Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

       

      Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

      Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

      Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

      • Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2008


CoffeeMaker

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • evangelia

    3047

  • culte

    1689

  • voulam

    1640

  • fafela

    1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • evangelia

    evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

  • culte

    culte 1.689 δημοσιεύσεις

  • voulam

    voulam 1.640 δημοσιεύσεις

  • fafela

    fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Φτιάχνεις πρώτα το ζελέ όποια γεύση θες και το βάζεις στο ψυγείο να παγώνει μέχρι να φτιάξεις τα υπόλοιπα.Δε θέλουμε να παγώσει τελείως αλλά να μην είναι πολύ νερουλός για να κάτσει πάνω.

Λοιπόν,σε ένα τετράγωνο πυρέξ ή τάπερ μεγάλο βάζεις πρώτα μια στρώση μπισκότα πτι-μπερ(τα τετράγωνα) αφού τα μουσκέψεις λίγο στο γάλα(ίσα-ίσα να υγρανθούν κι απ τις 2 πλευρές).Μετά φτιάχνεις μία κρέμα(ή στιγμής ή γιώτης).Εγώ βάζω μια που λέγεται κρέμα ζαχαροπλαστικής κ βγαίνει μεγάλη ποσότητα.Τη στρ΄νεις πάνω απ τα μπισκότα,μετά πάλι μια στρώση μπισκότα,μετά πάλι μια στρώση κρέμα(εδώ βάζω άλλη γεύση) και στο τέλος μπισκότα κι απο πάνω το ζελέ και το βάζεις στο ωυγείο να παγώσει.

Μόλις παγώσει έχει τόσο ωραία εμφάνιση,γιατί απ το ζελέ που είναι διάφανος βλέπεις το μκπισκότο και κόβεις τις μερίδες στο μέγεθος του μπισκότου.

Γεύσεις βάζεις ότι σου αρέσει και κάθε φορά αλλάζεις.


LGXAp3.png

vjNwp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα,αν θες τα μπισκότα τα βουτάς αντί για γάλα σε χυμό ή στο ζουμί κομπόστας.

Θα δοκιμάσω κ τη συνταγή σου για παγωτό,φαίνεται πιο ελαφριά.Πριν ένα μήνα είχα γράψει κ μια συνταγή για παγωτό φράουλα,ήταν πολύ ωραίο!Αν θες την ξαναλέω.


LGXAp3.png

vjNwp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

400 γρ.φράουλες

3/4 του φλιτζανιού κρ.γάλακτος

3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη

1 κουτ.της σούπας ξύδι μπαλσάμικο(εγώ δεν έβαλα και πάλι έγινε ωραίο)

Λιώνεις στο μούλτι τις φράουλες με την άχνη κ βάζεις το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο.Μόλις το βγάλεις απ το ψυγείο,χτυπάς στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να γίνει πηχτή και μετά τα ανακατεύεις μαζί,ρίχνεις και το ξύδι και το βάζεις στην κατάψυξη.Αν θες το βγάζεις μετά απο μια ώρα κ το ανακατεύεις με το κουτάλι και ξανά μετά απο μια ώρα.

Γίνεται πολύ ωραίο,σαν γρανίτα κ έχει τόσο έντονη τη γεύση της φράουλας.Μόνο δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα φράουλες.

Καλή επιτυχία!


LGXAp3.png

vjNwp3.png

Link to comment
Share on other sites

α εμενα σημερα το πρωι με πηρε τηλ η γφενου και μου ειπε

"μανουλα καλημερα.πως κοιμηθηκες το βράδυ???θα αργησω λιγακι σημερα μην ανησυχεις.."

αχ βρε φαφελιτσα!!!!θα τρελαθώ!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα! Με έκανες κ γέλασα πρωί - πρωί!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τι βάζεις?Εμένα μου είπαν να το φτιάξω με ένα ζαχαρούχο γάλα,2εβαπορέ και 2 φακέλους σαντιγί κι έγινε πάρα πολύ γλυκό.άσε που μύριζε γαλατίλα!Εσύ το κάνεις αλλιώς?

Έκανα παρόμοιο, μόνο που αντί για 2 εβαπορέ, έβαλα φρέσκο γάλα, με μεζούρα το κουτί από το ζαχαρούχο! Έγινε τέλειο! Α, έβαλα κ κομματάκια σοκολάτας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...