Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Σας καληνυχτώ κορίτσια άρχισα να κουτουλάω.

Αύριο μετά από πολύ καιρό θα βγούμε με τον αντρούλη μου.Να κοιμηθώ λίγο για να είμαι ξεκούραστη.

Σας φιλώ καλό βράδυ!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

εγω θελω κοριτσακι να ναι κ αυτο.αντε να δουμε.σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω,οπως κ στην χριστιαννα.

κοριτσια σας αφηνω,θα παλεψω να κοιμηθω.

καλο ξημερωμα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γεια σας και απο μενα!!

βουλα μεγεια το μαλλι σε ολους!!!

νικολ αντε παντε καπου να ξεσκασετε!αν και τελευταια ολο βολτες μου εισαι!

εμεις εχουμε ξεχασει τις βασικες γιορτες,του αγ.βαλεντινου θα γιορτασουμε?????αλλα μετα απο τοση κατσαδα που εριξα στον δικο μου,πηγε και μου πηρε ενα αρκουδακι που τραγουδαει (στα αγγλικα) σαγαπω καθε μερα και πιο πολυ!!!!Βεβαια δεν θα ειχε κανενα που να βριζει γιαυτο πηρε αυτο!χαχα

εμεις αυριο θα παμε αγκιστρο (αν εχετε ακουστα) για φαγητο.Καθαρη Δευτερα δε ξερουμε ακομη,ειμαι και με λιγο συναχι,θα δουμε.

οτι κι αν κανετε εσεις καλα να περασετε!

θα πας άγκιστρο ?????????

τι του έταξες του αντρούλη σου ???? φεύγει εκτός πόλης????:tongue::tongue::tongue:

καλά να περάσετε:D

αλό,αλό......

εμάς το ποδήλατο κοντευει να γίνει κρεμάστρα....

εμένα μου αρεσει το κοντο μαλλί...αλλά το δικό μου κοντό είναι πολύυυυ δυσκολο..πάνε πολλά χρονια που το ειχα κανει καρέ...

μου παέι πολυ...αλλα πρεπει να ειμαι με το πιστολακι συνεχεια,οποτε δεν....

αχ,ποτε θα παμε με την φενια για κουρεμα??!!!!κατα τα 5 μας βλέπω..

πήγαμε μια βόλτα τζαμπο,τί το θελαμε...απιστευτες ουρές...χάλια....

σημερα η πεθερα πηγε μουστακα..μου ειπε εχει πιο πολλα παιχνιδια!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε μεγαλώσαν καθόλου???????????

πάντως και τα δικά μου μαλλιά δε μεγαλώνουν εύκολα απο μωρό που ήμουν;)μην αγχώνεσαι, σου κάνει και οικονομία στην κομμωτρια χιχι

εμείς τελικά πήγαμε χθες στο γάμο μετά αφήσαμε το μαράκι στη μαμα μου και πήγαμε και στο γλέντι

όλα μια χαρά

πριν λίγο πήγα πήρα τη μικρή και τώρα κανονιζουμε για το που θα πάμε σήμερα:wink:

κορίτσια καλημέρα! χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

σήμερα ο άντρας μου ένεκα της ημέρας αποφάσισε να μου φτιάξει καραβιδομακαρονάδα!!

γεια σου νικόλ! καλά να περάσετε...εμείς αυριο προβλέπουμε βόλτα...

οι υπόλοιπες που είστε?? κοιμάστε??

Διαφημίσεις

γκρρρρ μου χάλασε το ατμοσίδερο και σιδερώνω με το απλό και μου έχει βγει ο πάτος! εχτές πάλι χάλασε στην ντουζιέρα του ενός μπάνιου η μπαταρία και δεν τρέχει το ζεστό νερό...να δούμε τι θα τριτώσει....

Καλημέρα!Καλημέρα!Χρόνια πολλά να έχουμε και να είμαστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι για να είναι και τα παιδάκια μας ευτυχισμένα!!Αγαπημένοι γονείς=ευτυχισμένα παιδιά

LGXAp3.png

vjNwp3.png

culte,καλημέρα!!Που είσαι βρε κορίτσι?Να υποθέσω οτι σιδερώνεις ακόμα?

Μπράβο στον άντρα σου που θα σου κάνει το τραπέζι με ένα τόσο ξεχωριστό φαγητό!Το βρίσκω πολύ ρομαντικό!

Νicol,nenaki k evangelia πρέπει να είναι έξω γι'αυτό δεν είναι εδώ!Κορίτσι καλά να περάσετε και χρόνια πολλά!

annia, τι κάνεις?κοιμάσαι καθόλου τώρα?

Εμείς εχτές πήγαμε σε ένα αποκριάτικο πάρτυ για παιδάκια!Με τα χίλια ζόρια έντυσα το μικρό μου!Τελικά δε φόρεσε όυτε το καπέλο της στολής ούτε τη μπέρτα.Τον έντυσα παπουτσωμένο γάτο!!Σήμερα θα πάμε το μεσημέρι στο village να δούμε με την κόρη μου το "η πριγκίπισσα κι ο βάτραχος".Πρώτη φορά θα πάει σινεμά κι είναι ενθουσιασμένη!!Μου λέει οτι θα πάρουμε και κορ-κορ(δηλαδή ποπ-κορν)!!χα!χα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σου Μαριγώ! ακόμη δεν τελείωσα...ένα διάλειμμα έκανα για να σας διαβάσω...

και εγώ την δικιά μου δεν την έντυσα φέτος, δεν κάθεται με τίποτα!

καλά να περάσετε με την κορούλα σου!!

γεια σας κορίτσια

επιστρέψαμε

πήγαμε σε 3 μέρη και στα 3 ακυρωθηκε η παρέλαση για τον διαφορετικούς λόγους

αλλα στην Χαλκηδώνα για όσες ξέρουν ακυρώθηκε λόγω αιφνιδίου θανάτου σε ενα 20χρονο παιδί που έπαιαρνε μέρος στο καρναβάλι:-(

έστι πήγαμε για καφέ και το κάναμε αποκριάτικο με κομφετι και σερπαντίνες

ευτυχώς δεν έλεγαν τίποτα οι άνθρωποι

το μαράκι μου τρελάθηκε απο τη χαρά

μετά σε ένα μαγαζί για φαγητό κια γυρίσαμε

όλα καλά

πάει κι αυτή η μέρα

ο καιρός βέβαια ήτνα ότι χειρότερο γιατί βρέχει και πολύ μάλιστα

ειρήνη 8α προτιμούσα να μην σιδερώσω καθόλου παρά με το απλό σίδερο , απαπ πααααα το χειρότερο μου

που θα πάτε αύριο έχετε κανονίσει κατι?

μαριγώ καλαά να περάσετε

θα είναι ενθουσιασμένη η κόρη σου

να μας πείς πως τα περάσατε και αν κάθησε σε όλη την ταινία

τα ανηψάκια φέυγουν σχεδόν στη μέση της ταινίας, βαριούνται

είναι 4άρων

έεεελα να μπαίνουν κι οι υπόλοιπες να μας πουν τα νεάκια τους:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...