Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εχτές το απόγευμα πήγαμε στον παιδότοπο κ μετά μας πήγε ένας φίλος μας σε ένα χωριό για φαγητό κ ήταν ΤΕΛΕΙΟ το φαγητό!!

Και σήμερα σκέφτομαι πάλι πως θα χάσω κιλά.Δεν θυμάμαι αν σας το είχα πει οτι τελικά δεν είναι σίγουρο αν θα μας τον βαπτίσει.Κι έτσι παράτησα πάλι τη δίαιτα εφόσον δεν ξέρω πότε θα γίνει η βάπτιση!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

παγωτό σοκολάτα δεν έχω κάνει...κάνω βανίλια και προσθέτω είτε μπισκότα είτε κομμάτια κουβερτούρας και είναι πολύ ωραίο...

Τι βάζεις?Εμένα μου είπαν να το φτιάξω με ένα ζαχαρούχο γάλα,2εβαπορέ και 2 φακέλους σαντιγί κι έγινε πάρα πολύ γλυκό.άσε που μύριζε γαλατίλα!Εσύ το κάνεις αλλιώς?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Τι βάζεις?Εμένα μου είπαν να το φτιάξω με ένα ζαχαρούχο γάλα,2εβαπορέ και 2 φακέλους σαντιγί κι έγινε πάρα πολύ γλυκό.άσε που μύριζε γαλατίλα!Εσύ το κάνεις αλλιώς?

εγώ βάζω 1 φακελάκι garni, 1 ζαχαρούχο παγωμένο,1 1/2 κουτί νερό παγωμένο 1 βανίλια.Τα χτυπάω 15 λεπτά στο μίξερ και το βάζω κατάψυξη..Αφού χτυπηθεί ανακατεύω με το κουτάλι είτε τριμμένο μπισκότο είτε κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια..

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...