να μην το ξαναχρησιμοποιήσω, αν κάποια στιγμή προκύψει 2ο... Αλλά ως τότε, βλέπουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...